![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: romantyczne piosenki
Dave Gahan - Saw something
3 doors down - here without you Hoobastank - the reason Blink 182 - I miss you Papa Roach - Forever U2 - Electrical Storm U2 - sometimes you can't make it on your own SOAD - lonely day To takie bardziej rockowe klimaty, ale piosenki raczej wolne i bardzo miło się słucha. Jeśli chodzi o pop - to wszystkie piosenki Enrique Iglesiasa a szczególnie: 1. wish I was your lover 2. somebody's me 3. do you know 4. hero 5. push
Edytowane przez Queen Doll Czas edycji: 2009-06-06 o 12:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Umberto Tozzi "Ti amo"
Eros Ramazotti "Un a'ltra te" Whitney Houston "I will always love you" Ich Troje "Powiedz,że mnie kochasz" Brian Adams "Right here waiting for you" , "Everything I do" Mariah Carey "Without you" - ajjj przepiękna ^^ Gareth Gates "Anyone of us" Fancy "Flames of love" Zcalacee "Ich liebe dich" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
Dukat- "góraleczka" -to jest piosenka która świetnie nadaje się na wesele, ja ze swojego pamietam tylko tą piosenkę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
![]()
Oho. Na coś się wkońcu przydam
![]() ![]() Romantyczne piosenki , a dokładniej teledyski miłosne znajdziesz w linku poniżej ![]() Napewno znajdziesz coś dla siebie Oto link ![]()
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
James Blunt - You're Beautiful
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Czy ja wiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Elisa - Dancing http://www.youtube.com/watch?v=nZgNUTBnmAw
Aerosmith - Cryin' Switchfoot - You Tiziano Ferro - La Paura che ... , Salutandoti affogo
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Bryan Adams - "Have You Ever Really Loved A Woman?" - uwielbiam tą piosenkę od...zawsze
![]() Taylor Swift - "Breathe" James Blunt - "Carry You Home" Reamonn - "Star" Mono - "Life In Mono" Florent Pagny - "Savoir Aimer" - ta jest szczerze mówiąc dosyć dołująca..ale ładna ![]() Piasek - "Imię Deszczu", "I jeszcze" - zresztą on ma mnóstwo przepięknych "smętów", uwielbiam je ![]() Kasia Stankiewicz - "Ruchome Piaski" - jakiś taki sentyment mam do niej Duffy - "Stepping Stone" Lifehouse - "Everything" ![]() i...nie mogę sobie nic przypomnieć, a nie mam swoich plików ![]() ![]()
Edytowane przez bura kocurka Czas edycji: 2009-06-07 o 22:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Olciek Czas edycji: 2009-06-08 o 21:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
ale te.. wszystkie są smutne (: raczej nie romantyczne. Edytowane przez madzisko13 Czas edycji: 2009-06-16 o 19:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
|
Tego typu piosenek to mam mnóstwo, ale to kilka moich ulubionych:
1. Beyonce - The first day 2. Carrie Underwood - So small 3. Agnes - Roght here right now 4. Brandy - Everything 5. Darin - Everything but the girl 6. Łukasz Zagrobelny - Jeszcze o nas 7. Verius Manx - Pocałuj noc 8. Jem - And so I pray 9. Kenny G - The moment 10. Laura Pausini - I need love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a znacie coś podobnego w stylu Tracy Chapman "happy"
http://www.youtube.com/watch?v=vFQntoVn1BA lub Lenny Kraviz "Believe in me" http://www.youtube.com/watch?v=zLDIcIrZO8Y ? One są takie śliczne i niestety po długich poszukiwaniach nie znalazłam zbyt wielu podobnych piosenek.... Z góry dziękuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
Guns'n'Roses - Don't Cry
from first to last - emily Flyleaf - There For You The Early November- Ever so Sweet The Early November - Sunday Drive the red jumpsuit apparatus - your guardian angel The Used - On My Own Escape The Fate - My Apocalypse |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
Katy Perry- Thinking of you
A Fine Frenzy- Almost lover Lamb- Gabriel Schiller- I feel you Hope - Who am I to say Iza Lach- zanim znikniesz Monika Brodka- znowu przyszło mi płakać; on; Dustin O'Halloran - Opus 14
![]() |
#45 |
Przyczajenie
|
Odświeżam wątek swoimi propozycjami i czekam na nowe.
![]() Beyonce - Halo, Bonnie & Clyde na swój sposób ![]() Arash - Pure Love, Broken Angel Danny ft. Therese - If only you Emeli Sande - My kind of love Bruce Aisher - Headlights, Fading Lady Antebellum - Need you now Nelly Furtado ft. James Morrison - Broken Strings Natalia Lesz - Fall Within Temptation - Utopia Ville Vallo ft. Natalia Avelon - Summer wine Jessica Mauboy feat. Jay Sean - What happened to us i większość piosenek Ani Dąbrowskie, czy Bryana Adamsa. Edytowane przez Akemi92 Czas edycji: 2013-05-26 o 17:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.