![]() |
#31 | |
Raczkowanie
|
Dot.: moje wisiorki xD ocencie;P
Cytat:
Pozdrawiam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Mnie tam precelek precelka przypomina (nie wierzę by któraś z Was zrobiła tak symetryczną kupę i do tego w kropki (przepraszam za niesmak), jedyne co to kolor się zgadza ale nie kształt!!!) . I jeśli to są jej pierwsze prace to szacunek!!! dla niej, bo lepić cokolwiek też trzeba umieć a ona to zrobiła ładnie i pewnie z czasem będzie robić to jeszcze lepiej.
Nie piszę tego zz litości boście tak po niej pojechały. Piszę bo wiem,że dziwczyna i tak dalej będzie robic swoje nawet po waszej nagonce. Najgorsze byłoby to gdyby zmieniła nicka i z kolejnymi pracami weszła pod innym!!! Xns-dziwczyna!!!! Nie rób tego!!!! Pokaż wszystkim,że stać Cie na dużo więcej i wróć tutaj ze zdwojoną siłą ![]() Pozdrawiam i trzymam kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
nie każdy po Niej jechał przeciez większość z Nas powiedziała co sie podoba a co mniej ...a tu taki wybuch...przeciez prace dziewczyny nie są złe poprostu rady o większą staranność w niektórych by wyglądały jak te ładniejsze to tylko rada a kupa jak kupa...nawet Właścicielka wątku przyznała że całkiem podobny...ale czy to źle zwrócic komuś uwage lub powiedzieć własne zdanie....moim zdaniem lepiej zamknąć wątek i załozyć nowy bez zmiany nicku...bo tutaj już się teraz narobiło a mogło być całkiem ok.Pozdrawiam
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
A mi najbardziej spodobał sie prosiaczek, poniewaz od dzieciństwa jestem przeogromną wielbicielką prosiaczków i swineczek sa takie słodkie, że chce dac sie buziaka
![]() I prosze nie bierz sobie tak wszystkich negatywów do serca ja tez czasem dostaje negatywa ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Mnie też się podoba prosiak
![]() ![]() I jedyne, co się nie podoba, to kupka ![]() I powiem szczerze (wracając o kilka postów wzwyż), że te słodkości podobają mi się bardziej, niż te w Pace ![]()
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
Bardzo fajne pracki
![]() ![]() P.S Poza tym xns_dziewczyna - nikt nie mial zamiaru cię urazić. Trzeba się z tego śmiać i tyle. Nie wszystko musi wyglądać ładnie ale też nie pisz, że oczekują tu ,, fajerwerek '' i zeby spadały i gowno cię obchodzi ich zdanie bo to trochę nie ładnie ![]()
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Niech każdy pilnuje własnego nosa a nie wypisuje co to inny według niego ma pod sufitem, olaboga
![]() A autorce wątku radziłabym z większą uwagą lepić swoje wytwory - mi podobają się rzeczy z modeliny, które są starannie wykonane, równe, nie widać na nich śladów palców i wyglądają hm, apetycznie. I ten nieszczęsny precelek można było zrobić inaczej, żeby wyglądał na bardziej... rzeczywisty bo tak to naprawdę wygląda jak ulepiony z błota. Lepiej chyba zrobić mniej rzeczy, a bardziej staranne.
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Ja nie rozumiem co tu się kokosić z wizażanką, która sypie obelgi pod adresem oceniających jej pracę i samego forum
![]() Ja też co do precelka miałam od razu to samo skojarzenie i też napisałabym co mi to przypomina w taki sam sposób jak to uczyniła osoba na początku. W słowie KUPA nie widzę nic okrutnego a co do poziomu krytyki w tym wątku to jest całkiem poprawna. Nikt nie napisał że jej prace to kupa i że są gówno warte (tak jak określiła autorka całe nasze forum ![]() Widać autorka jest bardzo wyluzowana i nie sądzę by się przejęła opiniami, by jej w ogóle zależało na rozwijaniu się poprzez forum biżuteryjne i w ogóle na tym, by ktokolwiek ją bronił. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
Hmmmm, a ja myslełam, że z tego wątku jeszcze cos wyniknie, ja za moje prace z fimo tez oberwałam po głowie na samym początku, ale wziełam sobie to za pozytyw by postarac sie zrobic cos wyjątkowego nie dlatego ze inni tak chca i mówia ale dlatego ze sama chce robic rzeczy piękne i wyjątkowe. tak tez więc narazie ćwiczę i szukam drogi do chociaz minimalnej perfekcji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:06.