![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Zapacy Wymienie...
i jak?
![]()
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
hej ile masz i czy masz chance eau fraiche?? ja mam jeszcze resztki alchimie...ok 10-15 sprwdze dokladnie....ale lubie go i nie wiem czy oddam...lubisz slodziaki...sprawdze co mam na skladzie.... pozdr i czekam paa |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy ten Clinique ma taka nute pieprzową ??
![]() |
![]() |
#37 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dla mnie clinique ma zaapch jak kenzo l;eau par kenzo...podobnie.... jakos pieprzu mysle ze ja nei czuje....raczej nie oki to daj znak paa |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
zaprasazm do mnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
chyba przegapiłaś mój wpis...przypominałam się w poście #31
![]()
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
podoba mi sie.....
intyguje mnie ten zapach --Petal by Cynthia Rowley for Avon - NOWE EDT 30ml bez testowego 'psiku', z kartonikiem - śliczny flakonik! kwiatowo-owocowy./ --nektar do ciała perfumowany Kenzo Amour - 74/75 ml, niestety ma zepsuty zawiask przy zamknięciu ale mimo to bardzo dobrze się trzyma - za coś super! [z listy] najchętniej pachnącego, lub wysokopółkową kolorówkę musse pomyslec czy tigerka oddam dasz mi czas do jutra> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mogłabym oddać Petal bo to wbrew pozorom dość drogi zapach albo nektar Amour + sporą próbkę tego zapachu do fiolki i jeszcze wyszperam inne. mam też dużo różnych próbek kosmetyków Ziaji i mogę je dorzucić do wymiany ![]() oprócz tego mam jeszcze fajny rozświetlacz do twarzy w tubce 12.5g - różowawy opalizujący, jak na załączonej fotce, raz testowany na dłoni. aha - czy mogłabym Cię jeszcze prosić o fotkę Tygrysa?
![]() |
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
Może chcesz za to Romę z mojego wątku?
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Mogłabyś poczekać do dzisiaj wieczorem na odpowiedz w sprawie Salvadora? Musze powąchać jeszcze raz, ale bardziej jestem za Clinique. Więc jeśli się zdecyduje moogłybyśmy omówić resztę wieczorem, jesli oczywiście chcesz Salvadora. Pozdrawiam.
![]() |
#51 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
oki nie ma sprawy.... to do wiecozra... zaryzykuje z salvadorem chyba....mialam kiedyd byl milutki troche slodki chyba..... ale milo by blyo wrocic moze dzis jeszcze go znajde gdzies.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wiesz pomyslam dziekuje ale nie zdecyduje sie pzodrawiam serdecznie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
BAN stały
|
Cytat:
Hej ale nie nie mam resztki Chance Eau Fraiche...chcialam wymienic Noe na Eau Fraiche ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | |
BAN stały
|
Cytat:
oj ale sie pomgatwalo to chyba niezbyt zrozumiale napisalam chcialabym alchimie, ale nie mam eau fraiche. napisalam u siebie w watku ze noa wymienie m innymi tylko na chanel eau fraiche ![]() a czy jest cos czego szczegolnie potrzebujesz za alchimie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja zle zrozumialam ![]() szukam np addictow, male pojemnosci ale w oryginalnych buteleczkach, rozne zapachy mi chodza po glowie, chanel eau fraiche mi sie podoba bo chance niezbyt.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.