TŻ zmuszający do seksu - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-05-28, 10:36   #31
bAndzik
Raczkowanie

Dot.: TŻ zmuszający do seksu

Cytat:
Napisane przez kaska6969 Pokaż wiadomość
Co tu dużo gadać, dziewczyny już wszystko powiedziały.... Nie bądź naiwna i zostaw go jak najszybciej....bo sądze, że na policje byś nie poszła. Skoro teraz traktuje Cię jak za przeproszeniem sz**** co będzie później?? Jestem w szoku
Później viol666 będzie się kwalifikowała do tzw. zespołu kobiety maltretowanej, co się dla niej marnie skończy . Niestety.
Stary 2008-05-28, 11:29   #32
passionfruit
Zakorzenienie

To jest GWAŁT. Zresztą...nie musze nic dodawać. Dziewczyny napisały wszystko.
Ratuj się dziewczyno!
Stary 2008-05-28, 11:42   #33
201803290936
Konto usunięte

Właśnie tego typu faceci dopuszczają się gwałtów, również na dzieciach, i potem mówią, że przecież NIE MOGLI ZAPANOWAĆ NAD POPĘDEM.

Mam nadzieję, że w tym przypadku to tylko taka dziwna gra między nimi - ona udaje, że nie chce, ale tak naprawdę chce i bierze w tym udział. Może to przez wychowanie w zakłamaniu - wpojono jej, że seks jest beee, więc nie chce okazywać chłopakowi, że ma na niego ochotę i również chce stosunków. Mam nadzieję, że tak właśnie jest, bo jak słyszę o WYMUSZANIU stosunków (czyli innymi słowy o gwałtach), to mi się krew gotuje.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-28, 11:56   #34
Klarissa
Zakorzenienie

Post Dot.: TŻ zmuszający do seksu

Cytat:
Napisane przez viol666 Pokaż wiadomość
Moj TŻ zmusza mnie do seksu... Robi to na siłę gdy ja nie chcę, jednak to chyba też moja wina. No i mam pytanie: czy można jego zachowanie usprawiedliwiać popędem? tym, że on nie potrafi nad sobą zapanować? (on to tak tłumaczy) Ja już się pogubiłam... Proszę o wyrażenie swojego zdania...
Tę sprawę należało by zgłosić na policję. W każdym razie powiedzieć dość! Tak nie może być, opamiętaj się i wywal go za drzwi!

Nie można się tłumaczyć tym, że on nie potrafi nad sobą zapanować. On musi nad sobą panować. Tak jak nie sika tam gdzie stoi tylko wytrzymuje aż dojdzie do łazienki, tak samo nie uprawia się seksu tu i teraz dlatego że się chce jeśli partner na to nie ma ochoty. Mam nadzieję, że jasno to napisałam...

Odejdź od niego już teraz. Nie masz na co czekać. Dziwię się, że jeszcze tego nie zrobiłaś. Wyobraź sobie co będzie jak będziesz chora lub w połogu, czy również wtedy on zgwałci ciebie czy wybierze się do kogoś innego? A co jeśli zacznie uprawiać seks z różnymi kobietami tłumacząc ci, że "nie mógł wytrzymać"?

Popęd seksualny to nie jest coś, nad czym normalny, zdrowy człowiek nie może zapanować. On nadaje się za kraty i do leczenia, a i ty sama do psychologa, bo masz zaburzone poczucie własnej wartości jeśli zgadzasz się na to by on cię gwałcił dlatego, że nie chcesz/boisz się być sama.
Stary 2008-05-28, 12:26   #35
whipsterXD
BAN stały

popieram poprzednickzi..to jest gwałt..
jak on sie zaspokaja to co Ty robisz? ogladas ztelewizje cyz jak? bo piszesz ze clauje przytula a pzniej robi swoje..ja to odbieram tak ze on sie zaspokaja dzieki Tobie a Ty wtedy co robis zgazete cyztasz ogladas ztv? jak to jest bo nie czaje...
whipsterXD jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-28, 12:28   #36
Madaaa
Zakorzenienie

