![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Re: Glosujcie na Wizaz.pl/pytanko do Zło lub Babci
Konkurs jest po to, żeby go wygrać.
Wygrać po to, żeby reklamodawcy przynosili kasę w zębach za możliwość pokazania się nam. Kasa po to, żeby był lepszy sprzęt i strony otwierały się w mgnieniu oka i żeby Aga miała kapitał na założenie sklepu i masę innych bajerów, które wymyśliła dla nas, a na które na razie nie ma kasy. Wniosek: My głosujemy - mamy lepszy ukochany wizaż. WARTO? [img]icons/icon12.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img]
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
warto, babuniu [img]icons/icon12.gif[/img]
[img]icons/icon40.gif[/img] [img]icons/1roza.gif[/img] [img]icons/icon40.gif[/img] [img]icons/1roza.gif[/img] [img]icons/icon40.gif[/img] [img]icons/1roza.gif[/img] [img]icons/icon40.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
TAAAAAK!!!!!!!!!!!!
Żeby tak jeszcze się udało... C0o ja mówię, z nami wizaz wygra!!! Fffajnie, że tak długo, to jeszcze duuuuużo głosów się nazbiera... I dużo jeszcze oddam, ze 330... No bo trzeba liczyć wakacyjki malutkie... A resztę będę siedzieć murem w domu i głosować, hehehe... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Re: Glosujcie na Wizaz.pl (codziennie) ;-)/Rzabbuś..
Co za poświęcenie w przypominaniu...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Gość
|
Re: Glosujcie na Wizaz.pl/ ???
Ja wlasnie przed chwilka oddalem nieskromny glosik [img]icons/icon7.gif[/img]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
Ja niestety też nie moge a ostatni raz oddałam głos w pt. Nie wiem dlaczego [img]icons/icon9.gif[/img]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Mnie już weszło [img]icons/icon10.gif[/img] Aga, próbuj [img]icons/1ehem.gif[/img]
:cmok
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
BabciaWeatherwax napisał(a):
> Mnie już weszło [img]icons/icon10.gif[/img] Aga, próbuj [img]icons/1ehem.gif[/img] A mi nie chce [img]icons/icon9.gif[/img] Nie glosowalam jeszcze po 00.00 więc nie rozumiem dlaczego?? [img]icons/icon21.gif[/img] A chcialam zaglosować [img]icons/icon22.gif[/img] cmoczki [img]icons/icon7.gif[/img]
![]() |
#39 |
Gość
|
O ile wiem, to ten ich system trzyma 24 godziny od ostatniego klikniecia, wiec po polnocy toto sie raczej nie zeruje...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
To dziwne bo na początku moglam zaglosować o 11.00 pm a poźniej po 00.00 (kolo pierwszej) i wchodzilo. Dlatego się zdziwilam
cmoczki [img]icons/icon7.gif[/img] PS to chyba będę zapisywać kiedy zaglosowalam hehe [img]icons/icon12.gif[/img]
![]() |
#41 |
Gość
|
Re: Glosujcie na Wizaz.pl/
Dostałaś odpowiedź od organizatorów?
[img]icons/icon35.gif[/img] |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Re: Glosujcie na Wizaz.pl/
Tiaaaa... Wczoraj...
"Dziękuję za informację, aktualnie sprawdzamy wszyskie strony i takie informacje pomagają nam bardzo w naszej pracy." Sprawdzam i czekam... [img]icons/icon12.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img]
![]() |
#43 |
Gość
|
Re: Glosujcie na Wizaz.pl/ Mamy 1 miejsce :)))))
Ciesze sie [img]icons/icon10.gif[/img]
Czyli jednak tamten oszukiwal... hmmm... [img]icons/icon35.gif[/img] p.s. I ciagle oszukuje, wlasnie sprawdzilem. Schowal kod w pliku swf (flash'u na jego stronie)... p.s.2: Kod przy kazdym przeladowniu jego strony dodaje glos na Kaszyckiego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Re: Glosujcie na Wizaz.pl/ Mamy 1 miejsce :)))))
Chciałam Wam wszystkim gorąco podziękować za takie zaangażowanie w tym konkursie. Jesteście niesmowite [img]icons/icon35.gif[/img]
A szczególnie Tobie Droga Buniu [img]icons/1cmok.gif[/img] [img]icons/icon29.gif[/img] AgaZ
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Re: Glosujcie na Wizaz.pl//czy trzeba się rejestrować??
