|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tableciary plotkary IV
Cytat:
![]() a co to za klapeczki sobie kupiłas pokarzesz? |
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
klapeczki takie zwyklaczki, brazowe, jak bede miala czas po poludniu, to postaram sie pstryknac fotke |
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
WITAJCIE MOJE KOCHANE WIZAŻANKI!!!! Dawno się tu nie pokazywałam, a widzę że już nowy wąteczek macie, cóż... rozgadane kobitki jesteście
Moje drogie, STRASZNIE SIĘ ZA WAMI STĘSKNIŁAM!!! Ale byłam tak zajęta, że nie miałam kiedy Was odwiedzić :-( Cóż u nas nowego? Gabi już pięknie chodzi, nawet biega! Pokazuje już swój charakterek, w końcu jest kobietą i WIE CZEGO CHCE , a co u mnie? Dalej siedzę w domu, ale wpadłam na pomysł by zacząć sprzedawać torebeczki itp na allegro - zawsze to jakieś zajęcie A jeśłi chodzi o moją pracę mgr...hm...jakby to powiedzieć - NARAZIE STOI W MIEJSCU - brak veny :-(ŚCISKAM WAS MOCNO MOJE DROGIE!!!!
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajnie że Gabi już biega ale pewnie teraz trzeba za nią chodzić i patrzeć czy czegoś nie zbroi? A nie pamiętam jak z ta wycieczką waszą było byliście już czy dopiero będziecie? Ja juz za dwa tygodnie do Egiptu lece
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
swietnie, ze gabi coraz bardziej samodzielna i z charakterkiem , tatus to chyba biedny przy Was kobitki jest
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję za tak miłe powitanie
![]() My dopiero 19 sierpnia lecimy na Krete, a na począku czerwca jedziemy do SPA się odnowić hihihihihi Kurcze, fajnie Nikitko że już za 2 tyg będziesz się smażyć na słoneczku w Egipcie, ZAAAAZDROSZCZĘ!!! Gabi faktycznie jest teraz wszędzie i wszędzie wejdzie ![]() UROCZYŚCIE OBIECUJĘ ZAGLĄDAĆ DO WAS CZĘŚCIEJ MOJE DROGIE!
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odnowa się przyda zwłaszcza przed latem![]() a wybierasz sie może do wawy? Może by tak skrzyknąć Ray Marcelinke i bysmy się spotkały? Moja chrześnica ma już prawie 1,5 roku i też wszędzie jej pełno
|
|
|
|
|
#39 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ja dzis dluzej kimnelam, wiec krocej z Wami pobede...Orzeszku tego SPA to Ci tak zazdroszcze, bo z J chce sie wybrac, ale jakis nie jest przekonany i kasa ehhhhh faceci... Masz zajecie z mala aaa tatus naprawde ma "ciezko" z Wami hihi dwie kobitki z domu z mocnym charakterkiem ![]() Agniesiu, u Ciebie polnoc wiec dobranoc ![]() KInia ladna, taka skromna dekoracja ![]() Ja mam podobnie, jak Asia, komp wlaczona, Marcelka na wizazu, a tak naprawde to jest z psem hihi Dziewczyny koniec tej diety, bo cos mi w brzuszku "slychac" i spoodobalo mi sie przesiadywanie w lazience wiec kONIEC Milego ![]() ![]()
|||||||||||||||||||||
|
|
#40 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc kobietki
Kinia bardzo ladne dekoracje Nikitko faktycznie ten swiat maly ![]() kachulo udanego otwarcia sklepu Marcelinko dobre i pare dni diety ide zrobic sniadanko i potem do pracy pogoda sie popsula i deszc pada
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
ciesze sie dziewczynki, ze dekoracja Wam sie podoba, to jest tylko dekoracja stolu, a oprocz tego beda jeszcze woale pod sufitem, krzesla przystrojone tiulem i zielonymi kwiatkami z tylu, nasze krzesla w atlasie, za nami woale i 2 zielone serduszka
Marcelko skoro koniec diety, to zycze smacznego
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kobietki
Ja tylko na chwilę, bo musze się pomalować i do pracy pędzić. Nikitko, ależ ten czas zleciał,już tylko 2 tygodnie do waszego wyjazdu zostały Super Kiniu, przystrojenie stołu strrrrrrrrrrrrasznie mi się podoba Orzeszku, fajnie, że się odezwałaś. No no, mała to już teraz mała kobietka jest Super, że wyjeżdżacie na Kretę, no i to SPA ... tak jak reszta dziewczyn zazdroszczę pozytywnie ![]() Marcelinko, i dobrze, że koniec diety. Moim zdaniem ty jej nie potrzebujesz Misiu, miłego dnia w pracy, mam nadzieję, ze pogoda u was się poprawi. A ja się w końcu wyspałam ![]() Życzę wam miłego dnia dziewczynki ).
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane moje, znalazlam pare zdjec dekoracji, tyle, ze w innych kolorach, moja bedzie zielona, taka, jak te ozdoby na stole i biala
