seks z 16/17 latkiem - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-05-25, 10:59   #31
moren
Wtajemniczenie

GG do moren
Dot.: seks z 16/17 latkiem

Cytat:
Napisane przez kulbit Pokaż wiadomość
Miałam raz w zyciu taką propozycję.. On miał 16 lat ja hmmm no byłam już na pewno pełnoletnia Propozycją powtarzana była wielokrotnie i nawet jego kumpel prosił mnie w jego imieniu Oczywiście odmówiłam Chłopak był rozczarowany ale starałam się być delikatna, ale i tak się prawie popłakał.. Nie wyobrażam sobie seksu z osobą niepełnoletnią.. i dziś choć minęło trochę czasu nadal uważm, ze zrobiłam wtedy dobrze! Chłopak na pewno znalazł dziewczynę w podobny do siebie wieku a ja nie musiałam leczyć kaca
no co Ty?Wrecz cie prosil?Ja piernicze,do czego ten swiat zmieza
Ale na czym mu tak naprawde zalezalo?Na utracie dziewictwa?I az wysylal kolege?No jakos w glowie mi sie nie miesci cala ta sytuacja...
moren jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-25, 11:19   #32
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moren Pokaż wiadomość
no co Ty?Wrecz cie prosil?Ja piernicze,do czego ten swiat zmieza
Ale na czym mu tak naprawde zalezalo?Na utracie dziewictwa?I az wysylal kolege?No jakos w glowie mi sie nie miesci cala ta sytuacja...

Mnie sie też nie mieści.. Kolega stracił dziewictwo rok wcześniej i obaj uwazali, ze w wieku 16 lat to obciach + to, że podobno bardzo mu się podobałam Chłopcy mieszkali od małego w Niemczech.. może to cos tłumaczy Ale generalnie nie musisz wierzyć w to co piszę

Moje anioły z masy solnej:
kulbit jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-25, 12:10   #33
moren
Wtajemniczenie

GG do moren

Cytat:
Napisane przez kulbit Pokaż wiadomość
Mnie sie też nie mieści.. Kolega stracił dziewictwo rok wcześniej i obaj uwazali, ze w wieku 16 lat to obciach + to, że podobno bardzo mu się podobałam Chłopcy mieszkali od małego w Niemczech.. może to cos tłumaczy Ale generalnie nie musisz wierzyć w to co piszę
Tu akurat nie chodzi o to,czy wierze,czy nie,bo wiem,ze czasami rozne dziwne rzeczy ludziom przychodza do glowy.Ale o to,ze jakos wogole nie potrafie sobie tego wyobrazic Moze faktycznie to,ze byli wychowani w Niemczech mialo na to wplyw,bo tam dzieci jakos szybciej dorastaja Albo nie wiem,jak to nazwac.W kazdym razie-szok
moren jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-25, 12:11   #34
vainilla
Zakorzenienie

ale kuratora mozna dostać chyba jak sie uprawia z osobą poniżej 16 lat
nie wiem,ja bym nie szła z 17 latkiem. Zero doswiadczenia, zero polotu i zero dojrzalości- jakas głupota mu strzeli do głowy i będzie rozpowiadal niestworzone historie.

Si no tienes nada que ofrecer, ofrece una sonrisa

vainilla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-25, 13:35   #35
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moren Pokaż wiadomość
Tu akurat nie chodzi o to,czy wierze,czy nie,bo wiem,ze czasami rozne dziwne rzeczy ludziom przychodza do glowy.Ale o to,ze jakos wogole nie potrafie sobie tego wyobrazic Moze faktycznie to,ze byli wychowani w Niemczech mialo na to wplyw,bo tam dzieci jakos szybciej dorastaja Albo nie wiem,jak to nazwac.W kazdym razie-szok
Uwierz mi dla mnie to też był szok.. Na poczatku myslałam, że to takie chłopięce żarty, ale niestety to nie były żarty