nie mogę zaglosować (nie przyjmuje głosu) już od ponad 36h (jak nie więcej) Mam w związku z tym pytanie - czy trzeba sie rejestrować na tamtej stronie?? [img]icons/icon21.gif[/img]
Wcześniej wszystko mi dobrze chodzilo a teraz nie chce [img]icons/icon22.gif[/img] cmoczki [img]icons/1cmok.gif[/img]
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Chyba nie, bo ja tam ię nie rejestrowałam i głosować mogę bez problemów...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Informacja organizatorów:
Wybierz kategorię, w której znajduje się strona, a następnie kliknij na jej nazwie. Pamiętaj! Z jednego komputera możesz oddać tylko jeden głos dziennie na każdą stronę. Więc rejestrować się nie trzeba... A co się wyświetla jak klikniesz? Może spróbuj zagłosować przez baner na dole głównej strony? Mnie raz tak poszło, w niedzielę właśnie... A jak nie pójdzie, napisz zapytanie do organizatorów, czasem działa [img]icons/icon12.gif[/img] Czekam na rezultat... [img]icons/1list.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img]
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Wyświetla mi się cały czas to samo: "Niestety nie możesz ponownie głosować na stronę Wizaż.pl"
Z tym że już od dwóch dni mi nie wchodzi głos - jeszcze trochę poczekam - ale jak mi nie wejdzie to do nich napiszę bo mnie zaczynają denerwować [img]icons/icon12.gif[/img] W pisaniu takich pism mam niezłą wprawę hehe [img]icons/icon10.gif[/img] cmoczki [img]icons/icon7.gif[/img]
![]() |
#49 |
Gość
|
Paluś
Kilka pomysłów: - usuń pliki Cookies z dysku - usuń wszystkie pliki tymczasowe przeglądarki Jeśli powyższe nie poskutkuje poczekaj i po północy zagłosuj jeszcze raz [img]icons/icon7.gif[/img] Jeśli wtedy nie poskutkuje, strzelaj, pisz i strasz sąsiadem [img]icons/icon12.gif[/img] Większość takich głosowań to mikstura zapisywania Twojego IP i cookiesa. Jeśli wystąpił błąd cookiesa i masz popularne IP (np. łącze stałe w dużej, osiedlowej sieci) - to system być może zapisał niby "Twój" głos podczas wejścia innej osoby... Sam nie wiem... trochę to dla mnie dziwne... [img]icons/icon35.gif[/img] |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie też dziwne - z Twojej rady oczywiście skorzystam [img]icons/1cmok.gif[/img] Mam nadzieję że pomoże [img]icons/icon7.gif[/img]
A IP mam faktycznie w dużej sieci - wszyscy chyba głosują na wizaz.pl [img]icons/icon12.gif[/img] cmoczki [img]icons/icon7.gif[/img]
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Re: Glosujcie na Wizaz.pl - można codziennie :)
W konkurencji pt."klikanie do celu" niedługo będę mistrzynia [img]icons/icon28.gif[/img]
Raz na Wizaż, raz na brzuszek pajacyka [img]icons/icon7.gif[/img]
![]() |
#52 |
Gość
|
Re: Glosujcie na Wizaz.pl - można codziennie :)
[img]icons/icon10.gif[/img]
Ale wazne, ze klikasz w slusznej sprawie. To nie to, co klikanie dla samej przyjemnosci klikania... [img]icons/icon12.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img] |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Re: Glosujcie na Wizaz.pl - można codziennie :) i nie zapominajmy o Pajacyku :))))
![]() |
#54 |
Gość
|
Re: Glosujcie na Wizaz.pl - można codziennie :) i nie zapominajcie o Pajacyku :)
Faktycznie, pilnujecie dyzurow... [img]icons/icon10.gif[/img]
[img]icons/icon35.gif[/img] Ewa napisał(a): > 1087 głosów wizaż > i jeden obiadek > > [b] P O B U D K A !!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Re: Glosujcie na Wizaz.pl - można codziennie :) i nie zapominajcie o Pajacyku :)
1144 [img]icons/icon10.gif[/img]
Ku-ku! [img]icons/icon12.gif[/img] Dla zainteresowanych: napisałam ponownie w sprawie pana MK, odpisali, ze się zajmą [img]icons/icon10.gif[/img]: "Dziękuję za wiadomość. Zajmiemy się tym przypadkiem." [img]icons/1cmok.gif[/img]
![]() |
#56 |
Rzabbocop
|
[b] DO ROBOTY !!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Wtajemniczenie
|
Re: Glosujcie na Wizaz.pl/i nie zapominajcie o Pajacyku :)
bo ja przed chwilką kuknełam Czarownico [img]icons/icon29.gif[/img]
![]() |
#58 |
Gość
|
A ja sobie skrot do strony umiescilam w Autostarcie, w zwiazku z czym przy kazdym uruchomieniu komputera samo sie glosuje [img]icons/icon12.gif[/img] trzeba tylko okno potem zamknac (okno przegladarki oczywiscie, hihi [img]icons/icon7.gif[/img] ).
Musze to samo zrobic z pajacykiem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Wtajemniczenie
|
Patrzcie, podziwiajcie (i bierzcie przykład!) [img]icons/icon7.gif[/img]
Blondynka, a jak cwana [img]icons/icon20.gif[/img]
![]() |
#60 |
Wtajemniczenie
|
ja jestem głupia [img]icons/icon10.gif[/img] nie umiem tego ustawic [img]icons/icon10.gif[/img] ale za to jaką mam pamięc rewelacyjną [img]icons/icon12.gif[/img] CODZIENNIE klikam [img]icons/icon7.gif[/img]
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.