![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: ZAZDROSĆ, to mnie wykończy ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
a więc sprawa skonczyła się tak że sie rozeszlismy na dobre;p już jakiś czas temu ale to z jego inwencji :P
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz pełne prawo powiedzieć, że oczekujesz, iz ta panna skończy natomiast swoje zagrywki. I nie ma, że "on z nia porozmawia, bo nie chce, abys była smutna". On MA jest powiedzieć wprost, że nie będzie tolerował takiego zachowania, a jesli jej sie cos w Tobienie podoba, to do widzenia, koleżanko. Mam wrażenie, że jego "rozmowy" nie są wystarczająco zdecydowane, aby panna się odczepiła. Nie mówiąc o tym, że gdyby ktoś ośmielił sie wyzwać mojego męża, dostałby z miejsca po gębie. ![]() Co do "uczuć psiapsiuły", to ona doskonale zdaje sobie sprawę z tego, że chłopak jest zajęty, więc nie załowalabym specjalnie jej uczuć.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:06.