Moje anioły z masy solnej:
kulbit jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-26, 10:04   #36
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Też się zastanawiam czego oczekujesz od tego seksu. Podejrzewam, że nie ma co spodziewać się cudów po 16-latku. Więc sam seks najpewniej taki sobie albo wręcz słaby. Chłopak szuka sobie starszej pewnie żeby mieć się czym pochwalić kumplom. Do tego to były uczeń i nawet jeśli BYŁY, to i tak narobisz sobie kwasu jeśli to gdzieś wyjdzie - a takie rzeczy to lubią niespodziewanie wychodzić.
Podsumowując - odpuść sobie na 100% w tym przypadku, a jeśli koniecznie chcesz, to nie oczekuj wielkich fajerwerków, bo się możesz rozczarować
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-26, 13:55   #37
wikimicha
Przyczajenie

a wedlug mnie powinnas sprobowac...pewnie po 5 minutach bys go "zajechala" ale dala bys mu to czego chcial i postawila na swiompokazala przy okazji jak to sie robi dzieciakowi...
wikimicha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-26, 17:19   #38
caelum
Rozeznanie

Również jestem zdania, że wrażeń i niesamowitych doznań z 16/17 latkiem mieć nie należy sie spodziewać i osobiście nie zdecydowałabym sie na niego. Brak doświadczeń, brak samoświadomości i dojrzałości - tego na pewno bym sie spodziewała. Również odczuwam czasami chęć spróbowania czegoś nowego ale to nie należy do grona tych nowych rzeczy których chciałabym spróbować.
Kwestia tego, że był Twoim uczniem jest dla mnie kolejnym argumentem za nie. I mam odmienne zdanie do tego, które wypowiedziała eyo - to ze już nie jesteś jego nauczycielką niczego nie zmienia.
No i ostatnia kwestia to, że człowiek praktycznie może uprawiać seks nie oznacza wcale, że do tego dojrzał.

Autorce wątku gratuluje opamiętania , ktoś tu musi się opamiętać jeśli 17 latek nie jest w stanie.

Cytat:
Napisane przez wikimicha Pokaż wiadomość
a wedlug mnie powinnas sprobowac...pewnie po 5 minutach bys go "zajechala" ale dala bys mu to czego chcial i postawila na swiompokazala przy okazji jak to sie robi dzieciakowi...
Bez komentarza.

G.G. Márquez
caelum jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-26, 23:20   #39
yaminishi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez caelum Pokaż wiadomość
Bez komentarza.
Uprzejmie, choć chwiejną ręką podaję sole cucące...
Stary 2008-05-26, 23:35   #40
caelum
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez yaminishi Pokaż wiadomość
Uprzejmie, choć chwiejną ręką podaję sole cucące...
Dziękuję lecz myślę, że za sole posłużył mi już wątek autorki zacytowanego przeze mnie wyżej fragmentu. Jestem przekonana iż wikimicha z pewnością "zajeżdża" swojego partnera w 5 minut a dojedzie już niedługo z partnerem do krainy szczęśliwości jak dowie się jaki finał lubi najbardziej i pozna wszystkie sztuczki związane z seksem oralnym .

edit. bardzo przepraszam za złośliwość ale czasami człowiek musi inaczej sie udusi

G.G. Márquez
Stary 2008-05-27, 00:21   #41
yaminishi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez caelum Pokaż wiadomość
Dziękuję lecz myślę, że za sole posłużył mi już wątek autorki zacytowanego przeze mnie wyżej fragmentu. Jestem przekonana iż wikimicha z pewnością "zajeżdża" swojego partnera w 5 minut a dojedzie już niedługo z partnerem do krainy szczęśliwości jak dowie się jaki finał lubi najbardziej i pozna wszystkie sztuczki związane z seksem oralnym .

edit. bardzo przepraszam za złośliwość ale czasami człowiek musi inaczej sie udusi

Ja Cię rozgrzeszam, choć jeszcze jakieś 200 postów wcześniej sądziłam, że na wizażu czasem brak empatii... dziś już wiem, ze nie empatii a wina brak
Stary 2008-05-27, 00:39   #42
caelum
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez yaminishi Pokaż wiadomość

Ja Cię rozgrzeszam, choć jeszcze jakieś 200 postów wcześniej sądziłam, że na wizażu czasem brak empatii... dziś już wiem, ze nie empatii a wina brak
Oj tam brak empatii. A ja z każdym kieliszkiem wprost na dziwić się nie mogę temu Wizażowemu zrozumieniu. Fakt rozumiem, no w jakimś sensie, że można nieszczęśliwie sie zakochać. Rozumiem, że można dowiedzieć się przez sms'y że nasz wybranek to lowelas. Rozumiem już może ciut mniej, że można szukać na Wizażu pomysłów na zaspokojenie swojego partnera.
Ale zupełnie nie rozumiem jak można być tak ch******* empatycznym i wyrozumiałym?

edit. może jakiś monopolowy całodobowy?

