![]() |
#31 | |
Raczkowanie
|
Dot.: TŻ zmuszający do seksu
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
To jest GWAŁT. Zresztą...nie musze nic dodawać. Dziewczyny napisały wszystko.
Ratuj się dziewczyno!
![]() |
![]() |
#33 |
Konto usunięte
|
Właśnie tego typu faceci dopuszczają się gwałtów, również na dzieciach, i potem mówią, że przecież NIE MOGLI ZAPANOWAĆ NAD POPĘDEM.
Mam nadzieję, że w tym przypadku to tylko taka dziwna gra między nimi - ona udaje, że nie chce, ale tak naprawdę chce i bierze w tym udział. Może to przez wychowanie w zakłamaniu - wpojono jej, że seks jest beee, więc nie chce okazywać chłopakowi, że ma na niego ochotę i również chce stosunków. Mam nadzieję, że tak właśnie jest, bo jak słyszę o WYMUSZANIU stosunków (czyli innymi słowy o gwałtach), to mi się krew gotuje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Nie można się tłumaczyć tym, że on nie potrafi nad sobą zapanować. On musi nad sobą panować. Tak jak nie sika tam gdzie stoi tylko wytrzymuje aż dojdzie do łazienki, tak samo nie uprawia się seksu tu i teraz dlatego że się chce jeśli partner na to nie ma ochoty. Mam nadzieję, że jasno to napisałam... Odejdź od niego już teraz. Nie masz na co czekać. Dziwię się, że jeszcze tego nie zrobiłaś. Wyobraź sobie co będzie jak będziesz chora lub w połogu, czy również wtedy on zgwałci ciebie czy wybierze się do kogoś innego? A co jeśli zacznie uprawiać seks z różnymi kobietami tłumacząc ci, że "nie mógł wytrzymać"? Popęd seksualny to nie jest coś, nad czym normalny, zdrowy człowiek nie może zapanować. On nadaje się za kraty i do leczenia, a i ty sama do psychologa, bo masz zaburzone poczucie własnej wartości jeśli zgadzasz się na to by on cię gwałcił dlatego, że nie chcesz/boisz się być sama.
![]() |
![]() |
#35 |
BAN stały
|
![]() popieram poprzednickzi..to jest gwałt.. jak on sie zaspokaja to co Ty robisz? ogladas ztelewizje cyz jak? bo piszesz ze clauje przytula a pzniej robi swoje..ja to odbieram tak ze on sie zaspokaja dzieki Tobie a Ty wtedy co robis zgazete cyztasz ogladas ztv? jak to jest bo nie czaje... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Ja widzę, że do ciebie samej nie dociera ze w zachowaniu twojego tezeta kryje sie zło. A seks pod przymusem moja droga to gwałt. Może nie jest tak bolesny, bo jest to twoj partner i dobrze znacie siebie i swoje ciała, ale problem jest bo byś nie pisala o tym na forum.
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
to gwałt, skoro Ty mówisz nie to nie i koniec. On Cię nawet nie zmusza, ona Cię przytrzymuje i robi 'to' z Tobą!
straszne, zerwij z nim! jak najszybciej! popęd da się powstrzymać, chyba, że jest seksoholikiem.. a poza tym ja bym na Twoim miejscu już dawno z nim zerwała, i zgłosił to! on Cię gwałci!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Wogole gdyby facetów miał tłumaczyć ich popęd to my kobiety biedne byśmy były. Z domu byłoby strach wyjść
Kazdy facet ma popęd tylko trzeba nad tym panować. Twoj facet cie nie szanuje. Nie liczy sie tez z twoim zdaniem i robie z ciebie marionetke. Moze lepiej kup mu dmuchana lale...
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie możesz mu na to pozwolić!! Mój byly chłopak tez mi tak zrobil... przez to taki jakiś uraz mały mam.. chlopak Cię powinien szanować a nie traktować jak lalkę ze kiedy chce mu się dupczyc ze sie tak brzydko wyraże to Cię kocha a jak cos mu nie pasi to pewnie jest niemily... nie pozwol sobie na takie traktowanie bo tak jak moj wejdzie ci potem na glowe i to dopiero bedzie problem. teraz staram sie nauczyc zyc bez niego. jest ciezko ale pomysl jaka przyszlosc mozesz miec z takim facetem... i skoro ma taki poped to zastanow sie czy jakby gdzies na dlużej wyjechaal to czy by sobie nie znalazl panienki na 1 noc.... uważaj na niego... po prostu nie popełnij mojego błędu... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
U mnie w domu,to Ja zmuszam mojego do sexu,takze nie wyobrazam sobie jak to jest.Moze jest taki napalony,ze nie moze sie powstrzymac?Prosi ze Cie pragnie czy bierze sobie na sile?
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Z tego co napisała autorka to bierze ją siłą.
![]() |
#43 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
Bez wątpienia gwałt. Zgłosić, zerwać, zapomnieć i nie zadawać się z takimi typami. Z tego co piszesz, możesz wmawiać sobie, że to nie gwałt, ale typ traktuje Cię jak dmuchaną lalkę, trzyma, zrobi swoje i ma w dupie. Jak rozumiem nie bawi Cię to, nie powinnaś tego ciągnąć tylko uciąć jak najszybciej, póki dzieci z tego nie ma.
@Doris1981- z tymi dzieciakami to troszkę przegięłaś.