Ja widzę, że do ciebie samej nie dociera ze w zachowaniu twojego tezeta kryje sie zło. A seks pod przymusem moja droga to gwałt. Może nie jest tak bolesny, bo jest to twoj partner i dobrze znacie siebie i swoje ciała, ale problem jest bo byś nie pisala o tym na forum.
Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-28, 12:47   #37
nailpolish
Rozeznanie

to gwałt, skoro Ty mówisz nie to nie i koniec. On Cię nawet nie zmusza, ona Cię przytrzymuje i robi 'to' z Tobą!
straszne, zerwij z nim! jak najszybciej! popęd da się powstrzymać, chyba, że jest seksoholikiem.. a poza tym ja bym na Twoim miejscu już dawno z nim zerwała, i zgłosił to! on Cię gwałci!

nailpolish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-28, 12:52   #38
Madaaa
Zakorzenienie

Wogole gdyby facetów miał tłumaczyć ich popęd to my kobiety biedne byśmy były. Z domu byłoby strach wyjść
Kazdy facet ma popęd tylko trzeba nad tym panować. Twoj facet cie nie szanuje. Nie liczy sie tez z twoim zdaniem i robie z ciebie marionetke. Moze lepiej kup mu dmuchana lale...
Stary 2008-05-28, 12:56   #39
JOANNA16
Zakorzenienie

ależ się rozpisałyśmy a viol666 siedzi cicho jak myszka albo to była prowokacja albo powoli zdaję sobie sparwe z kim się zadaje
Stary 2008-05-28, 12:57   #40
Myszunia19
Zakorzenienie

Cytat:
Moj TŻ zmusza mnie do seksu... Robi to na siłę gdy ja nie chcę, jednak to chyba też moja wina. No i mam pytanie: czy można jego zachowanie usprawiedliwiać popędem? tym, że on nie potrafi nad sobą zapanować? (on to tak tłumaczy) Ja już się pogubiłam... Proszę o wyrażenie swojego zdania...

nie możesz mu na to pozwolić!! Mój byly chłopak tez mi tak zrobil... przez to taki jakiś uraz mały mam.. chlopak Cię powinien szanować a nie traktować jak lalkę ze kiedy chce mu się dupczyc ze sie tak brzydko wyraże to Cię kocha a jak cos mu nie pasi to pewnie jest niemily... nie pozwol sobie na takie traktowanie bo tak jak moj wejdzie ci potem na glowe i to dopiero bedzie problem. teraz staram sie nauczyc zyc bez niego. jest ciezko ale pomysl jaka przyszlosc mozesz miec z takim facetem... i skoro ma taki poped to zastanow sie czy jakby gdzies na dlużej wyjechaal to czy by sobie nie znalazl panienki na 1 noc.... uważaj na niego... po prostu nie popełnij mojego błędu...
Myszunia19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-28, 12:58   #41
Sandrunia Niepoń
Zadomowienie

GG do Sandrunia Niepoń Send a message via Skype™ to Sandrunia Niepoń

U mnie w domu,to Ja zmuszam mojego do sexu,takze nie wyobrazam sobie jak to jest.Moze jest taki napalony,ze nie moze sie powstrzymac?Prosi ze Cie pragnie czy bierze sobie na sile?

Przyszedł na świat 2009.01.06

Sandrunia Niepoń jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-28, 13:00   #42
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sandrunia Niepoń Pokaż wiadomość
U mnie w domu,to Ja zmuszam mojego do sexu,takze nie wyobrazam sobie jak to jest.Moze jest taki napalony,ze nie moze sie powstrzymac?Prosi ze Cie pragnie czy bierze sobie na sile?
Z tego co napisała autorka to bierze ją siłą.
Stary 2008-05-28, 13:01   #43
whipsterXD
BAN stały

