![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: walka z brzuszkiem
przecież nie mamy ważyć mało, inaczej nas by tu nie było
![]() mam schudnąć i stracić brzuszek, nie? wiec moja waga na dziś to też 65kg :/ ostatnio bylo juz 62 ale popuściłam pasa...mam za swoje. w talii 73cm, a 'oponka' czyli takie najszersze miejsce na brzuszku to 88cm a wzrost 167
W przypadku facetów mniej znaczy więcej, bo im mniej poświęcasz im uwagi, tym większe wzbudzasz w nich pożądanie! Przyczyną połowy naszych blędów życiowych jest to, że odczuwamy tam, gdzie powinniśmy myśleć, a myślimy tam, gdzie powinniśmy odczuwać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
przyłaczam sie... trace brzuszek i nogi...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
littleangel, a co robisz, ze Ci tez brzuszek leci? :P jaka dieta i cwiecznia?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
mogę i ja ?
przez ostatnie pol roku sie tak zapuscilam..nie moge teraz sie zmotywowac,dziewczyny potrzebuje waszej pomocy.bylam u dietetyka..2 tygodnie diety,a teraz znowu zawalam ,jem co chce..a za tydzien mam isc na wizyte kontrolna i z z czym ? ![]() brzuch ,to najgorsza czesc mojego ciala...trzeba bedzie sie wziasc za cwiczenia ![]()
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
http://pl.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY
czy to to ? a jak się robi a6w to można też ten trening ?
![]() |
#37 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
aaa i od tego pływania mam hmm... "atletyczne" ramiona... sa jakies cwiczenia zeby to zgubic?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
no dobra dziewczyny, zmotywowana tym watkiem zaczynam cwiczyc a6w ... mam ten film 8 minutes na komputerze ale jak na poczatek wydaje mi sie troche za ciezki... Licze na wsparcie !!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
Najlepszym sposobem na brzuszek jest hula hop. Kręcę jakieś 2 tyg może nie codziennie ale przynajmniej po 1h. Widzę efekty. Już nie mam brzucha jak u ciężarnej kobiety hehe Taki miałam wypchany.,ale dołączam do was dziewczyny bo nadal nie osiągnęłam swojego celu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja mam problem z tą samą partią ciała co Wy.
Problem w tym, że mój brzuch nie jest jakiś wystający, a tylko szeroki i to okropnie. Mam to po ojcu (genetycznie), więc nie wiem czy da się to jakoś zlikwidować. Nienawidzę tego i nie raz próbowałam ćwiczyć, stosować diety, ale.. nic ![]() Poradźcie coś. Od dziś robię brzuszki, ale czy mi to coś pomoże? Doszłam do wniosku, że chyba mało co, bo co robienie brzuszków ma wspólnego z boczkami?! Brzuszki chyba bardziej działają na środkowe mięśnie brzucha, nie na boczne.. sama już nie wiem. Poradźcie coś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja przyznaje bez bicia, zgrzeszylam dzis pizza o 21 ![]() Niewybaczalne, I know... 2 kawaleczki dla towarzystwa Tżecika.... Mam sesje poza tym i pisałam cały wieczór prace na jutro... ale nie moge opuscic dnia, no nie moge. Ide pocwiczyc! Co wiecej, nei wiem dlaczego, bo ostatnio naprawde mniej jem slodyczy, w ogole mniejsze posilki znajduja sie w moim "jadlospisie" ![]() Nie wiem dlaczego ![]() no i tak to wlasnie ze mna jest, 1, 2 dni zapalam sie, a potem brakuje mi tej konsekwencji. patrze na siebie i czuje sie zle. ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
hej.. ja też dziś zgrzeszyłam :/
po jazdach dostałam ptasie mleczko i siem zaczelo...skonczyłam na 2kawałkach ciasta :/ i strasznei mnie bolał brzuch, nastepnym raezm 2razy pomysle zanim wezme ciacho do ust
W przypadku facetów mniej znaczy więcej, bo im mniej poświęcasz im uwagi, tym większe wzbudzasz w nich pożądanie! Przyczyną połowy naszych blędów życiowych jest to, że odczuwamy tam, gdzie powinniśmy myśleć, a myślimy tam, gdzie powinniśmy odczuwać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
No nic
![]() Powiem Wam, ze dzieki temu, ze zalozylam tu watek, opisalam po krotce swoja sytuacje, czulabym sie zle jakbym dzis nie pocwiczyla. Cwiczylam jeszcze 8 buns ![]()
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Ja tez walcze z brzuszkiem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#46 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich
