![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Marzenia kosmetyczne levante ;)
Kochana, właśnie mi sie przypomniało ze w starym wątku mam fotki tych cieni.
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1226162481 turkusowy jest troszke ciemniejszy http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1226162511 śliwkowy dobrze oddaje kolor ![]() Oba cienie są sypkie. Co moglabys oddać za te rzeczy? ![]() Edit: A i na tym pierwszym zdjęciu jest jeszcze miedziany sypki Vollare, gdybys byla zainteresowana. Ale trudno określić zużycie, stawiam na jakies 50% ale ręki sobie nie dam uciąć.
Edytowane przez aako Czas edycji: 2008-11-26 o 21:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzięki za zdjęcia ![]() Jeśli tak, to jestem za tymi dwoma cieniami sypkimi. Bardzo interesuje mnie również Podklad Vichy Area Teint odcień Ivory testowy. Jeśli chodzi o któryś z moich cieni w błyszczyku z Oriflamu (nie wiem który Cię zainteresował), to oddam go jako gratis do wymiany. Tusz i odżywka są chętne ![]() Ps. Czy żółty cień z pierwszego zdjęcia jest jeszcze do wymiany? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Niestety żółty cień Bell już wymieniony.
Interesował by mnie cień ciemniejszy- mogłabyś określic w % zużycie, bo ze zdjęcia trudno ocenić? Tak cien APC to ten ze strony. Co do vichy to daj mi jeszcze chwile czasu, bo nie wiem czy oplaca mi sie go wymieniać za te rzeczy. Z drugiej jednak strony chciałabym nie tracić kasy na wysylce i robic jak najwieksze wymiany. Napewno moge oddać te dwa cienie, cien vollare, kulki za odżywki i maskare. Vichy i balsam- no nie wiem. WYpatrzyłam jeszcze krem Anew-ale pewnie bedziesz chciala go oddać za coś fajniejszego. Przydąłby mi sie na prezent dl amamy (czy nadaje sie na prezent? Nie jest otwierany itp). albo kuracje na stopy avon (to jakis krem? Nie znam się ![]() Kurcze no trudna sprawa. Przperaszam że tak kręce-ale nie potrzebuje zbędnych rzeczy a zależy mi na wymianie.
![]() |
#34 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie głównie interesują dwa cienie APC i mini Vichy (może za tusz, odżywkę, nawet dwa cienie Ori). Kuracje parafinową np. za balsam (chyba podobne wartości). Kuracja pobudza krążenie, silnie nawilża i wedle potrzeb rozgrzewa – wtedy proponuję rękawiczki – taki termiczny kompres. Cień Vollare i kuleczki zeszły na plan dalszy (ewentualnie jako ‘zapchaj dziury’ ![]() Krem Anew nigdy nie był otwierany, wyciągnęłam go z kartonika na poczet zrobienia zdjęcia. Rzeczywiście chcę go wymienić na jedną nową pozycję. W razie pytań służę pomocą. Pomyśl spokojnie. Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Kochana, inaczej zapytam. Czy nie mialabys cos poza wątkiem ? Np. jakiegoś mini produktu do pielęgnacji, peelingu enzymatycznego lub czegoś z mojej listy:
1. Jasne podkłady: Revlon Clorostay Ivory, Gosh nr 1. 2. Puder Rimmel Anew and Lift - odcień najjaśniejszy. 3. Pędzle do malowania; sephora, gosh, the body shop. 4. Effaclar K i LRP Active C 5. Filtry Iwostin. 6. Eyliner czarny. 7. Oryginalne pigmenty Mac-a. 8. Profesjonalne odżywki do włosów kręconych. 9. Superbalmy Cliniqua. Najlepiej miniaturki. 10. Lancome JT - miniaturki. 12. Tusze do rzęs - czarne, tylko nowe. 14. Roll on garniera na brzuch. 15.Płyn micelarny LRP Effaclar 16. Kosmetyki do stóp. Chętnie Oriflame. 17. Peeling enzymatyczny Norel. 18. Kosmetyki Ziaja Pro i Tołpa. 19. smacersy 20. rozświetlacze - Sephora, Fresh Bloom Clinique (mogą być miniatury). 21. Lakiery w ciemnych kolorach; śliwka, granat lub przeźroczyste. 22.Niebieski Ralph Laurent 23. Amor Amor Sunshine 24. Mexx Nice 25. Christina Augilera 26. Żel do mycia Effaclar. 27. Produkty z Biochemi Urody. 28. WAX - odzywki. 29. Tonik niebieski z Sephory. 30. Paletki i pomadki Clinique. A mozesz zrobic jeszcze zdjęcie na ręku korektorów Avon? Czy one sa jeszcze wazne? Bo zdaje sie ze juz ich nie produkują ![]() Bo juz prawie jestem zdecydowana na wymiane ![]()
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
Zerknę czy mam coś z Twojej listy chociaż nie wiem jako dodatek do czego mam szukać... ?
Ps. Nie wystawiam kosmetyków przeterminowanych. Posiadam również dostęp do różnych pozakatalogowych źródeł kosmetycznych. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
W takim razie ostatecznie wymiana wygląda tak:
Ja: -balsam Avon -dwa cienie apc -vichy -kulki i cien vollare ty: -odzywki sther -maskara -avon spa -goldwell na wyprobowanie ![]()
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
Podsumowanie
![]() @ Maybelline Intense XXL™ Volume & Length Washable Microfiber Mascara, zużycie ok.20/25% @ Kremowe cienie do powiek w formie błyszczyka Forever Eyes Cream Eyeshadow, kolor - Infinete Brown gratis @ Kremowe cienie do powiek w formie błyszczyka Forever Eyes Cream Eyeshadow, kolor –eternal beige gratis @ GOLDWELL kerasilk TREATMENT ultra rich care - podzielę się odlewką ok. 50ml @ Odżywka STHER NUTR ALOE @ Odżywka STHER SHEA BUTTER 150/250 @ Planet Spa paraffin hand and foot treatment ARIZONA HOT SANDS Avon za: Sypki cień APC nr 8. Turkusowy- zużycie minimalne. Sypki cien APC nr 16 śliwkowy Ubytek znikomy. Podklad Vichy Area Teint odcień Ivory - 10ml. Opakowanie testowe. Balsam do ciała Avon True Glow - nowy. Kulki vollare-zachwalane na wizażu. Różowe. Cień Vollare miedziany - zużycie ok. 50% Edit: Ups, zdublowałam podsumowanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Rozeznanie
|
mam jeszcze lirene city matt, jest jż w wątku, poza wątkiem mam eveline slim na rozstepy, zostalo chyba pol. Mam tez cien vollare sypki, liliowy, błękitny, i taki brązowo-miedziany. A może byś chciała coś jeszcze, co nie znajduje się na wojej Wish?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
Odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Bardzo mile widziane - L'Oreal TRUE MATCH lub Bare: Powder z lusterkiem, Mineral Foundtion z pędzlem oraz podkład. W zasadzie interesują mnie wszystkie kolory. Edytowane przez levante Czas edycji: 2008-12-01 o 13:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
To tylko moglabym ci zaoferowac podklad Loreal Infaillible w trzech malych testerowych opakowaniach po 10ml ,nie uzywane ,nowe nr 140wanillie nr 140 i 200 ,chyba ,ze uda mi sie kupic jeszcze ktorys z odcieni 140 lub 200
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
Aktualizacja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:39.