|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Która suknia do cywilnego?? POMOCY!!
Mi sie podoba ta pierwsza i ta z allegro sa sliczne
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oczywiście jestem nadal w trakcie poszukiwań To nie jest tak, że mój wybór końcowy musi paść akurat na którąś z tych załączonych sukieneczek. Ale narazie korci mnie aby zamówić tą z ostatniego załącznika
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Przyczajenie
|
Witam Was
![]() Jej jak się cieszę, że do Was trafiłam, podobnie jak gusiagatko lada miesiąc biorę ślub cywilny i również (!) zastanawiałam się nad sukienką z allegro, która, jak (dzięki Bogu) wyczytałam, nie nadaje się na tą okazję... i jakość też niezadowalająca... więc droga koleżanko, razem z Tobą solidaryzuję sie w poszukiwaniach ![]() do boju! ![]()
|
|
|
|
|
#34 |
|
Wtajemniczenie
|
Ta z allegro fajnie wygląda na tym zdjęciu, ale jak dłużej pomyśleć, to nie ma w niej nic specjalnego. Zwykła sukienka bez ramiączek, jakich teraz pełno, z szarfą, jakich też teraz pełno.
Mi najbardziej podoba się ostatnia. Jest urocza, elegancka, gustowna. Ale - nie najlepsza dla kobiet o większych piersiach. Druga kojarzy mi się z halką nocną, pierwsza z sukienką komunijną. Ach, i ja też ręczę, że suknie z Apartu na żywo są piękniejsze, niż na zdjęciach katalogowych. Suknię na swój cywilny miałam właśnie z apartu.
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
mi najbardziej przypadła do gustu ta z allegro i ta ostatnia, a le zalezy od figury, ta z allegro maskuje lepiej biodra ale talię trzeba mieć widoczną
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:46.

To nie jest tak, że mój wybór końcowy musi paść akurat na którąś z tych załączonych sukieneczek. Ale narazie korci mnie aby zamówić tą z ostatniego załącznika