![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Markety NETTO - produkty godne polecenia
A ja pracuję w NETTO.... i powiem szczerze,że dopiero jak zaczęłam tam pracę to się to tego sklepu przekonałam
![]()
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
ja tam chodzę tylko dlatego że niedaleko mojego wydziału jest. zazwyczaj na pączki
![]()
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Ja mam od swojego domu do Netto 50m ale chodzę tam jak już muszę. Ceny różne różniste, niektóre niepotrzebnie zawyżone. Ostatnio zabrakło mi jajek do obiadu, a w netto nie było ani jednego, taki zwykły przykład, ale ten market jest ubogi.
Nie ma to jak Biedronka ![]()
'Nie wiem, czy każdy z nas ma swoje przeznaczenie, czy może wszystko dzieje się przez przypadek. Myślę, że i jedno i drugie. Może i jedno i drugie dzieje się w tym samym czasie' http://www.kinomaniak.tv/pp/riko7 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
biedronka rules
![]()
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
A ja lubie Netto. Pewnie dlatego, że jest blisko domu i akurat w mojej miejscowości jest dobrze zaopatrzony i jest tam czysto. W Poznaniu widziałam takie "biedne Netto" aż sie żal robiło. Ludzi jest naprawdę sporo u nas-mimo konkurencji Biedronek i Kauflandów.
Ale do rzeczy- teraz mogę polecić żelki miśki za 1,69 zł za 200g. Naprawdę smaczne, mięciutkie (i tak zdradziłam biedronkowe węże ![]() Lubię twarożki, mleczko zagęszczone i cały szereg tanich produktów z gazetki.Tylko wkurzające jest to, że jak coś fajnego rzucą z przemysłowych to już w pon rano babcie wykupują. W Netto nie maja za dużo produktów wyprodukowanych dla... I w przeciwieństwie do Lidla są tam w więszości produkty polskie.
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
Odświeżam wątek
![]() Bardzo lubię zakupy w Netto. Co prawda nigdy nie są one duże, ale jednak ![]() W moich stałych zakupach znajdują się: - serki wiejskie - twarożek 400 g 0%(tylko w Netto go mają ![]() - duże jogurty pitne(truskawkowy, owoce leśne ![]() - lody Alizee ![]() - orzeszki w czekoladzie - podróbki M&M'sów - takie w pomarańczowym, dużym opakowaniu ![]() - markizy 500 gram ![]() Z tego co zauważyłam gotowe produkty z firmy Virtu - pierogi i krokiety - są o wiele tańsze niż w innych sklepach. Często w Netto pojawiają się również ciekawe nowości, jak np ostatnio piłkarska czekolada(również dużo tańsza niż gdzie indziej), a dziś widziałam mieszankę Bakallandu z orzechami makadamia ![]() ![]() Moja mama kupuje również w Netto chleb pszenny ![]() Dobre mają także gotowe kaszki i ryże na mleku ![]() Natomiast nigdy nie kupuję tam pakowanych wędlin - moim zdaniem prezentują się nieciekawie ![]()
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Ja w swoim mieście tez nie chodziłam do Netto, jakos było mi nie po drodze. Ale teraz gdy chodze w innym miescie do szkoły to Netto mam blisko. No i dzis tam byłam
![]() jabłka 1kg za 0,99gr ![]() kubusia serek do smarowania kanapek no i podróbke mms ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, a jadłyście krówki w czekoladzie z Netto?
Pyyyyyycha!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
DOMator
|
U mnie w netto mają rewelacyjny chleb razowy z piekarni zdaje się, ze ze Szczecinka. Nie ma w nim żadnych ulepszaczy i spulchniaczy. Chleby z ziarnami, żytni czy litewski też są pyszne. Czasem kupuję tam również ciastko francuskie z serem (grzebień francuski) czy drożdżówki. Są lepsze i tańsze niż z prywatnej piekarni mającej stoisko w sklepie.
