![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: CH 212 Sexy, ESCADA Magnetic Beat, L`OREAL Silver, JOICKO, ZIAJA PRO, LANCOME i
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jeśli nic u mnie do Diora nie znajdzieśz, to nie musisz nic dorzucać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CH 212 Sexy, ESCADA Magnetic Beat, L`OREAL Silver, JOICKO, ZIAJA PRO, LANCOME i
Za Diora staralam się cos znalezc ale niestety nic. Jednoczesnie nie chce babcinej darowizny .Zajrzyj do ciuszkowego, ew nakieruj mnie co moglabym Ci podrzucic za serum
![]()
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Znalazłam pojemniczek, teraz tylko muszę odczyścić
![]() U Ciebie podoba mi się: 2. BIELENDA Kawior i trufle 35+ płyn micelarny, ubytek ok.05mm 3. LANCOME RENERGIE MORPHOLIFT R.A.R.E, krem liftingujący pod oczy,4ml,nieużywany 3. ERIS Pharmaceris D duoaktywny żel micelarny 10ml, tubka nowe, nieużywane 4. ERIS Pharmaceris D VITA MOISTAIC krem intensywnie nawilżający, 5ml, tubka,nowe, nieużywane 5. ERIS Pharmaceris D LIPO MOISTAIC krem aktywnie regenerujący, 5ml, tubka,nowe, nieużywane 1. CLARINS Multi ctive day cream For dry skin5ml, tubka, raz użyty ale nie mam pojęcia jak to cenowo by wyszło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lasch primer i te 10ml Fekai, tak? Ja mogę Ci jeszcze dorzucić CLARINS Extra - Firming Facial mask, 5ml |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Perfume Lover
|
Przykro mi, nic nie znalazlam
![]()
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
zasadniczo to najbardziej wpadło mi w oko to:
E.LAUDER PERFECTIONIST Correcting Concetrate for lip lines ![]() Ale to chyba się tak nie da ![]() ALe ok, przeglądnę jeszcze raz Twój wątek i dam Ci wkrótce znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Jeżeli do włosów to ew. coś do kręconych, blond, odżywki nawilżające, ze spłukiwaniem.
Jeżeli do twarzy to może jakieś maseczki odżywcze, coś na zmarszczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na zmarszczki tj. ten Clarins co Ci proponowałam (KWC ) po za tym mam ok 1ml z 2ml Sisley Reduceur Daily line (dozownik ) saszetki: Eris SOS, Bilenda SPA |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Podsumowując wszystko wyszło mi:
Furterer CLARINS Extra - Firming Facial mask 2. BIELENDA Kawior i trufle 35+ płyn micelarny, ubytek ok.05mm 3. LANCOME RENERGIE MORPHOLIFT R.A.R.E, krem liftingujący pod oczy,4ml,nieużywany 3. ERIS Pharmaceris D duoaktywny żel micelarny 10ml, tubka nowe, nieużywane 4. ERIS Pharmaceris D VITA MOISTAIC krem intensywnie nawilżający, 5ml, tubka,nowe, nieużywane 5. ERIS Pharmaceris D LIPO MOISTAIC krem aktywnie regenerujący, 5ml, tubka,nowe, nieużywane 1. CLARINS Multi ctive day cream For dry skin5ml, tubka, raz użyty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() OK. czekam na PW ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:34.