![]() czytałam często to forum ale jakoś nigdy się nie wypowiadałam ;p Aż do dziś. chciałam się przyłączyć do was... można? ![]() Ja miałam problem z brzuchem już od małego... Tzn odkąd zaczęłam zwracac uwagę na to jak wyglądam. Najgorsze jest to, że na pierwszy rzut oka (w ubraniu np w bluzie) nie wyglądam grubo ale pod spodem kryje się okropny tłuszcz na brzuchu którego zawsze się wstydziłam ![]() ![]() Ćwiczenia jakie wykonuje to wszelkiego rodzaju skłony, podnoszenie nóg leżąc bokiem, hula hop, skakanka itp. Jak ktoś miał kiedyś podobną sytuacje to napiszcie bo chciałabym wiedzieć czy mam chociaż jakąś szansę... Gdybym mogła to przeszła bym na dietę ale wtedy nie mogła bym nic jeść bo nie lubię prawie żadnych warzyw itp. Przed 3 dniami ważyłam 56 kg a teraz moja waga waha się między 54 a 55. (przy wzroście ok 165) Ale nie zależy mi na utracie kilogramów tylko na pozbyciu się tego tłuszczu ![]() w tali mam 70 cm a w tych całych "boczkach" (w najgrubszym miejscu) 83 cm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie ważysz dużo, tylko pewnie tak jak piszesz w jednych miejsach masz wiecej a w innych mniej tluszczyku. Co do diety to weglowodany (ziemniaki chleb) warto zminimalizować, ale chude mieso mozesz jesc do woli. Ja Ci proponuje zamienic biały chleb na ciemny pelnoziarnisty, znalesc zdrowsze odpowiedniki reszty weglowodanow, czyli np zamiast zwyklego makaronu - razowy. Skupić sie na warzywach ktore Ci smakuja albo sprobowac sie do nich przekonac, moze jakies przyprawy poprawia ich smak ? Ja sama choc ogolnie jestem w miare szczupla jedzac przez 2,5 miesiaca tylko mięso i warzywa stracilam 6kg. No i oprocz ogolnych cwiczen pomysl o jakims konkretnym treningu zebys musiala sie go dzien w dzien trzymac, zeby to jakas podstawa byla. Czyli np to 8 minute abs albo a6w, chociaz a6w podobno bardziej rozbudowuje miesnie niz przynia sie do utraty tluszczu. Zycze wytrwalosci i powodzenia, na pewno sie uda ![]()
![]() |
![]() |
#48 |
Przyczajenie
|
No właśnie postanowiłam, że jesli nie mogą zrezygnować z ziemniaków to je ogranicze i będę jadła mniejsze posiłki ale częściej (bo tak podobnie jest lepiej)
Bo do tej pory jadłam zawsze śniadanie przed zajęciami a potem dopiero obiad w domu i przewaznie jadłam go dość dużo ponieważ w szkole nigdy nie jadłam "2 śniadania" jako że nie lubiłam "składanych" kanapek ;p wiem że to się wydaje śmieszne, ale teraz się przełamuje i obiecałam sobie że będę jeść mniej i zdrowiej. Właśnie skończyłam ćwiczyć i za godzinke ide na spacerek ![]() ![]() dzięki za wszystko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
katarinka ja mam dosc podobna sytuację do Ciebie. Mam 169 wzrostu ważę ok 54 kg. Wymiary wydają się ok, jednak tka nie jest. W talii mam około 63 cm, a w biodrach 93 :/ Talia jest ąska ale zaraz pod nia mam okropne boczki. Nogi chude, ale ostatnio zauwazylam tak jakby cellulit... No i najgorsze... mam dość długie biodra i tam wszedzie jest otluszczony bruzch. Z kazdych spodni mi wyplywa, juz nawet z dresowych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
Aeroby, aeroby i jeszcze raz aeroby... i znikna nam te wszystkie tluszcze i tluszczyki !!!
Ja od kilku dni nie moge praktycznie nic zjesc, bo brzuch mam strasznie wydety ![]() i nie wiem jak sobie z nim poradzic ;( Macie jakis sposob magiczny?
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
Ale po jakim czasie zrzuce ten bruzch
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Nikt mi nie odpowie ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Przyczajenie
|
Wszędzie czytam aeroby i aeroby, ale nigdzie nie ma dokładnie napisane jakie to są ćwiczenia ;p Chodzi o jakieś skłony, chodzenie itp??
Ja dzisiaj pierwszy raz na śniadanie jadłam chleb razowy i nie wiem czy to od tego ale potem strasznie bolał mnie brzuch i było mi nie dobrze... Ale za to wzięłam sobie śniadanie pierwszy raz do szkoły i teraz już nie czuję takiego głodu więc nie zjem dużo na obiad ![]() Dzisiaj 4 dzień ćwiczeń... ![]() ![]() A jak wam idzie dziewczyny? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Rozeznanie
|
aeroby to np. jazda na rolkach, na rowerze, bieganie, szybki marsz, pływanie, ćwiczenie na orbitreku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
katarinka2 -> A jakie robisz ćwiczenia na boczki ?? ;>
cacharel^ -> mogłabyś mi też spróbować wysłać ten 8ABS ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tak czy inaczej nie przejmuj się tym ![]()
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Przyczajenie
|
\
Kręcę hula hop ok 20 minut dziennie, kłade się na boku i trzymam proste nogi w górze kilka sekund (po kilka razy), robie duzo skłonów, wymachy nóg, brzuszki (ale takie że wyginam sie w bok ;p nie wiem jak to wyjaśnić) i wszystko inne przy czym czuje że napinają mi się te "boczne" mięśnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
Mam 23 dzien a6w
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:58.