![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotki na mój temat w rodzienie TŻ
No własnie tego się trszkę boję. Bo jeśli wiem skąd te plotki, to będzie od razu wiadomo od kogo się dowiedziałam i mój "informator" będzie w nieprzyjemnej sytuacji...
![]() |
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
To poinformuj informatora, i jeśli padły by na tą osobę ataki to wstań w jej obronie i możesz powiedzieć, że dobrze postąpiła mówiąc o tym, że zachowała się uczciwie itd.
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
heh mnie sie wydaje ze u TŻ mnie lubia, ale...
zdarzyla sie mi ostatnio sytuacja ze poszlam na piwo z koleżanka i dosiedli sie do nas jacys kolesie i moj chlopak po mnie przyszedl i byla wielka afera a ja nic zlego nie robilam ... no i poszlam do niego spac (bo nie bylo to w planach) on otworzyl drzwi ja po cichu weszlam tak ze jego mama nie zauwazyla ze ja jestem bo juz leżala i mowi i co z tą aneta a TŻ jeszce wkurzony powiedzalm ze go znowu wystawilam, a ona na to no tu juz nie pierwszy raz... (jakby chciala mu cos przez to powiedziec , do myslenia dac) a ja stoje i ![]()
![]() |
![]() |
#34 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
To tylko i wyłącznie Wasza sprawa, że nie macie jeszcze dziecka. Nie sądzę, żebyście musieli cokolwiek wyjaśniać tutaj teściowej, ale oczywiście jeśli chcecie, możecie z nią porozmawiać. A teraz o kuzyneczce ![]() A cóż to za jakaś dewotka, co to nie ma własnego życia?, własnych spraw i problemów? Co ją obchodzi Wasze życie? I to w dodatku w tak delikatnej materii, jak posiadanie potomstwa. Toż to trzeba naprawdę mieć niezły tupet, żeby włazić (tak, tak: włazić, a nie wchodzić) z buciorami w czyjeś życie i takie plotki rozpuszczać. Ja nie wiem... ludzie to jednak są ograniczeni... czy im się wydaje, że ludzie pobierają się tylko po to, żeby dzieci legalnie płodzić? A nie pomyśli taki jeden z drugim, że ktoś może się pobrać z miłości i dziecko niekoniecznie do szczęścia będzie mu potrzebne?, a może dzieci mieć nie będzie mógł? i co wtedy? No normalnie ręce opadają, jak się takie głupoty słyszy. Przydałoby się jakoś kuzyneczkę utemperować..., wredne babsko ![]()
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kuzyneczk ma kompleksy o w wieku 18 lat miała wpadkę (długa historia). Co do temperowania to chciałabym w tym momencie być Tobą Feso. Oczywiście z Twoim ciętym językiem (w obrym tego słowa znaczeniu). Muszę się porządnie zastanowić co zrobić...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zasadniczo staram się być miła, ale do czasu, gdy mnie ktoś na odcisk nie nadepnie, wtedy potrafię pokazać, że pazurki JA też mam.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:59.