![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Diamentowa Ilona:)(mocniej) NA spotkanie Avonu:)
To ja też Ilonko dorzuce swoje trzy grosze
![]() na Twoje problemy z cerą polecam krem https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...olipidowy.html ![]() ![]() ![]() użyłabym na Twoim miejscu podkładu matującego i mocniej kryjącego, bo gdy cera sie błyszczy i jest zaczeriwniona niszczy to cały efekt makijazu. sypkie pudry matujące strasznie wysuszają, ale gdy zafundujesz swojej cerze mega dawke nawilżania może coś się poprawi ![]() ![]() ![]() co tam jeszcze kolor cienia bardzo mi sie podoba i to ze tak ślicznie się mieni ![]() ![]() no i na boga ![]() ![]() i wiesz co, szczerze Ci powiem ze moim zdaniem nie postarza Cie ten makijaż a włosy i apaszka... przeraszam jesli Cie to uraziło. ![]() nie zrażaj się naszymi krytykami, bo są to tylko szczere bezstronne opinie. ja zawsze jestem wdzieczna jesli ktos powie mi prawde, bo przynajmniej wiem co robic dalej zeby bylo lepiej ![]() rozpisałam się troszke ![]() pozdrawiam i czekam na kolejne prace ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Nie zrazam sie ani nie obrazam -spoko
![]() Ale do do podkladow matujacych juz lepszy jest puder matujacy. Mam podklad matujacy z Avonu-wysusza i podkresla skorki i wysusza skore nawet gdy sie juz go nie ma na twarzy. Wiec lepiej sie zapudrowac. A podkladow kryjacych no nie mam.
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Ilono jakim cieniem było robiony ten makijaż??
Firma bell ale jaki kolor i z jakiej serii ?? Bardzo fajny ![]() Technicznie nie wypowiadam się. Edit: doczytałam ze to z serii Diamond ![]()
Edytowane przez aako Czas edycji: 2008-06-01 o 14:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
makijaż mi się nie podoba. cienie żle nałożone i za mocny kolor. lepiej dla mnie wyglądałby przy jasnym jako element cieniowania oczka, no i twarzyczka się świeci użyłabym pudru matującego...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Wtajemniczenie
|
Makijaz, niestety, nieudany
![]() Wiem, ze masz problemy z cera bo od dawna ogladam twoje makijaze i wiem tez, ze ciezko cos na to poradzic-sama mam podobnie: jak nie przypudruje to sie swiece, jak przypudruje-to wlazi to to za skorki i efekt jeszcze gorszy!! Ale teraz uzywam czesto peelingu, lepszych kremow do twarzy i troche nad cera zapanowalam, szczegol, ze dla odmiany mnie wypryszcza ![]() Tak ze wiem, co przechodzisz... Ale poza tym moim zdaniem cienie sa dziwnie nalozone. Zdarzalo ci sie lepiej modelowac oko, ten makijaz jest taki "plaski", za ciezki, przytlacza. Apaszka skraca szyje, w polaczeniu z lokami przy buzi nie daje to dobrego efektu, jesli lubisz chustki (tez jak ja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:44.