Markety NETTO - produkty godne polecenia - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-02-01, 10:00   #31
moniczka7777
Zakorzenienie

Dot.: Markety NETTO - produkty godne polecenia

A ja pracuję w NETTO.... i powiem szczerze,że dopiero jak zaczęłam tam pracę to się to tego sklepu przekonałam bo przedtem to jakoś tak nie za bardzo mi sie tam podobało...

nasz ślub 19.06.2010r.

moniczka7777 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-01, 10:24   #32
bartnix
Rozeznanie

GG do bartnix

ja tam chodzę tylko dlatego że niedaleko mojego wydziału jest. zazwyczaj na pączki

jak szaleć to szaleć

bartnix jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-01, 14:53   #33
madartist1986
Raczkowanie

GG do madartist1986

Ja mam od swojego domu do Netto 50m ale chodzę tam jak już muszę. Ceny różne różniste, niektóre niepotrzebnie zawyżone. Ostatnio zabrakło mi jajek do obiadu, a w netto nie było ani jednego, taki zwykły przykład, ale ten market jest ubogi.
Nie ma to jak Biedronka

http://www.kinomaniak.tv/pp/riko7
madartist1986 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-02, 19:42   #34
bartnix
Rozeznanie

GG do bartnix

biedronka rules

jak szaleć to szaleć

bartnix jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-17, 20:18   #35
BioIvO
Zakorzenienie

A ja lubie Netto. Pewnie dlatego, że jest blisko domu i akurat w mojej miejscowości jest dobrze zaopatrzony i jest tam czysto. W Poznaniu widziałam takie "biedne Netto" aż sie żal robiło. Ludzi jest naprawdę sporo u nas-mimo konkurencji Biedronek i Kauflandów.
Ale do rzeczy- teraz mogę polecić żelki miśki za 1,69 zł za 200g. Naprawdę smaczne, mięciutkie (i tak zdradziłam biedronkowe węże).
Lubię twarożki, mleczko zagęszczone i cały szereg tanich produktów z gazetki.Tylko wkurzające jest to, że jak coś fajnego rzucą z przemysłowych to już w pon rano babcie wykupują.
W Netto nie maja za dużo produktów wyprodukowanych dla... I w przeciwieństwie do Lidla są tam w więszości produkty polskie.

Nikt nie śledzi tak bacznie postępowania innych jak ten, komu nic do tego. (V.Hugo)

Kobieta nigdy nie wie czego chce, ale nie spocznie, dopóki nie osiągnie celu.
BioIvO jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-23, 18:43   #36
nieprzytomna
Wtajemniczenie

Odświeżam wątek

Bardzo lubię zakupy w Netto. Co prawda nigdy nie są one duże, ale jednak

W moich stałych zakupach znajdują się:
- serki wiejskie
- twarożek 400 g 0%(tylko w Netto go mają)
- duże jogurty pitne(truskawkowy, owoce leśne
- lody Alizee
- orzeszki w czekoladzie
- podróbki M&M'sów - takie w pomarańczowym, dużym opakowaniu
- markizy 500 gram

Z tego co zauważyłam gotowe produkty z firmy Virtu - pierogi i krokiety - są o wiele tańsze niż w innych sklepach.

Często w Netto pojawiają się również ciekawe nowości, jak np ostatnio piłkarska czekolada(również dużo tańsza niż gdzie indziej), a dziś widziałam mieszankę Bakallandu z orzechami makadamia za niecałe 6 zł

Moja mama kupuje również w Netto chleb pszenny

Dobre mają także gotowe kaszki i ryże na mleku

Natomiast nigdy nie kupuję tam pakowanych wędlin - moim zdaniem prezentują się nieciekawie
Stary 2011-09-21, 20:02   #37
anulka785
Raczkowanie

Ja w swoim mieście tez nie chodziłam do Netto, jakos było mi nie po drodze. Ale teraz gdy chodze w innym miescie do szkoły to Netto mam blisko. No i dzis tam byłam kupiłam:
jabłka 1kg za 0,99gr
kubusia
serek do smarowania kanapek
no i podróbke mms dobre
anulka785 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-21, 20:39   #38
Kura Nioska
Zadomowienie

Dziewczyny, a jadłyście krówki w czekoladzie z Netto?
Pyyyyyycha!!!!!
Kura Nioska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-21, 21:20   #39
Elfia4
DOMator