Cytat:
Napisane przez JOANNA16 Pokaż wiadomość
ależ się rozpisałyśmy a viol666 siedzi cicho jak myszka albo to była prowokacja albo powoli zdaję sobie sparwe z kim się zadaje
noo ale mam nadzieje ze to drugie i ze z nim zeriwe bo to nie ma przyszlosci
whipsterXD jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-28, 13:01   #44
JOANNA16
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sandrunia Niepoń Pokaż wiadomość
na początku napisała że PRZYTRZYMUJE JĄ I ROBI SWOJE-czyli zgwałci ją i póści
Stary 2008-05-28, 13:40   #45
Hwarang
Raczkowanie

GG do Hwarang

Bez wątpienia gwałt. Zgłosić, zerwać, zapomnieć i nie zadawać się z takimi typami. Z tego co piszesz, możesz wmawiać sobie, że to nie gwałt, ale typ traktuje Cię jak dmuchaną lalkę, trzyma, zrobi swoje i ma w dupie. Jak rozumiem nie bawi Cię to, nie powinnaś tego ciągnąć tylko uciąć jak najszybciej, póki dzieci z tego nie ma.

@Doris1981- z tymi dzieciakami to troszkę przegięłaś.
Stary 2008-05-28, 13:43   #46
Candy Killer
Zakorzenienie

boooze dziewczyno co Ty jestes worek na sperme..zrobi swoje i tyle a Ty nie masz nic do gadania..nie chcesz i koniec..niech siurka trzyma przy sobie a nie pcha tam gdzie go nie chca!! szanuj sie kobieto bo widac ze on Cie nie szanuje w ogole!

If You can dream it , You can do it...

Candy Killer jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-28, 13:45   #47
JOANNA16
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hwarang Pokaż wiadomość

ale i takie przypadki się zdarzają
Stary 2008-05-28, 14:19   #48
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Nie... to nie gwałt. Bynajmniej tak sobie gwałtu nie wyobrazam... Przytula mnie, caluje, mowi czule slowka, ale gdy ja nie chce czegos wiecej zwyczajnie przytrzymuje mnie, no i robi swoje... Ja na to pozwalam bo on to tłumaczy tym, że to silniejsze od niego... Wiem, że głupotą może być pisanie o tym na forum, ale ja naprawdę nie mam się do kogo z tym zwrócić a chciałabym obiektywnych opinii...

To jest gwałt!!

Cytat:
pozwoliłam, on zawsze mi powtarzał ze nie panuje nad tym ;] Wiem, wiem jestem naiwna, ale potrzebuje drugiej osoby nie wyobrażam sobie być teraz sama. A co do wieku to oboje mamy po 20 lat.
Co za bzdura! Nie panuje nad soba, co za bezczelna ściema.

20 lat? Jestes taka młodziutka! Znajdziesz sobie jeszcze nei jednego kochająego faceta, który nie bedzie Cię MOLESTOWAŁ.
I nie wmawiaj sobie że jest inaczej.

Zerwij i zgłoś to na policję.
L_V jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-28, 14:20   #49
Hwarang
Raczkowanie

GG do Hwarang

Cytat:
Napisane przez JOANNA16 Pokaż wiadomość
ale i takie przypadki się zdarzają
To chyba nie tak działa obawiam się. Wszystko ma swoje mechanizmy, i oba są całkiem różne.
Stary 2008-05-28, 14:21   #50
LifeIsSoSad
Zadomowienie

jestem w szoku to jest po prostu przerażające!!

jacy faceci potrafią byc podli, obrzydliwi!!! przytrzymuje Cie i robi swoje?to jest gwałt ;/
a chociaz uzywa prezerwatywy ? to jest Twoj pierwszy partner ?
uciekaj od niego, daleko, zgadzam sie w 100% z dziewczynami, po takim "zwiazku" a) bedzie Ci cięzko komukolwiek zaufac b) seks bedzie dla Ciebie ogromnym problemem c) jeszcze w ciąże zajdziesz z tym ch.....em i co wtedy ? SZOK, dziewczyno, uciekaj !!!
Stary 2008-05-28, 14:33   #51
Chii1986
Zakorzenienie

ok to jest gwałt tylko dlaczego autorka wątku jest z tym chłopakiem i dlaczego gwałtownie nie protestuje...sama pisze,że pozwala mu na to bo on tłumaczy,że to silniejsze od niego...