Lubię też ich lody alizee, paluszki z sezamem. Mają często tanie owoce. To w sumie sklep najbliżej mojej pracy i domu, więc najłatwiej mi wyskoczyć do niego nawet w czasie pracy. W związku z tym jestem "skazana" robienie szybkich zakupów w netto. W zeszłym tygodniu kupiłam sporo cebulek kwiatów, m.in czarne tulipany (6 szt za 2,99, a to naprawdę super cena). Często trafiam też na fajne rzeczy w ofercie tygodniowej, głównie takie do domu - np. mój ulubiony koc czy pudełka na drobiazgi, jakieś kubki itp. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Raróg
|
Odkad zamkneli mi Biedrone, a kot strul sie kurakiem z Polo a ja zjadlam nieswieza frytke (brawa dla lodowek!), zostalo mi Netto ; P
No tak sobie. Kupowalam skrzydelka grillowe, ale ostatnio trafilam na zepsute. Krakowska jak dla mnie nie do przelkniecia. Jogurty w miare, frytki, szynka i schabowe tez ujda. A, i mielone, to na czarnej tacce, do spaghetti ok, podobnie jak makarony. Zadnych absolutnie cukierkow w duzych paczkach. Zaliczylam te a'la Songi, raczki i dziekuje bardzo, do dzis mi zalegaja po katach : / Lody po iles sztuk w op. mi smakowaly, jakies Bambo czy cos. Jak Bambino z dawnych lat ; ) Chlop testowal chalwe i golonki, mowi ze nie bardzo ; P Czasem biore niepasteryzowane piwko w takich beżowych (?) puszkach, nawet calkiem. Ciagle u mnie widze jakies ziemniaczane kulki lezace na zwyklej polce, wg opakowania powinny lezec w chlodzonej, heh, nie bede ryzykowac. Ach, i mam kasjera, ktory wydaje reszte, nim dam mu gotowke, czary chyba jakies ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
U mnie Netto otwarli kilka miesięcy temu i już na poczatku jakies biedne było... pustki na półkach i.t.d... na poczatku myślałam, że jeszcze nie nadążyli po prostu z towarem i z umowami z dostawcami, więc dałam im trochę czasu, ale jakoś do tej pory nic ciekawego nie zwróciło mojej uwagi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Ja polecam biała czepke uszatke z pluszu za 35 zł. Jest bardzo milutka i ładna. A poza tym włoskie makarony- dobre i tanie
![]()
![]() |
#43 |
DOMator
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
U mnie wczoraj otwarli Netto i wrażenia jak najgorsze: drogo, brudno i pusto (w sensie: nic ciekawego na półkach). Ich klientem to ja na pewno nie zostanę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
zielony stworek
|
Kupuję w Netto od kilku lat,bo mają naprawdę tanio w porównaniu do Tesco np.
-Victus buraczki wiórki 1,65zł -Virtu pierogi na tackach (ceny nie pamietam,ale taniej niż Tesco) -pierogi mrożone w opakowanaich 500g 3 zł (ten sam producent co Biedronkowych) -pieczywo dobre i tanie -drożdżowki po 0,99 zł (pycha!) -mleko świeże z lodówki -czekolady Wedla w regularnej cenie! 2,29 zł (nigdzie nie ma taniej) -herbata 100 torebek Loyd Tea od Mokate za 5,50 zł -pyszna, porównywalna do Liptona, wydajna, ale ponad 3 razy tańsza! -herbaty Biofix -zielona, susz malinowy itp -serek wiejski tańszy niż Piątnica -warzywa na patelnie, szpinak mrożony itp -płatki kosmetyczne do demakijażu -kosmetyki do pielęgnacji w promocjach (żele Luksja, Fa, Nivea w tanich zestawach) -kosmetyki produkowane dla Netto przez PharmaCf (deo, balsamy do ciała) -puszki dla psa -płyn do naczyń 2,39zł za litr -płyn do prania Wirek 4zł a ostatnio odkryłam soczki małe ze słomką Wosanka za 60groszy! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Ja właściwie w Netto kupuję dosyć regularnie tylko serek homogenizowany 0%, zdaje się 500g i kopytka na tacce. Dziś kupiłam dodatkowo opakowanie bilecików do prezentów, 20szt. po 4,99, więc sztuka po przeliczeniu kosztuje 0,25zł-o połowe taniej niż kupowane na sztuki, w sklepach z pamiątkami. Śliczne wzory, bileciki samoprzylepne, polecam. Zawsze też wezmę jakiś jogurt. Ale wielkich zakupów nigdy w Netto nie robię, wole Kaufland, Lidl lub Biedronkę.