U mnie w netto mają rewelacyjny chleb razowy z piekarni zdaje się, ze ze Szczecinka. Nie ma w nim żadnych ulepszaczy i spulchniaczy. Chleby z ziarnami, żytni czy litewski też są pyszne. Czasem kupuję tam również ciastko francuskie z serem (grzebień francuski) czy drożdżówki. Są lepsze i tańsze niż z prywatnej piekarni mającej stoisko w sklepie.
Lubię też ich lody alizee, paluszki z sezamem. Mają często tanie owoce.
To w sumie sklep najbliżej mojej pracy i domu, więc najłatwiej mi wyskoczyć do niego nawet w czasie pracy. W związku z tym jestem "skazana" robienie szybkich zakupów w netto.
W zeszłym tygodniu kupiłam sporo cebulek kwiatów, m.in czarne tulipany (6 szt za 2,99, a to naprawdę super cena). Często trafiam też na fajne rzeczy w ofercie tygodniowej, głównie takie do domu - np. mój ulubiony koc czy pudełka na drobiazgi, jakieś kubki itp.
Elfia4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-22, 01:09   #40
Laura2112
Raróg

Send a message via Skype™ to Laura2112

Odkad zamkneli mi Biedrone, a kot strul sie kurakiem z Polo a ja zjadlam nieswieza frytke (brawa dla lodowek!), zostalo mi Netto ; P
No tak sobie. Kupowalam skrzydelka grillowe, ale ostatnio trafilam na zepsute. Krakowska jak dla mnie nie do przelkniecia. Jogurty w miare, frytki, szynka i schabowe tez ujda. A, i mielone, to na czarnej tacce, do spaghetti ok, podobnie jak makarony.
Zadnych absolutnie cukierkow w duzych paczkach. Zaliczylam te a'la Songi, raczki i dziekuje bardzo, do dzis mi zalegaja po katach : /
Lody po iles sztuk w op. mi smakowaly, jakies Bambo czy cos. Jak Bambino z dawnych lat ; )
Chlop testowal chalwe i golonki, mowi ze nie bardzo ; P
Czasem biore niepasteryzowane piwko w takich beżowych (?) puszkach, nawet calkiem.
Ciagle u mnie widze jakies ziemniaczane kulki lezace na zwyklej polce, wg opakowania powinny lezec w chlodzonej, heh, nie bede ryzykowac.
Ach, i mam kasjera, ktory wydaje reszte, nim dam mu gotowke, czary chyba jakies
pe pe pe pe pe pe bla bla bla i *uj wie o co jej chodzi.

🌹14 lat z Wizaż.pl

Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc...

Laura2112 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-01, 21:26   #41
Mirka_
Raczkowanie

U mnie Netto otwarli kilka miesięcy temu i już na poczatku jakies biedne było... pustki na półkach i.t.d... na poczatku myślałam, że jeszcze nie nadążyli po prostu z towarem i z umowami z dostawcami, więc dałam im trochę czasu, ale jakoś do tej pory nic ciekawego nie zwróciło mojej uwagi aż do dzisiejszej oferty ;-) podobno od dziś ma być "wielka księga dokonań Scherlocka Holmsa" (czy cos w ten deseń) i bardzo mnie to interesuje, ale mam jedno ale... zastanawiam się które to wydanie, bo czytałam na necie, że wydanie 1 ma błędy i brak kilku (lub jednego) opowiadań.... Wiem, że wyd. 2 jest poprawione, ale czy to własnie te jest teraz w netto... jeśli ktos kupił, to czy może sprawdzic które to wyd?
Mirka_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-01, 21:31   #42
BioIvO
Zakorzenienie

Ja polecam biała czepke uszatke z pluszu za 35 zł. Jest bardzo milutka i ładna. A poza tym włoskie makarony- dobre i tanie

Nikt nie śledzi tak bacznie postępowania innych jak ten, komu nic do tego. (V.Hugo)

Stary 2011-12-02, 19:39   #43
Elfia4
DOMator

Cytat:
Napisane przez BioIvO Pokaż wiadomość
Ja polecam biała czepke uszatke z pluszu za 35 zł. Jest bardzo milutka i ładna. A poza tym włoskie makarony- dobre i tanie
Od poniedziałku te makarony będą w promocji 2 opakowania po 500 g za 4 zł
Stary 2011-12-02, 20:59   #44
Mini007
Zakorzenienie

U mnie wczoraj otwarli Netto i wrażenia jak najgorsze: drogo, brudno i pusto (w sensie: nic ciekawego na półkach). Ich klientem to ja na pewno nie zostanę.
Mini007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-03, 13:13   #45
kaledonia
zielony stworek

Kupuję w Netto od kilku lat,bo mają naprawdę tanio w porównaniu do Tesco np.

