zmieniłam chłopaka na lepszy model - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-06-01, 23:46   #31
Sheev
BAN stały

Dot.: zmienilam chlopaka na lepszy model

@Connlasair
Cytat:
"Bardzo mi się podoba to motoryzacyjne porównanie."
Miło przeczytać. Dystans do siebie bonus +2.
Cytat:
"O ile wizaż nie zacznie tak starych wątków archiwizować to wpadnę za 8 lat zrecenzować jak się prowadzi moja nowa beemka."
Za 8 lat miał być mercedes, ale może się cykl przyspieszyć. Trzymam za słowo, też wpadnę.
Cytat:
"propsy za ukrytego palpatine'a"

Cytat:
Fascynuje mnie też twoje podejście do tematu zainteresowań - dla dziewczyny udzielanie się na babskich forach jest w twoich oczach degradujące, jednak dla ciebie trollowanie na tego samego rodzaju forach to już zajęcie w pełni usprawiedliwione, można by nawet rzec - wyższych lotów.
Muszę jednak wstawić się za kolegą po fachu, czy raczej za zwalczanym podejściem. Trochę jak z satyrykami i twórcami kabaretów. Czy wyśmiewanie się z pewnych zjawisk i zachowań stawia ich działalność na równi z tymi zjawiskami i zachowaniami? Mniemam, że nie.
Sheev jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-02, 05:24   #32
thirky
on tired little feet

Cytat:
Napisane przez Sheev Pokaż wiadomość
[
Muszę jednak wstawić się za kolegą po fachu, czy raczej za zwalczanym podejściem. Trochę jak z satyrykami i twórcami kabaretów. Czy wyśmiewanie się z pewnych zjawisk i zachowań stawia ich działalność na równi z tymi zjawiskami i zachowaniami? Mniemam, że nie.
Oczywiście że nie. Zwykle stawia poniżej.

I saw it first!’ squeaked Sniff, ‘I must choose a name for it.
Wouldn’t it be fun to call it Sniff? That’s so short and sweet.
thirky jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-02, 15:01   #33
4a349ea4670ca17831749375b78de87f8867430c_61aea40289c64
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Sheev Pokaż wiadomość

Nie umiem odpowiedzieć na to pytanie, to jest kwestia osobistego podejścia do tematu. Bardziej chodzi mi o wizję chłopa co marudzi, że jego dziewucha nic tylko na forach siedzi (a może książkę by przeczytała, do teatru poszła!), a kiedy już z nią zerwał to spędza czas w ten sam sposób. Nawet bym się pokusiła o stwierdzenie, że robi to być może w nadziei, że owa była wejdzie na to forum i przeczyta, że ma skłonności do tycia, a on za to teraz ma nową lasunię i jaki to nie jest szczęśliwy.
4a349ea4670ca17831749375b78de87f8867430c_61aea40289c64 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-12-03, 12:37   #34
4a349ea4670ca17831749375b78de87f8867430c_61aea40289c64
Konto usunięte

Dzisiaj będę usuwać konto, więc to ostatni update po latach, chyba, że ten post nie zniknie i będę mogła odpisać z innego konta. Z K2 jesteśmy parą 9 lat, 2 lata temu się pobraliśmy. Wciąż uważamy się za bratnie dusze, wciąż zasypiamy trzymając się za ręce. Kilka problemów się pojawiło przez te lata, większość już przepracowaliśmy, nad niektórymi będziemy pewnie pracować do końca życia, ale ogółem żyjemy w zgodzie i troszczymy się o siebie nawzajem. Wciąż jesteśmy w sobie zakochani, wciąż lubimy spędzać razem czas, wciąż mieszkamy i pracujemy razem.

Co ciekawe, kiedy wspominam czasem K1, jest mi przykro, że na siebie trafiliśmy właśnie wtedy. Gdybyśmy się poznali kiedy byłam starsza, to prawdopodobnie traktowalibyśmy się lepiej. K1 nie był złym człowiekiem, troszczył się o mnie, ale sam nie miał dobrych wzorców i nie pracował nad swoimi problemami. To samo z mojej strony, odejmując troskę, bo na tamtym etapie życia mój poziom empatii był znikomy. Spotkałam go kilka razy w ciągu ostatnich 9 lat i zawsze jest miło. Mam nadzieję, że sobie ułożył życie i że jest szczęśliwy.

Co do S, to wspomnienia bez zmian, słyszałam, że w międzyczasie miał nową dziewczynę, którą traktował równie źle. Im więcej w życiu spotykam ludzi takich jak on (a trochę ich było), tym bardziej widzę jak małe szanse są u nich na zmiany.

To tyle, widzimy się za 8 lat (z innego konta) albo w ogóle.
4a349ea4670ca17831749375b78de87f8867430c_61aea40289c64 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości