|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: kremy i nie tylko
cos u mnie za:
-Iwostin Purritin, żel do mycia twarzy, 150ml, d.w. 10.2008, zostało ok. 30% -Flos-lek, peeling enzymatyczny, program antybakteryjny-01.2010, zużycie minimalne, jest kartonik -Lovely, cienie do powiek w musie, różowe, użyte ze dwa razy
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
-Argiletz, glinka zielona w tubie, 100g, d.w. 12.2009, zużycie ok. 30%, z tym że tubka pękła w jednym miejscu, zakleiłam to więc nie wysycha
i probka avene koloryzujacego za dermike co Ty na to?
...kto nie umie słuchać każdego rodzaju muzyki, nie umie słuchać jej wcale... <zasłuchana w muzykę graną przez życie> mój TŻ i tak myśli, że jestem NAJPIĘKNIEJSZA! ...po co go uświadamiać, że jest inaczej! |
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
Meg, owszem wymiana jest mozliwa ale filtr (cena nowego to w zaleznosci od apteki 31 - 33 zlote) na Effaclar AI (nowe, a takie posiadam, to koszt 33 zlote). Wody termalnej nie dorzuce, wybacz. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
patson,
zastanowiłam się i stwierdziłam że i tak mam za dużo kremów więc proponuje inny układ :moje: glinka i cienie inglota za Twoje: Rimmel Silky Loose puder sypki odcień 001 translucent została ok. połowa z 13 gram, Maybelline Define-a-lash tusz czarny i zalotka sephora express do torebki. |
|
|
|
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj ![]() Coś u mnie za to co powyżej?
|
|
|
|
#39 |
|
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za:
-Acnefan, krem do pielęgnacji cery trądzikowej-01.2009, nieużywany, jest kartonik -Iwostin Purritin, żel do mycia twarzy, 150ml, d.w. 10.2008, zostało ok. 30% -L'oreal, Happyderm, krem supernawilżający-10.2010, zużycie niewielkie, jest kartonik
|
|
#40 |
|
BAN stały
|
-Acnefan, krem do pielęgnacji cery trądzikowej-01.2009, nieużywany, jest kartonik
-Flos-lek, peeling enzymatyczny, program antybakteryjny-01.2010, zużycie minimalne, jest kartonik Argiletz, glinka zielona w tubie, 100g, d.w. 12.2009, zużycie ok. 30%, z tym że tubka pękła w jednym miejscu, zakleiłam to więc nie wysycha -Iwostin Purritin, żel do mycia twarzy, 150ml, d.w. 10.2008, zostało ok. 30% cos u mnie? |
|
|
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
hej po Twoich kosmetykach na wymiane widze ze mamy ten sam typ cery, niestety wiekszosc z nich tez juz wyprobowalam i mi nie pomogly, a co masz jeszcze poza watkiem, pilnie poszukuje svr - Lysanel Active albo cos w tym stylu
aha i zlotej torebeczki juz nie ma , ale dwie pozostale sa wiec mam nadzieje ze jakos sie dogadamy pozdraiwam
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
aha no to chcialabym chociaz probke na wyprobowanie, a ten Effaclar to ten k? tez go jeszcze nie stosowalam wiec moze warto sprobowac, i jeszcze intersuje mnie na wyprobowanie Acnefan, Flos-lek, peeling enzymatyczny, albo Iwostin Purritin, żel do mycia twarzy, moze by cos w koncu podzialo...
|
|
|
|
|
#44 |
|
BAN stały
|
cos u mnie za
Iwostin, Sensitia, krem nawilżający, d.w. 10.2010, 150ml, użyty ze dwa razy -Acnefan, krem do pielęgnacji cery trądzikowej-01.2009, nieużywany, jest kartonik -Flos-lek, peeling enzymatyczny, program antybakteryjny-01.2010, zużycie minimalne, jest kartonik Argiletz, glinka zielona w tubie, 100g, d.w. 12.2009, zużycie ok. 30%, z tym że tubka pękła w jednym miejscu, zakleiłam to więc nie wysycha -Iwostin Purritin, żel do mycia twarzy, 150ml, d.w. 10.2008, zostało ok. 30% |
|
|
|
|
#46 |
|
Raczkowanie
|
hejka znajdziesz cos u mnie? prosze odp u mnie
pozdrawiam
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za dream matte mouse?
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli rozumiem,ze spodobał Ci sie strój Byłabym gotowa wymienić się za niego na Maybelline, dream matte mouse, podkład w postaci musu, odcień 021 nude-02.2011, użyty dwa razy(jak juz wczesniej pisalam) A czy mogłabyś dorzucić do tego próbkę :Avene, krem koloryzujący z bardzo wysoką ochroną przeciwsłoneczną SPF 50+, 5ml, d.w. 11.2010 ?
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
dokładka-06.09.08.
|
|
|
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
u cIEBIE zainteresowało mnie:
Emolium, szampon nawilżający, 7ml, d.w. 04.2009
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
a co powiesz na taka wymiankę- cienie za szminkę?
|
|
|
|
|
#55 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
znalazłabyć cos zamianst c-thru u mnie?
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
Wtajemniczenie
|
w takim razie wolę lysanel, a moze uda Ci się coś dobrać, zebym wzieła oba?
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Może zainteresuje Cię cos u mnie za:
hydrolat geraniowy z BU, 100ml, nowy hydrolat oczarowy z BU, zostało ok.20% ze 100ml http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=307959
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:44.

pozdraiwam 

znalazłabyć cos zamianst c-thru u mnie?