G.G. Márquez
Stary 2008-05-27, 01:27   #43
zuni
Rozeznanie

GG do zuni Send a message via Skype™ to zuni

Moim zdaniem to niezdażyłabyś wpaść w rozbawienie nad zalosną technika 17nastolatka :P
zuni jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-27, 08:23   #44
martha330
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez msroczka Pokaż wiadomość
Dziekuje wszystkim za bardzo ciekawe spostrzerzenia. Wszystkie je wezmę pod uwagę.
Ja wiem, że to może wydać się dla was niedojrzałe, ale przez moment spodobał mi się ten pomysł.
Tym bardziej, że zawsze miałam starszych od siebie partnerów.
To była chyba chęć nowego doswiadczenia.
Ale już sie opamiętałam
No mam taką nadzieję.
Cytat:
Napisane przez msroczka Pokaż wiadomość
Jeszcze chce dodac, że nigdy nie myślałam o związku z tym chłopakiem.
Chodziło wyłącznie o seks.
mnie relacje typu - tylko dla seksu w ogole nie interesuja. Spodobal Ci sie ten pomysl? eeeee,no prosze,przemysl wszystko,nie sadze aby takie "zabawy" przyniosly cos dobrego......

martha330 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-27, 09:56   #45
caelum
Rozeznanie

martha330 jak widać z wypowiedzi autorki jasno powiedziała, że przemyślała.

G.G. Márquez
Stary 2008-06-01, 07:31   #46
jakismlodszypan
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez vainilla Pokaż wiadomość
ale kuratora mozna dostać chyba jak sie uprawia z osobą poniżej 16 lat
nie wiem,ja bym nie szła z 17 latkiem. Zero doswiadczenia, zero polotu i zero dojrzalości- jakas głupota mu strzeli do głowy i będzie rozpowiadal niestworzone historie.
Gdyby moja dziewczyna to usłyszała na pewno by się nie zgodziła
Zaciekawiło mnie co sądzą Kobiety o sexie z "nieletnimi" no i trafiłem tutaj, temat niczym sobie mrrr
Ja tam nie wiem czy ten chłopczyk (jego zachowanie o tym świadczy) jest dobry czy nie, czy też zadowoli Kobietę czy tylko pobaraszkuje żeby być szczęśliwym na chwile, ale po swoich doświadczeniach wiem, że jeśli pomyśli dobrze to też dobrze zrobi to co ma zrobić bo sex przyjemny dla jednego partnera przecież nie jest sexem
Ja nie mam problemów z zaspokojeniem mojej dziewczyny
miłe słówka, szept do uszka i juf a potem chodzi w skowronkach przez cały dzień mrrr
Pozdrawiam
jakismlodszypan jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-01, 18:17   #47
msroczka
Raczkowanie

szkoda tylko, że nie napisałeś ile masz lat.
msroczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-02, 00:50   #48
ewidlo
Przyczajenie

jeslil mozna zapytac .... jaka jest roznica wieku (mniej-wiecej)

pozdrawiam
ewidlo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-02, 02:51   #49
AgataM86
Rozeznanie

Witamy Boga seksu!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-02, 09:59   #50
jakismlodszypan
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez AgataM86 Pokaż wiadomość
Witamy Boga seksu!
Bogiem sexu to ja nie jestem, ale na tyle dojrzały aby zrozumieć pewne sprawy
Mam 17 a dziewczyna 23 ... można powiedzieć że mogłaby być moją starszą siostrą, ale wyszło jak wyszło, zakochaliśmy się w sobie )
Ludzie już się przyzwyczaili do tego jak z nią idę za rękę, całuje się na ulicy ... aż tak strasznie to nie wygląda bo jestem dość wysoki i wyglądam na 19 lat (na szczęście).
Pewni ludzie są inni tyle mogę powiedzieć
jakismlodszypan jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-02, 19:36   #51
Gabriel90
Raczkowanie

hhehehe ja mam 17 lat i nie mnialbbym nic przeciwk by mniec seks ze starsza dziewczyna.ale na pewno bym kumpla do niej nie wysylal ktory by ja przekonywal do seksu ze mna zenada po prosru ;/
Gabriel90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-02, 19:58   #52
caelum
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Gabriel90 Pokaż wiadomość
hhehehe ja mam 17 lat i nie mnialbbym nic przeciwk by mniec seks ze starsza dziewczyna.ale na pewno bym kumpla do niej nie wysylal ktory by ja przekonywal do seksu ze mna zenada po prosru ;/
Zapewne