moim zdaniem on jest winny ale autorka wątku też chyba nie do końca się broni.. wiem,że trudno o stanowczość w takiej sytuacji ale skoro nie dajesz mu wyraźnych sygnałów żeby przestał, nie krzykniesz na niego, nie zastraszysz policją to on bedzie zapewne myślał,że godzisz się na to czy wręcz,że nie robi nic złego.....

poza tym..czy wy rozmawiacie ze sobą? nie wyobrażam sobie związku bez rozowy...i nie rozumiem czemu po pierwszym takim stosunku nie porozmawiałaś z nim o tym... nie powiedziałaś stanowczo,że Ci się to nie podoba....

niestety trafiłaś na kogoś kto wykorzystuje twoją naiwność i brak stanowczości...i niestety jest w tym też trochę Twojej winy...no ale nie ma co nikogo ocieniać bo już się stało...

do póki nie uświadomisz sobie z kim jesteś i że czas zerwać z nim wszelkie kontakty do póty on bedzie robił to dalej... musisz zrozumieć,że wytłumaczenie
"popęd" jest głupotą i on nie ma nic na swoje usprawiedliwienie.
Stary 2008-05-28, 14:42   #52
Madaaa
Zakorzenienie

Pozwolila mu raz, drugi, trzeci a potem juz potoczylo sie samo. Moze nawet twoj facet nie zdaje sobie z tego sprawy ze robi ci krzywde skoro ty sie nie bronisz??? Mowilas mu ze nie chcesz, że ma cie zostawic? Bo jesli sobie lezalas i nie pisnelas slowem to dalas jednoznacznie do zrozumienia, ze chcesz tego skesu. I nie dziw sie. Faceta tez nie można tak odrazu osadzac i na policje biec. Wina moze stac po jej stronie. Pomoc mozesz tylko sobie sama, rozmawiajac z partnerem i a nie zalic sie na wizazu.
Stary 2008-05-28, 14:50   #53
Candy Killer
Zakorzenienie

taaak..bo przeciez kobiece NIE =tak...hehe widocznie tak jak piszecie autorka nie prostestuje na tyle zeby facet pomyslal ze faktycznie nie chce..moze on mysli ze ona sie z nim tak bawi..ze niby nie chce nie chce ale nie prostestuje za bardzo wiec chce.
w takich sytuacja trzeba o stanowczosc bo nie mozna dac soba tak pomiatac.

Stary 2008-05-28, 14:52   #54
LifeIsSoSad
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Madaaa Pokaż wiadomość
Bo jesli sobie lezalas i nie pisnelas slowem to dalas jednoznacznie do zrozumienia, ze chcesz tego skesu. I nie dziw sie. Faceta tez nie można tak odrazu osadzac i na policje biec. Wina moze stac po jej stronie.
napisala wyraźnie, że ją PRZYTRZYMUJE !
a osoby ktora sie nie broni i nie wyrywa przeciez nie ma po co przytrzymywac
jasne, ze wina jest także po jej stronie, że jeszcze od niego nie odeszła, nie przywaliła mu w pysk!

a autorka watku mogłaby się odezwac.

przeraża mnie to jak naiwne i bezwolne bywaja dziewczyny
Stary 2008-05-28, 14:54   #55
Candy Killer
Zakorzenienie

bywaja naiwne bo kochaja i boja sie samotnosci.ale w takim wypadku chyba lepsza samotnosc niz takie upakarzanie ciagle.

