|
|
#31 |
|
Różowy Jednorożec
|
Dot.: Rany na stopach ;/
Ja dzisiaj ubrałam nowe, czerwone balerinki? I co? Nadpiętki oklejone puchatkowymi plastrami. Na jednej nodze różowe, na drugiej niebieskie. a co mi tam
![]() Dołączam do grona poobcieranych
|
|
#32 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj na potańcówce zdarłam sobie całe nogi, ale na jednego palce przykleiłam plaster żelowy (na pęcherze)- polecam, świetnie się sprawował!
|
|
#34 |
|
BAN stały
|
A mi się wydaje że to przezroczyste abezpieczenie jest ze względów higienicznych przy przymierzaniu i po kupieniu japonek sie je zdejmuje..... zawsze tak myślałam
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny, ale jestem zadowolona
kupiłam sobie dzisiaj takie sandałki na takiej miękkiej i całkowicie płaskiej podeszwie i poszłam do sklepu w nich żeby wypróbować i są cudowne ![]() zobaczymy za jaki czas mnie obetrą, ale póki co bardzo się cieszę
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Optymistka
|
Cytat:
? gdzie kupilas?ja dzisiaj na zakupy ubralam balerinki i znow dwa małe palce i pięty obtarte do krwi, do tego "miecha" w srodku ![]() masakraa
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Dołączam się do Was. Mam z tym ogromny problem. Niewazne, jakie buty ubrałabym, od razu mam w rankach
Wszystkie mnie obcierają. Niektóre koleżanki moga śmigać we wszystkich i nic im nie jest, a moje stopy są zaraz zmasakrowane.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
Podbijam temat,bo mam nowe buty i....stary problem.
Po drugim wyjściu w nowych butach(czółenka,obcas 3 cm),mam tak ściachane pięty,że dziś nie mogłam nawet cienkich,miękkich tenisówek założyć,bo tak mnie bolało Mam po prostu zdartą skórę :/ Nie pytam już jak tego uniknąć,bo w moim przypadku to chyba niemożliwe(miałam przyklejone zapiętki,później plastry i nic :|),ale podpowiedzcie proszę czym te rany smarować,okładać,żeby szybciej się zagoiły? Robię okłady z rivanolu(taki żółty płyn),ale nawet to mi już nie pomaga... Jakaś maść,płyn,cokolwiek...?
kiedy patrzysz na wszechświat i myślisz: "A co ze mną?". I możesz usłyszeć, jak wszechświat odpowiada: "No a co z tobą?". Przede wszystkim rób to, co jest najlepsze dla ciebie. Dzięki temu życie bedzie o niebo łatwiejsze. |
|
|
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozchodzenie butów zajmuje mi dużo czasu. i niestety za kazdym razem to samo. tak jak mówisz, zdarte piety,zdarte małe palce u stóp,mięso na wierzchu. ja skarpetek w takich momentach nie mogę ubrac. w tym tygodniu kupuje mowe buty,i wiem że będzie cieprienie ![]() nie mam na to sposobu....chyba najlepiej brac luzne buty,które wogóle "nie cisną"
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Rivanol jest chyba tylko do odkażania.... Ja stosuję zawsze spirytus (boli troszeczke, ale co tam) lub wodę utlenioną, a potem grubo smaruję maścią propolisową.... nawet pomagało. Zwłaszcza biorąc pod uwagę fakt, że i tak musiałam sporo chodzić.
A ogólnie to mnie obciera wszystko, oprócz glanów. Zastanawiam sie, czy uda mi sie kiedykolwiek rozchodzić moje śliczne buciki na obcasach... to, co mi zrobiły ponad miesiąc temu to była masakra, pewnie blizna zostanie
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podziwiamrivanol łagodzi mi szczypanie i cały ten dyskomfort.pozatym lepiej sie goi.
|
|
|
#42 |
|
Rozeznanie
|
Ja stosuje masc rumiankowa i zadnych piorunujacych efektow ale lagodzi i natluszcza
|
|
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny.
![]() Trochę z innej beczki. Jakieś 2 miesiące temu kupiłam buty Nike, są to buty dosyć drogie więc zależy mi na pomocy. Mianowicie w bucie przetarła mi się pięta i jak chodzę to czuje to, że mnie boli. Znacie może jakiś sposób na zreperowanie takiego bucika?
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
obawiam się, że buty nie będą wzięte do reklamacji, ale spróbuję.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:55.

(Wito, 22.01.2020 

).

masakraa
Wszystkie mnie obcierają. Niektóre koleżanki moga śmigać we wszystkich i nic im nie jest, a moje stopy są zaraz zmasakrowane.

podziwiam