|
|
#31 |
|
Szef ds. Wymianek
|
Dot.: perfumeria Douglas
jaki zjadliwy, czerwony kolor... i ten Caps
![]() a w temacie - pierwszy raz, odkad posiadam karte Douglasa (od grudnia zeszlego roku), dostalam ichnia gazetke promocyjna do domu
|
|
|
|
|
#32 |
|
Rozeznanie
|
Czytając dzisiaj najnowszy magazyn Douglas zbaraniałam i beczę dalej... na stronie 8 stoi napisane: Alessandro Stiletto Pierwszy na świecie perfum do stóp i nóg...
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
nie wierzę...:O
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
... rany, perfum stoi tam jak byk i co to znaczy, ze jest do nog?
Edytowane przez siarka40 Czas edycji: 2009-05-14 o 20:21 |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Szef ds. Wymianek
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Przyczajenie
|
Witam
Byłam dziś w nowej Perfumerii Douglas w Bielsku-Białej. Nowo otwarte centrum handlowe i trochę dużo ludzi, ale sama perfumeria bardzo przytulna i kameralna. Jestem z Żywca i wcześniej zaopatrywałam się w perfumerii w sferze... Moje wrażenia z nowego douglasa są super. Miło,kameralnie,przytulni e i przyjemnie. Zostałam ciepło przywitana, profesjonalnie obsłużona i jestem wprost zachwycona. Zauważyłam tam dwóch pracujących panów- a to chyba żadkość w douglasach ![]() Ale chyba jednak wolę poradzić się kobiety. Obie panie były przemiłe... część personelu kojarzę z poprzedniego douglasa, więc nie czuję się tam obco. Mały, osobliwy douglas będzie chyba konkurencją dla przestronnego douglasa w centrum miasta. Pozdrawiam cały personel douglasa z całej Polski.Bo z tego co czytam to nie macie tam kolorowo, ale wogóle tego po sobie nie pokazujecie. Dziękuję za wasze podejście do zwykłego klienta. Edytowane przez krukiss Czas edycji: 2009-05-31 o 18:47 |
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
Cześć, wiecie czy istnieją zwroty w douglasie??
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
Ależ są !
A co do zwrotów- myślę, że to zależy od powodu samego zwrotu.
Kadzidła... Paczule... Dymy... przygarnę, adoptuję, kupię WSZYSTKIE DZIWOLĄGI PRZYGARNĘ Edytowane przez MeryJane Czas edycji: 2009-12-16 o 15:57 |
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba mozna zwrocic produkt, jesli nie zostal otwarty. A na pewno mozna wymienic na cos inneog, pod warunkiem, ze nie byl uzywany. Przysluguje tez chyba jakas reklamacja, jesli np. otworzylas, a zapach jest zepsuty lub widzisz, ze cos jest nie tak.
|
|
|
|
|
#43 |
|
Rozeznanie
|
Są
. Ostatnio kupowałam zapach Paco Rabanne, ale okazało się, że to nietrafiony prezent. Tego samego dnia go oddałam. Zaznaczam, że zapach nie był otwierany, folia była nienaruszona. Pani nawet nie zapytała dlaczego oddaję . Milutko szybko i bez żadnych problemów. Ah, oczywiście trzeba mieć paragon. Można produkt wymienić, wybrać coś innego lub zwrot gotówki. Punkty z karty również odjęła;p---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Ale ze mnie gapa;]. To oczywiście była odpowiedź dla Paaula86 odnośnie zwrotów
|
|
|
|
|
#44 |
|
Przyczajenie
|
A ja poszłam przed świętami do perfumerii Douglas we Wrocławiu na Bielanach chociaż normalnie tam nie robię zakupów, zwykle jeśli jestem w Polsce udaję sie do Sephory, poszłam bo chciałam sobie kupić podkład.Podeszła do mnie konsultantka z obsługi...i wiadomo .... więc ja jej odpowiadam, że interesuje mnie podkład rozświetlający obojętnie jakiej marki byleby był dobry i odpowiednio dobrany do mojej cery. Mówię jej, że wcześniej używałam clinique ale dla mnie nie był za rewelacyjny...A ta pani zamiast mi doradzić coś fajnego to zaczyna mi wciskać, że mam skóre suchę choć ja zaprzeczam, potem mnie pyta ile chcę wydać.. co za brak profesjonalizmu a na końcu proponuje mi krem przeciwzmarszczkowy pod oczy!!!!gdzie ja mam 29 lat i nie mam ani jednej zmarszczki pod oczami i nie przyszłam kupić kremu pod oczy!!