Stary 2008-05-28, 15:04   #56
LifeIsSoSad
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Candy Killer Pokaż wiadomość
bywaja naiwne bo kochaja i boja sie samotnosci.ale w takim wypadku chyba lepsza samotnosc niz takie upakarzanie ciagle.
upokarzanie, strach, ból :/ i to sie jeszcze odbije na jej psychice.
jak ona sobie ułozy kiedykolwiek normalne relacje seksualne z facetem? jakiekolwiek relacje??

pozatym jak mozna kochac takiego tyrana ? to nie jest miłość.
Stary 2008-05-28, 15:08   #57
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Hwarang Pokaż wiadomość
Bez wątpienia gwałt. Zgłosić, zerwać, zapomnieć i nie zadawać się z takimi typami. Z tego co piszesz, możesz wmawiać sobie, że to nie gwałt, ale typ traktuje Cię jak dmuchaną lalkę, trzyma, zrobi swoje i ma w dupie. Jak rozumiem nie bawi Cię to, nie powinnaś tego ciągnąć tylko uciąć jak najszybciej, póki dzieci z tego nie ma.

Czemu przegięłam? Gwałciciele to najczęściej faceci, którzy tłumaczą gwałty właśnie tak, jak facet opisywany w wątku: NIE UMIAłEM POWSTRZYMAć POPęDU! Prawdziwemu gwałcicielowi wiek ofiary jest dosyć obojętny. A skąd się tacy faceci biorą? Właśnie stąd, że ktoś ich utwierdza w przekonaniu, że mogą swój popęd wyładowywać na kim chcą i kiedy chcą, bo przecież biedacy nie potrafią się powstrzymać. Niejednokrotnie zaczynają z rówieśniczkami, ale z czasem trafiają na coraz bardziej świadome i nie dające się tak traktować kobiety. Więc przerzucają się na coraz młodsze. Facetowi, który traktuje ciało kobiety jak gumową lalkę, miejsce, gdzie można zostawić nasienie, jest często wszystko jedno, czy ta lalka ma 20 lat, 30, czy 15. Nieprzyjemna myśl, ale prawdziwa. Ja bym się z facetem, który nie potrafi niby opanować popędu, bała mieć dzieci. Bo co by było, jakby pewnego wieczoru bezwolnej żony zabrakło w pobliżu, a córka była na wyciągnięcie ręki?
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-28, 15:17   #58
Candy Killer
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LifeIsSoSad Pokaż wiadomość
upokarzanie, strach, ból :/ i to sie jeszcze odbije na jej psychice.
jak ona sobie ułozy kiedykolwiek normalne relacje seksualne z facetem? jakiekolwiek relacje??

pozatym jak mozna kochac takiego tyrana ? to nie jest miłość.
my to wiemy ze to nie ejst milosc(no moze za mocne slowa..ale zdrowa milosc to to na pewno nie jest)..strach przed samotnoscia chyba bardziej tutaj towarzyszy.dla mnie to tez jest nie do pomyslenia jak mozna tak sie dawac upakarzac bac sie odejsc...
ale nie tworzmy tu historii..niech sie wypowie autorka bo moze ona wcale nie chce od niego odejsc..moze tylko w tej dziedzinie on daje plame bo ona nie jest stanowcza,on mysli ze moze i takie bledne kolo...dziwna sytuacja jak dla mnie bo jak sie nie chce to nie i nie ma o czym gadac...mozna sie pozachecac zeby sie zachcialo ale nic sila

Stary 2008-05-28, 16:18   #59
KOLETA :)
Raczkowanie

Rzadko udzielam się na forum, ale ta sytuacja jest taka okropna, że musiałam coś napisać. To jest straszne... Sama sobie pozwalasz, żeby traktował Cię jak przyrząd do stukania... aż nie chce się gadać, bo szkoda słów!
KOLETA :) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-28, 16:19   #60
romsta2
Raczkowanie

pozwalasz na to i oczekujesz,że damy ci jakas rade? Powiem to co poprzedniczki..skończ z nim. Napewno znajdziesz kogoś innego.

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości