![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gwałt- bolesne doświadczenie, jak pomóc?
Powoli zauważam poprawę. Bardzo mnie cieszy, że miejsce załamania powoli wypełnia wściekłość na niego. To bardzo dobry objaw, widzę że dziewczyna uświadamia sobie, że jest coś warta, że nie miał prawa jej tak potraktować.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
Diamentowa hmm jakby to powiedzieć.. moja najlepszą przyjaciółkę zgwałcili jak miałyśmy po 17 lat. A najgorsze jest to że przez głupia plotę.. ktoś im powiedział że ta i ta lubi takie akcje i ja zwyczajnie wywieźli..
Wiem który to frajer w d... j... spotkałam go kiedyś na ulicy jak szedł ze swoja panienką. Przysięgam że chciałam mu cegłą łeb rozwalić bo miałam akurat pod ręką tak się szczerzył w tym swoim szczęściu. Co możesz zrobić.. być przy niej. Na razie nie wyciągaj jej z domu bo to za świeża sprawa ale kup coś co ona lubi do jedzenia i przyjdź do niej np. na noc tak żeby mogła sie wygadać, wypłakać nawet jak będzie to któryś z kolei. Moja Ania sama wyszła z tego, nie chodziła do psychologa. Na pewno uważaj na koleżankę bo w tym okresie jest największy odsetek popełnianych samobójstw.. Nawet jeśli wydaje sie być ok to uważaj na nia, pilnuj na tyle na ile możesz. To minie, trzeba to przetrwać i trzeba ukarać s****.. bo za dobrze im sie wiedzie skoro nie boja sie konsekwencji
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
ja tez nie wiem jak 7 facetów może podniecać widok plączącej dziewczyny
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Mało pocieszające to co napiszę, ale przez coś takiego część człowieka się niszczy bezpowrotnie.
Bardzo pomaga obecność bliskich osób, które nie naciskają na rozmowę na ten temat, po prostu są obok. W odzyskaniu pewności siebie pomagają sztuki walki, cokolwiek co daje siłę fizyczną, co pozwala się również wyżyć. Z czasem mniej się o tym myśli.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:35.