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
boooze dziewczyno co Ty jestes worek na sperme..zrobi swoje i tyle a Ty nie masz nic do gadania..nie chcesz i koniec..niech siurka trzyma przy sobie a nie pcha tam gdzie go nie chca!! szanuj sie kobieto bo widac ze on Cie nie szanuje w ogole!
![]() |
#48 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To jest gwałt!! Cytat:
20 lat? Jestes taka młodziutka! Znajdziesz sobie jeszcze nei jednego kochająego faceta, który nie bedzie Cię MOLESTOWAŁ. I nie wmawiaj sobie że jest inaczej. Zerwij i zgłoś to na policję. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
To chyba nie tak działa obawiam się. Wszystko ma swoje mechanizmy, i oba są całkiem różne.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
jestem w szoku
![]() jacy faceci potrafią byc podli, obrzydliwi!!! przytrzymuje Cie i robi swoje?to jest gwałt ;/ a chociaz uzywa prezerwatywy ? to jest Twoj pierwszy partner ? uciekaj od niego, daleko, zgadzam sie w 100% z dziewczynami, po takim "zwiazku" a) bedzie Ci cięzko komukolwiek zaufac b) seks bedzie dla Ciebie ogromnym problemem c) jeszcze w ciąże zajdziesz z tym ch.....em i co wtedy ? SZOK, dziewczyno, uciekaj !!!
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
ok to jest gwałt tylko dlaczego autorka wątku jest z tym chłopakiem i dlaczego gwałtownie nie protestuje...sama pisze,że pozwala mu na to bo on tłumaczy,że to silniejsze od niego...
moim zdaniem on jest winny ale autorka wątku też chyba nie do końca się broni.. wiem,że trudno o stanowczość w takiej sytuacji ale skoro nie dajesz mu wyraźnych sygnałów żeby przestał, nie krzykniesz na niego, nie zastraszysz policją to on bedzie zapewne myślał,że godzisz się na to czy wręcz,że nie robi nic złego..... poza tym..czy wy rozmawiacie ze sobą? nie wyobrażam sobie związku bez rozowy...i nie rozumiem czemu po pierwszym takim stosunku nie porozmawiałaś z nim o tym... nie powiedziałaś stanowczo,że Ci się to nie podoba.... niestety trafiłaś na kogoś kto wykorzystuje twoją naiwność i brak stanowczości...i niestety jest w tym też trochę Twojej winy...no ale nie ma co nikogo ocieniać bo już się stało... do póki nie uświadomisz sobie z kim jesteś i że czas zerwać z nim wszelkie kontakty do póty on bedzie robił to dalej... musisz zrozumieć,że wytłumaczenie "popęd" jest głupotą i on nie ma nic na swoje usprawiedliwienie.
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Pozwolila mu raz, drugi, trzeci a potem juz potoczylo sie samo. Moze nawet twoj facet nie zdaje sobie z tego sprawy ze robi ci krzywde skoro ty sie nie bronisz??? Mowilas mu ze nie chcesz, że ma cie zostawic? Bo jesli sobie lezalas i nie pisnelas slowem to dalas jednoznacznie do zrozumienia, ze chcesz tego skesu. I nie dziw sie. Faceta tez nie można tak odrazu osadzac i na policje biec. Wina moze stac po jej stronie. Pomoc mozesz tylko sobie sama, rozmawiajac z partnerem i a nie zalic sie na wizazu.
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
taaak..bo przeciez kobiece NIE =tak...hehe widocznie tak jak piszecie autorka nie prostestuje na tyle zeby facet pomyslal ze faktycznie nie chce..moze on mysli ze ona sie z nim tak bawi..ze niby nie chce nie chce ale nie prostestuje za bardzo wiec chce.
w takich sytuacja trzeba o stanowczosc bo nie mozna dac soba tak pomiatac.
![]() |
#54 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a osoby ktora sie nie broni i nie wyrywa przeciez nie ma po co przytrzymywac jasne, ze wina jest także po jej stronie, że jeszcze od niego nie odeszła, nie przywaliła mu w pysk! a autorka watku mogłaby się odezwac. przeraża mnie to jak naiwne i bezwolne bywaja dziewczyny
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
bywaja naiwne bo kochaja i boja sie samotnosci.ale w takim wypadku chyba lepsza samotnosc niz takie upakarzanie ciagle.
![]() |
#56 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
jak ona sobie ułozy kiedykolwiek normalne relacje seksualne z facetem? jakiekolwiek relacje?? pozatym jak mozna kochac takiego tyrana ? to nie jest miłość.
![]() |
![]() |
#57 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie tworzmy tu historii..niech sie wypowie autorka bo moze ona wcale nie chce od niego odejsc..moze tylko w tej dziedzinie on daje plame bo ona nie jest stanowcza,on mysli ze moze i takie bledne kolo...dziwna sytuacja jak dla mnie bo jak sie nie chce to nie i nie ma o czym gadac...mozna sie pozachecac zeby sie zachcialo ale nic sila ![]()
![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
Rzadko udzielam się na forum, ale ta sytuacja jest taka okropna, że musiałam coś napisać. To jest straszne... Sama sobie pozwalasz, żeby traktował Cię jak przyrząd do stukania... aż nie chce się gadać, bo szkoda słów!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
pozwalasz na to i oczekujesz,że damy ci jakas rade? Powiem to co poprzedniczki..skończ z nim. Napewno znajdziesz kogoś innego.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:32.