![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Re: sama w domu ;)alinka :)-praca
[img]icons/icon7.gif[/img] moja praca mgr wyglądała nastepująco :
-najpierw napisałam zakonczenie -potem wstęp -a potem środek=rozwinięcie - od końca rzecz jasna [img]icons/icon12.gif[/img] temat był o Kochanowskim, wiec co za roznica z której strony [img]icons/icon12.gif[/img]
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Re: sama w domu ;)alinka :)
tak, maguś, wiadomo że tytuł może stukrotnie ulec zmianie. Chodziło mi raczej o jakiś taki roboczy tytuł i oczywiście to najważniejsza informacja dla mnie, bo wciąz nie mogę się zdecydować, o czym chcę pisać [img]icons/icon7.gif[/img] Mam kilka pomysłów, ale nie wiem, czy znajdę odpowiednie materiały, niestety ciężko o rzetelne źródła, a część praktyczna to już musi być 100% moja robota, nie da się nic ściemniać [img]icons/icon9.gif[/img]
[img]icons/icon40.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
taaa, nie ma dla mnie czarniejszej magii niż Twoja dziedzina (no może jeszcze fizyka [img]icons/icon12.gif[/img] )
musisz się wgryźć, ni ma rady ... ale w obecnych warunach to wąptię [img]icons/icon10.gif[/img] ten weekend ładujemy akumulatory, kobitki [img]icons/icon7.gif[/img]
![]() |
#34 |
Wtajemniczenie
|
maga napisał(a):
> taaa, nie ma dla mnie czarniejszej magii niż Twoja dziedzina (no może jeszcze fizyka [img]icons/icon12.gif[/img] ) i matma for Ola [img]icons/icon12.gif[/img] > > musisz się wgryźć, ni ma rady ... ale w obecnych warunach to wąptię [img]icons/icon10.gif[/img] ten weekend ładujemy akumulatory, kobitki [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/icon29.gif[/img] siur Pani Moderator [img]icons/icon7.gif[/img]
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
eeee tam maguś, nie będzie źle, najgorsze są początki, a szczególnie gdy ma sie takie pokusy jak wizaż [img]icons/icon12.gif[/img]
[img]icons/1roza.gif[/img] [img]icons/1ehem.gif[/img] [img]icons/1roza.gif[/img] [img]icons/icon40.gif[/img] [img]icons/1roza.gif[/img] [img]icons/1ehem.gif[/img] [img]icons/1roza.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
Re: sama w domu ;)do Oli:)
Olusiu kochana ja nawet startowałam na matematykę na WSP ale mi się nie powiodło.A teraz to się bardzo z tego cieszę.To co robię na sumie i co robiłam na licencjacie jest o niebo ciekawsze.Choć sentyment do matmy pozostał, nie powiem!!
Całuski!
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
No właśnie dziewczyny sama już się martwię o moją pracę!Jak pisałam licencjacką prace to po pierwsze nie miałam intrnetu a po drugie nie znałam wizażu.A teraz to czuję że ciężko będzie się skupić!Od poniedziałku mam zamiar ostro zabrać się za pisanie, ale już to widzę.Napiszę kilka zdanek i myk na wizaż sprawdzić co się tam ciekawego dzieje!Oj ciężko będzie ciężko!!!
Całuski!
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Wtajemniczenie
|
Re: sama w domu ;)do Oli:)
jezusss maria , józefie swiety, matko tereso..[img]icons/icon12.gif[/img] matma..brrr...ale Ciebie podziwiam [img]icons/icon7.gif[/img]
zmykam babki [img]icons/icon40.gif[/img] sąsiadka wpadła na ploty [img]icons/icon7.gif[/img] dobrej nocki [img]icons/icon7.gif[/img]
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Re: sama w domu ;)/OT plastyka...
No właśnie. Tam samą w sobie plastykę to lubiłam, ale ta baba to mi ją obrzydziła kompletnie...
Ja sobie coś rysuję, mam swoją wizję, a ona podchodzi i mi maże po kartce swoje wizje, bo "tak ma być"! No i ngdy jej nie zapomnę, jak MNIE pomyliła w 4 klasie z chłopakiem... Odpowiadałam przy tablicy, miała mi plusa wstawić i pyta "ty jesteś nr 9, Jasiek Ławniczak, prawda?" No jak można być takim idiotą? Jest naiwna i głupia. To już wolę polonistkę, która nas ciśnie, ale jest bardzo cięta i inteligentna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
Dot.: sama w domu ;)
Pierwszy raz chyba, widzę tak stary wątek. A pani ma zadatki na archeologa. Brawo
Nieopłacona reklama. Leci zgłoszenie
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:02.