G.G. Márquez
Stary 2008-06-02, 20:10   #53
TouchMeL0ver
Przyczajenie

Szkoda, że nie wszyscy męzczyźni potrafią zaspkoić swoje kobiety..
TouchMeL0ver jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-03, 12:16   #54
749d3470e67da5a340716cf11c99d98c9d41692a_5eab587331573
Konto usunięte

...

Edytowane przez 749d3470e67da5a340716cf11c99d98c9d41692a_5eab587331573
Czas edycji: 2008-07-17 o 14:22
749d3470e67da5a340716cf11c99d98c9d41692a_5eab587331573 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-22, 15:45   #55
keyonna
Przyczajenie

powiem prosto z mostu-mój chłopak ma 16 lat-ja 20. on ostatnio często mowi o seksie, ze bardzo by tego chcial. bardzo sie kochamy i jest miedzy nami taka nic pozadania ze trudno wytrzymac powiem szczerze piesci mnie lepiej niz chlopak ktory byl ode mnie o 4 lata starszy (!!!)jest kochany i wogole, ale wlasnie no nie wiem czy to dobrze zeby tak na wszystko sie godzic bo ja moge wytzymac przeciez bez tego dlugo, a on to widze ze odczowa presje co sadzicie dziewczyny? moze nie isc mu tak na reke?
keyonna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-22, 17:56   #56
mmm87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez keyonna Pokaż wiadomość
powiem prosto z mostu-mój chłopak ma 16 lat-ja 20. on ostatnio często mowi o seksie, ze bardzo by tego chcial. bardzo sie kochamy i jest miedzy nami taka nic pozadania ze trudno wytrzymac powiem szczerze piesci mnie lepiej niz chlopak ktory byl ode mnie o 4 lata starszy (!!!)jest kochany i wogole, ale wlasnie no nie wiem czy to dobrze zeby tak na wszystko sie godzic bo ja moge wytzymac przeciez bez tego dlugo, a on to widze ze odczowa presje co sadzicie dziewczyny? moze nie isc mu tak na reke?
Jak masz ochotę, to się z nim kochaj. Jak nie masz ochoty, to nie. Co to za jakieś przetrzymywanie chłopaka, a pójście z nim do łóżka traktowanie jako pójście mu na rękę?
mmm87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-22, 18:36   #57
mon88
Zadomowienie

też nie rozumiem w czym problem...?
mon88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-22, 20:06   #58
dziewczynaJAKmalina
Przyczajenie

toż to niedoświadczone! chyba,że podnieca Cię bycie jego "nauczycielką"
dziewczynaJAKmalina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-22, 21:36   #59
bfca8d39b0c33d1e642320d525f11dd69d86e6d3_6578f56ebc91f
Konto usunięte

Tylko zabezpieczcie się dobrze, bo chyba nie chcesz żeby jego rodzice płacili na wasze dziecko
bfca8d39b0c33d1e642320d525f11dd69d86e6d3_6578f56ebc91f jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-23, 15:52   #60
Wizazowy Jacek
Przyczajenie

GG do Wizazowy Jacek

Cytat:
Napisane przez sweet peach Pokaż wiadomość
Jest takie powiedzenie "NA STAREJ PICZY DOBRZE SIE ćWICZY" -chyba nie chcesz by tak określił sex z Tobą??
Można się doedukować tutaj. A na poważnie - może i tak, czemu by nie spróbować, ale nie wtedy, gdy jesteś jego nauczycielką - raz, że to mogą być problemy w szkole, a dwa... aby jednak w majtkach prokurator nie siedział. Nigdy nie wiadomo....
Wizazowy Jacek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości