![]() |
#31 |
BAN stały
|
Dot.: Po czym poznać?
Teraz juz to wiem
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
W takim razie gratuluję udanego związku
![]() ![]() ![]()
![]() |
#33 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie rzucam słów na wiatr Slowo kocham jest u mnie droższe od pieniędzy ale po 7 latach związku w 1 rok małżeństwa mogę w 100% powiedzieć że kocham człowieka z ktorym jestem i nie muszę sie nad tym zastanawiać. A przyzwyczajenie. Oczywiście ze jest to element naszego życia al echodzi tylko o to żeby nie zabrało miejsca miłości a nie o to żeby wogole go nie było pozdrawiam
![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
Właśnie, a czy przypominacie sobie jakąś konkretną sytuację, w której poczułyście, że kochacie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Wtajemniczenie
|
Ja pamiętam
![]() Gdy wracaliśmy z zakupów, spadł straszny deszcze, mimo, że mieliśmy parasolkę to byliśmy caaali mokrzy ![]() Przyszliśmy do niego, dał mi swoje suche ubranka do przebrania... To było takie romantyczne ![]() calymore - a ile jesteś ze swoim TŻ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zapraszam do dalszego wypowiadania się w moim wątku na temat tego czym jest miłość- dla was i ogólnie oraz kiedy poczułyście, że to jest to, że KOCHACIE ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem ze swoim Tztem prawie 7 lat.
I mam wątpliwości. Duzo ze soba przesliśmy, ale cały czas zastanawiam się czy to właśnie Ten? Teraz wlaśnie mam taki czas, ze targają mną różne sprzeczne uczucia...;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
hehehe chyba źle zatytułowałam wątek i niezbyt zachęca, żeby tu wchodzić :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
rzeczywiście, nie wiadomo o co chodzi. Może poprosisz moderatorkę żeby zmieniła?
Sądzę claymore, że po prostu za dużo myślisz. Też mam ten problem. Jeśli sa takie chwile, że jesteś baaardzo szczęśliwa, to znacyz, że się kochacie. Miłości nie ma, jesli nie ma takich chwil, nie chce Ci się spotykać z tą osobą, wolałabyś być z kimś innym. Ja sobie nie potrafię wyobrazić bycia z inną osobą i dlatego wiem, że kocham. Nie musisz mieć non stop motyli w brzuchu, gorsze chwile zdarzają się w kazdym związku. Przestań kontrolowac swoje uczucia, miłości nie da się zdefiniować. Let it go jak to mówią po angielsku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() Masz rację, za dużo myślę. Czuję, coś takiego...to miłość? Tylko skąd te ciągle wątpliwości. Może stąd, że boję się strasznie tego związku i tego, że pewne "bariery" są nie do przeskoczenia:/ zobaczymy co będzie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
|
ale odkopalam stary watek
![]() claymore jak rozwinela sie u ciebie sytuacja?? ja mam teraz wlasnie taki kryzys chyba za duo mysle. kiedy z nim jestem nie moge przestac analizowac swoich uczuc, przez to nie moge sie wyluzowac i czuje sie okropnie. myslalam o rozstaniu ale nie moge sobie tego wyobrazic, nie chce sie rozstac bo nie wyobrazam sobie jak to bedzie bez niego ale szczesliwa teraz tez nie jestem ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:27.