![]() |
![]() |
#47 |
Wtajemniczenie
|
A próbowałyście może łososia norweskiego NORDERO?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
Ja polecam takie orzeszki ala Nic Nacs w skorupce. Pyyycha i fajna cena coś lekko powyżej 4zł.
![]() |
#49 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tymbardziej ze pracuje tam szwagierka wiec jestem na bieząco z gazetkami i tym co warto kupić a co "go***" ![]()
![]() |
![]() |
#50 |
Rozeznanie
|
A są w Waszych sklepach batoniki Daim w stałej sprzedaży? U mnie były zaraz po otwarciu, potem jeszcze raz po paru miesiącach i zniknęły.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Konto usunięte
|
Mam pytanie. Jest zestaw Timotei i tam jest szampon, odzywka, żel pod prysznic,myjka kąpielowa i kosmetyczka. Czy ktoś wie czy jest szampon do włosów blond ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
DOMator
|
Z obecnej oferty polecam lody Alizee produkowane przez Augusto. To moje ulubione lody, są kremowe i pysznie smakują. Te o smaku owoców leśnych są posypane całymi owocami (maliny, jagody) i polane owocowym musem, te o smaku tiramisu mają na wierzchu maleńkie biszkopty. Starciatella ma posypkę z czekolady itd. Nie próbowałam jeszcze caffe late - to chyba nowy smak, bo lody mają w tym roku inną szatę graficzną, więc może przy okazji wprowadzili nowy smak.
Moim zdaniem te lody można śmiało porównywać z carte d'or, tyle, że cenę mają dużo niższą ![]() Z poprzedniej ulotki polecam deseczki do krojenia (te kolorowe z elastycznego tworzywa). Są naprawdę fajne. Nie rysują się podczas krojenia, więc powinny posłużyć długo. Koszt tego szaleństwa to całe 4,99 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Wtajemniczenie
|
Ja do netto nie chodzę raczej po produkty spożywcze, ale inne, np. do domu. Można natrafić na naprawdę sporo fajnych rzeczy
![]() ![]()
![]() |
#54 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Generalnie moje pierwsze zetkniecie z netto, pare lat temu, gdy powstalo, bylo bardzo negatywne i juz tam nie chodzilam. Potem sie przeprowadzilam. W 4latach wrocilam z powrotem i teraz netto jest blisko mnie, wiec zajrzalam pewnego razu i w oczy rzucily mi sie zmiany. Bylo czysciej, ogolnie jakos porzadniej, a osoby w kasach bardzo mile. Zachodze teraz jakos tak raz w tygodniu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Na pierwszego czerwca wszystkie lody o połowe tańsze, np. Guliwery za 84 grosze. Trzeba będzie iść z samego rana po lodowe zapasy
![]()
![]() |
#57 |
DOMator
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Moje Netto jest w bezpośrednim sąsiedztwie podstawówki, wiec po lody trzeba iść już o 7, bo w zeszłym roku wszelkie zapasy, wykupiły nauczycielki dla dzieci.
![]() |
#59 |
Zadomowienie
|
Nigdy nie jadlam lodow z netto, ale nie powiem, zachecilyscie mnie
![]() Tak ze pierwszy czerwca przybywaj ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Rozeznanie
|
ja w piatek tez lece po lody ! szczegolnie uwielbiam te w czekoladzie z migdałami mmmm
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:37.