Wyszłam oburzona i jeszcze na koniec ochroniarz patrzył tak na mnie jakbym conajmniej miała zamiar coś ukraść- niesamowicie fatalna obsługa. Dodam,że naprawdę rzadko zdarza mi się iść do perfumerii i wyjść z niczym. Ale byłam bardzo wkurzona,bo niedosyć, że nie kupiłam pudru choć go potrzebowałam bardzo, bo juz nawet nie miałam ochoty po tych wszystkich wywodach tej pani konsultantki to jeszcze popsuła mi humor na jakiś czas. |
|
|
|
|
#45 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Mi również kiedyś się zdarzyły sytuacje, w których byłam bardzo zawiedziona obsługą przez co dana drogeria straciła i to bardzo, bo po prostu rozgoryczona wyszłam ze sklepu. Ale cóż zdarza się. Teraz kupuję w sprawdzonych drogeriach i nieprzyjemnosci już mi się nie zdarzają. |
|
|
|
|
|
#46 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
A ja ostatnio bardzo miło się zdziwiłam w katowickim Douglasie. Kupowałam tusz do rzęs YSL. Kosztował 130 zł, przy kasie pani coś tam wpisywała, wklepywała do komputera po czym wystawiła paragon na ...90 zł
Pani musiała wpisywać pomyłkę na reklamacji, po czym inna Pani poszła z tym i moich rachunkiem za tusz do kierowniczki. Kiedy wróciła, zostałam poinformowana, iż perfumeria postanowiła mi zrobić prezent i nie będę musiała dopłacać tych 40 złotych do pełnej ceny tuszu tylko dostane go za tyle ile już zapłaciłam ![]() Normalnie nie chciało mi się wierzyć na własne uszy i oczy Jednak czasami w Douglasie mają gest
|
|
#47 |
|
Zadomowienie
|
A ja dla odmiany zeźliłam się na mojego Douglasa wczoraj - weszłam kupić coś by dozbierać punty na kupon rabatowy, gdy obskoczyła mnie konsultantka wciskając mi zapach-nowość który mi się i tak nie podobał...
Podeszłam do kasy i grzecznie pytam jakie próbki perfumeryjne mieliby do zakupu. Pańcia mówi ze żadne, ze wyłącznie kremy mają... kicha!!! Wyszłam nic nie kupiwszy w kierunku Sephory
|
|
|
|
|
#48 |
|
korzonek
|
Witajcie
![]() mam takie pytanie, może któraś z Was się orientuje. Czy w Douglasie przyjmują zwroty "bezpowodowe"? Oczywiście za okazaniem paragonu i perfum nieużytych, nieodpakowanych z folii nawet? Kupiłam je w piątek, ale zobaczyłam, że perfumerii Internetowej te same perfumy kosztujś ponad 100zł mniej (swoją drogą - dlaczego?? i dlaczego nie spojrzałam tam wcześniej...) i chciałabym je oddać jutro lub w poniedziałek. Myślicie, że przyjmą mi zwrot? |
|
|
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ostatnio jestem na Douglasa obrazona, jak juz zreszta opisalam w stosownym watku. Wciskaja mi cos ciagle, w dodatku nie jestem z niczego zadowolona Albo mam pecha, albo jestem wybredna albo oni nieprofesjonalni
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
no niestety taka ich rola żeby wciskać
![]() grunt to asertywność
|
|
|
|
|
#51 |
|
korzonek
|
Pani w Douglasie przyjęła mój zwrot bez zbędnych pytań - byłam bardzo mile zaskoczona
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zadomowienie
|
Hej! Ma któraś z Was pędzel do podkładu z Douglasa? Zastanawiam się nad kupnem, cena jak dla mnie super, w dotyku bardzo miękki i miły, o wiele lepszy niz z Sephory i Inglota (tez macałam
). Z góry dzieki za odp!
|
|
#53 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Rozeznanie
|
a czy któraś ostatnio kupowała w tej perfumerii podkład Bourjois Organic Detox? Dostałyście rzekomy pędzelek gratis?
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() czy ktoś wie, czy będą jakieś promocje typu - 20% na wszystko? Nie pamiętam jak było to rok temu.... |
|
|
|
|
#56 |
|
Zadomowienie
|
Nie jestem w stanie co prawda odpowiedzieć na pytanie ..
![]() ...ale za to zadam inne: Czy ktoś coś wie na temat nowego Douglasa w Arkadii? Ostatnio przechodziłam koło byłego sklepu BHs (na dole na prawo od głównego wejścia) a tam witryna sklepowa zasłonięta płachtami z napisem "tu będzie Douglas. BHs miało powierzchnię dobrego placu manewrowego . Ciekawe, czy cała powierzchnia zostanie przeznaczona pod perfumerię. Może doczekamy się porządnego Douglasa w Polsce? Z np. całą linią Essence Donny Karan, Creedem, Micallefem, pełną linią Hermesa, klasykami Estee Lauder, Diora itp. Echh Jak ktoś coś wie bliżej to proszę o info
|
|
#57 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Basiek nie kojarzę, żeby w Douglasie kiedykolwiek były takie przeceny, to już raczej Sephora tam jest czasem 20% na wszystko i raz w roku chyba 30% na kolorówkę
|
|
#58 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki za odp
![]() a pytalam, bo pamietam, jak rok temu Lutensy byly tanie, nie pamietam o ile, ale każde-10%,-20% to dużo jak na Lutensa za 400
wróciłam do perfum sprzedam lub wymiana perfumy niszowe - tu Edytowane przez Basiek93 Czas edycji: 2010-11-15 o 20:13 |
|
|
|
|
#60 |
|
Zona najukochanszego Meza
|
Ja wczoraj bylam w d. w Arkadii kupilam tusz HR za 138 zeta i dostalam jedna zalosna probke Lempickiej
Mialam ochote ja oddac Pani ekspedientce
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:50.

31.07.2010 - żonka 

. Ostatnio kupowałam zapach Paco Rabanne, ale okazało się, że to nietrafiony prezent. Tego samego dnia go oddałam. Zaznaczam, że zapach nie był otwierany, folia była nienaruszona. Pani nawet nie zapytała dlaczego oddaję