krzesla beda tak przystrojone, tylko z tylu zielony kwiat bedzie http://www.artena.pl/foto/lukowm2.jpg dekoracja za nami bedzie wygladala mniej wiecej jak tu, tylko u gory jako dodatek do bialego woalu za nami bedzie podwieszony zielony http://www.artena.pl/foto/sznhpan2.jpg http://www.artena.pl/foto/sznhpan7.jpg |
|
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super, ze torebka juz przyszla i pasuje do butkow smiesznie wyszlo u Twojej kuzynki ![]() milego dzionka Kochana |
|
|
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a znalazłysmy sie przez moją mamę któa znalazła ją na NK Fajnie z tymi bliźniakami aby zdrowe były to najważniejsze a jaka płeć to już mniej ważne
|
|
|
|
|
#48 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hihi Pomidorko
![]() ![]() extra, ze podoba sie torebka ja dzis swoja biore w podroz na poczte ![]() Milego dnia ![]() WoW dwoch chlopakow postarali sie
|||||||||||||||||||||
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#50 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Jednak poczte dzis odpuszczam, bo nie mam z czego fa zrobic
buuuuuuuuuZa to jade do ksiegowej i zajade do jednego sklepu, gdzie niby maja duze rozm staniczkow, ZOBACZYMY hihi Mam nadzieje, ze na rossmanna sie nie skusze!
|||||||||||||||||||||
|
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Marcelko obyś wytrwała i obeszła rossmana bo chyba nie masz potrzeby żeby cos tam kupic? |
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wczoraj tez nie wytrzymalam jak przechodzialm obok stoiska Golden Rose i kupilam dwaj eyelinery
, chcialam kupic jeden, ale nie moglam sie zdecydowac, wiec moj TZ wybawil mnie z tych meczarni slowami: "Wez obydwa"
|
|
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dobrze ze powiedział wez obydwa
|
|
|
|
|
#55 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hihi jeszcze do Was zajrzalam, bo czekam na mamuske... Jeszcze z pieskiem na szczepienie jedziemy ehhhhh i kaska poleci....
Nikitko nie mam nic do kupienia i chyba nie zajrze, a to dlatego, ze mamuska jedzie i by zobaczyla, ze znowu cos ze soba ze sklepu ciagne ![]() Kinia dzieki, ale watpie zeby cokolwiek bylo... Podejrzewam, ze duze rozmiary to 90D hihi o na tym sie zakonczy moje przebywanie w tymze sklepie ![]() Widzialyscie, pomylilam kolorki w poscie wyzej ehhhhhhh czas sie przestawic na pomarancz
|||||||||||||||||||||
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiasiarku widze Cie na dole, jak milo znow Cie widziec
co u Ciebie slychac Kochana? |
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
cześć kochane
Wpadłam na chwilkę.Nadal nie mam neta Widzę, ze mamy kolejna część wątku, i kilka nowych koleżanek My nadal czekamy na załozenie internetu. A właściwie czekamy na list, w którym bedzie data kiedy monterzy moga przyjść.Juz zaczynam powatpiewać czy to jeszcze bedzie w tym roku ![]() U nas pomalutku ale do przodu Ostatni weekend spędziliśmy w Bergen.Bawilismy sie świetnie.Miasto jest cudowne.Połozone wśród 7 wzgórz i 7 fiordów czyli mozna o nim powiedzieć za siedmioma górami, za siedmioma morzami... ![]() Na nk zamieściłam kilka zdjęc więc jeśli macie ochotę ![]() A teraz spróbuje przeleciec chośc kilka stron wstecz i dowiedzieć się co u was |
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu co Ty wygadujesz, jaka obca
, zaraz po tyleczku dostaniesz za takie bzdury ![]() my tu cierpliwie czekamy na Ciebie Kochana fajnie, ze spedziliscie mile chwile za siedmioma gorami i siedmioma morzami ![]() juz sie loguje na nk i lukam zdjecia |
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu juz widzialam zdjecia
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuję Kiniu
U nas od prawie dwóch tyg piekna pogoda. Jest to tutaj fakt nieczęsto spotykany. Staramy się troszke to wykorzystać z TZ i fakt, ze on kończy teraz prace o 15-tej |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:23.

najważniejsze zeby były wygodne i nigdzie nie uciskały
Moje drogie, STRASZNIE SIĘ ZA WAMI STĘSKNIŁAM!!! Ale byłam tak zajęta, że nie miałam kiedy Was odwiedzić :-( 

pogoda sie popsula i deszc pada

Super
buuuuuuuuu
, zaraz po tyleczku dostaniesz za takie bzdury