![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ale super
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
Dot.: moje (po)twory ;)
to z papieru, a konkretnie z rolek po papierze toaletowym
![]() ![]()
"Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi więc ludzie nie mają przyjaciół. Jeśli chcesz mieć przyjaciela, oswój mnie" bloguję 6-11-2010"chrzcinowe" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
nie no jak dla mnie bomba! siwetny pomysł! zaskoczysz gości takim podaniem sztućcy
![]() ![]()
![]() |
#34 |
CraftMod
|
No to lecimy od początku: Składaczki bardzo fajne, masz całkiem ładny charakter pisma, kwiatki bardzo mi sie podobają, ksiaga super, nie wierzę, ze naprawdę pierwsza, pojemnij na długopisy - pomysłowy, ja bym jednak choć w jednym z nich trzymała kwiatki, bardzo dekoracyjnie wyglądają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
nirshya dziękuję
![]() za świadków mam męża i całą rodzinkę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() obecnie pracuję nad projektem kolejnej księgi (zamiast się uczyć do sesji ![]() ![]() edit: wiem, że to nie wątek kulinarny, ale pomyślałam "a niech stracę i pokażę" ![]()
"Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi więc ludzie nie mają przyjaciół. Jeśli chcesz mieć przyjaciela, oswój mnie" bloguję 6-11-2010"chrzcinowe" ![]() Edytowane przez kachasek Czas edycji: 2008-06-07 o 23:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
mniam, co ci nie wyszło, chyba jakies lanie chcesz dostac czy jak?
Torcik wspaniały a i egzamin jutro przeleci pomyslnie, mówie ci i juz, głowa do góry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
hehe, dobrze, że zdjęcia nie ukazują całej prawdy i dwóch zakalców w piekarniku
![]() no jutro się okaże, czy egz do przodu (będzie test i babka sprawdza od razu), ale rachunkowość nie jest moją mocną stroną ![]() jutro też postaram się skończyć książkę
"Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi więc ludzie nie mają przyjaciół. Jeśli chcesz mieć przyjaciela, oswój mnie" bloguję 6-11-2010"chrzcinowe" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
kochasku- smaka mi narobiłaś na czekolade
![]() torcik wygląda pierwszorzednie, ta buzia tak ładni naszkicwana, jak ołóweczkiem ![]() ![]()
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmmm ja się nie zmartwię jak będzie zakalec ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Mniam !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Rozeznanie
|
dziękuję za komplementy
![]() ![]() klaudens nie do końca "sama" ponieważ to masa marcepanowa, ciężko się tym rysuje "ot tak" (przynajmniej mi), więc wykleiłam na folii, pod którą miałam wydrukowane kontury ze zdjęcia synka ![]() elianka oj ciężko, ciężko ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
No piękne ciasto
zapraszam do mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Kachasku skladaczki dla mam bardzo ladne i faktycznie odreczne Twoje pismo sprawia, że daja wrażenie ciepła, uczucia dla obdarowanych mam.
Ksiega jest przesliczna i tak ladnie czyściutko zrobiona, ze trudnoi wierzyć iz to Twoja pierwsza w życiu. No ale nie mam zamiaru Ci nie wierzyć. Znaczy to żeś bardzo zdolna. Torcik mniam mniam, rysy buziaczka bardzo ładnie sie prezentuja.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
Piękny początek!!! Bardzo ładne składaczki i to przewiązanie rafią spodobało mi się! Księga naprawdę profesjonalna a stojaczek do niej bardzo pomysłowy!!! (lubię Wasze pomysły na szpatułki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Rozeznanie
|
iwka, malgwa, hejasz
![]() a jak powiem, że to nie rafia, to co? ![]() ![]() tadam... oto efekt nocnego wkuwania rachunkowości ![]() drugi efekt wkuwania to 3,5 w indeksie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
![]()
Piękniutka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
bardzo ładna. Jak Ty to robisz? zaliczenia, maluch w domu i jeszcze masz czas na karteczkowanie... wielki respect
![]()
![]() |
#48 |
Rozeznanie
|
dziękować, dziękować
![]() ![]() elianka na plotkowym wyjaśnienie ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Jesteś posiadaczką ciekawych rogowych dziurkaczy
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Rozeznanie
|
klaudens niestety tylko jednego rogowego
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wiem, że nie skończone, ale nie mogłam się oprzeć, żeby nie pokazać ![]() ![]() i jak wam się podoba? (wiersz chciałam na czarno, ale drukarka na chwilę obecną drukuje tylko na czerwono, więc zostanie tak)
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
CraftMod
|
Księga wygląda dobrze, dałabym jeszcze klej na bokach podwiniętych kartek, reszte zobaczymy jak zrobisz
![]() Kartka prościutka ale miła dla oka, na pewno obdarowany się ucieszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
![]()
Woooow!!! Jush nie mogę się doczekać efektu końcowego!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
świetny wzorek z kleju
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Rozeznanie
|
nirshya zostawiłam tak jak było
klaudens nie wiem, jak z wzorkami u innych, ale u mnie to metodą prób i błędów oto ona
"Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi więc ludzie nie mają przyjaciół. Jeśli chcesz mieć przyjaciela, oswój mnie" bloguję 6-11-2010"chrzcinowe" ![]() Edytowane przez kachasek Czas edycji: 2008-06-18 o 21:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
No dobijaj mnie, jeszcze kawiatuszki zrobiłaś , brawo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Ja mam taki hmm ze 25cm . Jutro zmierzę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Wtajemniczenie
|
no to bardzo ładna Ci ta księga wyszła! no nie zle..
![]() sliczne różyczki zrobiłas, i pięknie się komponują z całością! pozdrawiam! pistolet tez dobry ma znaczenie,a le ja osobiscie tym małym (bo mam i mały i duzy) nie lubie wzorków robic, on mi bardziej sie nadaje do lepienia małych koralików itp, bo mało go cieknie ![]()
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Kachasku a już chcialam napisać, że taka nie pryskana zlotym sprayem wygląda najśliczniej ze wszystkich, ktore do tej pory widziałam. Klej skojarzyl mi sie z brylantami. A tu? Masz babo placek. Czemu ja popryskalas tym zlotym sprayem. Jest bardzo ladna, ale tamta (niedokonczona) wersja byla taka lśniąca, weselna, czyściutki i bardzo elegancka. Czy naprawde każda księga musi byc pokryta jakimś sprayem jakiegoś kolory? No ja sie nie znam i dlatego pytam.
Taka cala jasna-biała z czarnym konturowym rysunkiem i czerwonymi literkami podobała mi sie w każdym razie bardziej. No i do tego brylantowo lśniący klej wcale nie kojarzyl mi sie ze zwyklym klejem na gorąco. Ech... szkoda...
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Rozeznanie
|
hejasz... to samo pomyślałam, jak popryskałam i spojrzałam z daleka
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:12.