-Victus buraczki wiórki 1,65zł
-Virtu pierogi na tackach (ceny nie pamietam,ale taniej niż Tesco)
-pierogi mrożone w opakowanaich 500g 3 zł (ten sam producent co Biedronkowych)
-pieczywo dobre i tanie
-drożdżowki po 0,99 zł (pycha!)
-mleko świeże z lodówki
-czekolady Wedla w regularnej cenie! 2,29 zł (nigdzie nie ma taniej)
-herbata 100 torebek Loyd Tea od Mokate za 5,50 zł -pyszna, porównywalna do Liptona, wydajna, ale ponad 3 razy tańsza!
-herbaty Biofix -zielona, susz malinowy itp
-serek wiejski tańszy niż Piątnica
-warzywa na patelnie, szpinak mrożony itp
-płatki kosmetyczne do demakijażu
-kosmetyki do pielęgnacji w promocjach (żele Luksja, Fa, Nivea w tanich zestawach)
-kosmetyki produkowane dla Netto przez PharmaCf (deo, balsamy do ciała)
-puszki dla psa
-płyn do naczyń 2,39zł za litr
-płyn do prania Wirek 4zł

a ostatnio odkryłam soczki małe ze słomką Wosanka za 60groszy!

Moda przemija, styl pozostaje

Jestem
tutaj
kaledonia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-21, 20:50   #46
confused women
Zakorzenienie

Ja właściwie w Netto kupuję dosyć regularnie tylko serek homogenizowany 0%, zdaje się 500g i kopytka na tacce. Dziś kupiłam dodatkowo opakowanie bilecików do prezentów, 20szt. po 4,99, więc sztuka po przeliczeniu kosztuje 0,25zł-o połowe taniej niż kupowane na sztuki, w sklepach z pamiątkami. Śliczne wzory, bileciki samoprzylepne, polecam. Zawsze też wezmę jakiś jogurt. Ale wielkich zakupów nigdy w Netto nie robię, wole Kaufland, Lidl lub Biedronkę.
Stary 2011-12-21, 22:05   #47
wanitatywna
Wtajemniczenie

A próbowałyście może łososia norweskiego NORDERO?
wanitatywna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-22, 12:05   #48
Clarity
Zadomowienie

Ja polecam takie orzeszki ala Nic Nacs w skorupce. Pyyycha i fajna cena coś lekko powyżej 4zł.
Stary 2012-03-23, 21:28   #49
StarFromHell
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Dosłownie rzut kamieniem od mojego miejsca zamieszkania budują market sieci Netto. W związku z tym proszę o opinie osób, w których miejscowości jest już market tej sieci lub które bywają w Netto.

Jakie macie zdanie o produktach tej sieci? Które polecacie? I jakie są Wasze ogólne wrażenia ze sklepów tej sieci?
A ja bardzo lubie netto czesto nawet tam chodze i jestem zadowolona mam kilka ulubionych produktow ktore kupuje tylko tam np. zel do włosow dla mojego M , Sosy pieczeniowe z winiar lub konrr'a nie pamietam :P (tansze niz w lidlu,tesco,realu czy polo ) , przyprawe w plynie Maggi (najtansza wsrod marketow tych ktore mam w okolicy), bulki z ziarnem itp.itd A oprocz tego maja fajne rzeczy w tygodniowych gazetkach Ja tam jestem na TAK dla netto
tymbardziej ze pracuje tam szwagierka wiec jestem na bieząco z gazetkami i tym co warto kupić a co "go***"
StarFromHell jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-02, 18:02   #50
dianor
Rozeznanie

A są w Waszych sklepach batoniki Daim w stałej sprzedaży? U mnie były zaraz po otwarciu, potem jeszcze raz po paru miesiącach i zniknęły.
dianor jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-03, 17:59   #51
201702090901
Konto usunięte

Mam pytanie. Jest zestaw Timotei i tam jest szampon, odzywka, żel pod prysznic,myjka kąpielowa i kosmetyczka. Czy ktoś wie czy jest szampon do włosów blond ?
201702090901 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-03, 18:55   #52
Elfia4
DOMator

Z obecnej oferty polecam lody Alizee produkowane przez Augusto. To moje ulubione lody, są kremowe i pysznie smakują. Te o smaku owoców leśnych są posypane całymi owocami (maliny, jagody) i polane owocowym musem, te o smaku tiramisu mają na wierzchu maleńkie biszkopty. Starciatella ma posypkę z czekolady itd. Nie próbowałam jeszcze caffe late - to chyba nowy smak, bo lody mają w tym roku inną szatę graficzną, więc może przy okazji wprowadzili nowy smak.
Moim zdaniem te lody można śmiało porównywać z carte d'or, tyle, że cenę mają dużo niższą

Z poprzedniej ulotki polecam deseczki do krojenia (te kolorowe z elastycznego tworzywa). Są naprawdę fajne. Nie rysują się podczas krojenia, więc powinny posłużyć długo. Koszt tego szaleństwa to całe 4,99
Stary 2012-05-03, 20:20   #53
ever-dream
Wtajemniczenie

Ja do netto nie chodzę raczej po produkty spożywcze, ale inne, np. do domu. Można natrafić na naprawdę sporo fajnych rzeczy Kiedyś kupiłam śliczny obrus, niekiedy pudełka, a w tym miesiącu kupiłam szalik letni, naprawdę prześliczny
Stary 2012-05-25, 13:30   #54
trawa_morska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ever-dream Pokaż wiadomość
Ja do netto nie chodzę raczej po produkty spożywcze, ale inne, np. do domu. Można natrafić na naprawdę sporo fajnych rzeczy Kiedyś kupiłam śliczny obrus, niekiedy pudełka, a w tym miesiącu kupiłam szalik letni, naprawdę prześliczny
Z cenami bywa roznie, jezeli chodzi o porownanie z taka biedronka czy lidlem. No ja glownie tez patrze na jakies ciekawe okazyjne rzeczy do domu. Zakupow duzych nie robie, ale zdarza mi sie przy okazji, jak juz jestem, dorzucic do koszyka nalesniki, jakis jogurt czy serek wiejski, chusteczki chigieniczne w pudelku, jakis kosmetyk czy artykul higieniczny. Mleko, maslo i mydlo w plynie to obecnie kupuje wlasciwie tylko tam, ze wzgledu na cene (przy w pelni satysfakcjonujacej mnie jakosci). Tak samo jak w przypadku czekolady gorzkiej, smakuje mi a kosztuje 1,39, dziwna dla mnie cena, ale sklad jest ok. Lubie tez salami, 1,99 za opakowanie, dobre w smaku, sklad mnie zadowala. Niestety chleba nie ma takiego, zeby byla tylko maka, drozdze i sol, wiec nie kupuje, tak samo jak nie kupuje twu arzyw i owocow.

Generalnie moje pierwsze zetkniecie z netto, pare lat temu, gdy powstalo, bylo bardzo negatywne i juz tam nie chodzilam. Potem sie przeprowadzilam. W 4latach wrocilam z powrotem i teraz netto jest blisko mnie, wiec zajrzalam pewnego razu i w oczy rzucily mi sie zmiany. Bylo czysciej, ogolnie jakos porzadniej, a osoby w kasach bardzo mile. Zachodze teraz jakos tak raz w tygodniu.
trawa_morska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-25, 15:54   #55
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez trawa_morska Pokaż wiadomość
(...)
Generalnie moje pierwsze zetkniecie z netto, pare lat temu, gdy powstalo, bylo bardzo negatywne i juz tam nie chodzilam. Potem sie przeprowadzilam. W 4latach wrocilam z powrotem i teraz netto jest blisko mnie, wiec zajrzalam pewnego razu i w oczy rzucily mi sie zmiany. Bylo czysciej, ogolnie jakos porzadniej, a osoby w kasach bardzo mile. Zachodze teraz jakos tak raz w tygodniu.
Mam takie same wrażenia - że sklepy tej sieci zmieniły się na lepsze, bo na początku bywało różnie.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-26, 14:11   #56
BioIvO
Zakorzenienie

Na pierwszego czerwca wszystkie lody o połowe tańsze, np. Guliwery za 84 grosze. Trzeba będzie iść z samego rana po lodowe zapasy

Stary 2012-05-26, 14:23   #57
Elfia4
DOMator

Cytat:
Napisane przez BioIvO Pokaż wiadomość
Na pierwszego czerwca wszystkie lody o połowe tańsze, np. Guliwery za 84 grosze. Trzeba będzie iść z samego rana po lodowe zapasy
To już wiem, co będziemy od rana jeść w pracy Pamiętam, że kiedyś podczas takiej promocji wszyscy w pracy podjadali lody na patyku
Stary 2012-05-26, 20:22   #58
BioIvO
Zakorzenienie

Moje Netto jest w bezpośrednim sąsiedztwie podstawówki, wiec po lody trzeba iść już o 7, bo w zeszłym roku wszelkie zapasy, wykupiły nauczycielki dla dzieci.

Stary 2012-05-26, 21:11   #59
trawa_morska
Zadomowienie

Nigdy nie jadlam lodow z netto, ale nie powiem, zachecilyscie mnie

Tak ze pierwszy czerwca przybywaj bedzie okazja do sprobowania wiekszej ilosci przy jednoczesnym poczuciu "ale ja jestem oszczedna"
trawa_morska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-28, 12:54   #60
StarFromHell
Rozeznanie

ja w piatek tez lece po lody ! szczegolnie uwielbiam te w czekoladzie z migdałami mmmm
StarFromHell jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości