![]() |
#32 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 3 760
Przekupka: 17 pkt / 80% pozyt.
|
Dot.: Zapachy, Colorstay, B³yszczyki, I Inne:-)
Clarins, Par Amour Toujours- Zapach z rodziny owocowo-kwiatowych, ¶wie¿y, radosny, kwiatowo- ró¿any, podobny do Baby Doll. Miniaturka 4,5ml
Lancome, Ô de Lancome- ¦wie¿e cytrusowe perfumy raczej dla m³odych osób. Od¶wie¿aj±cy w letnie dni. Miniaturka 7,5ml co¶ u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Mo¿e Clean EDP z mojego w±tku za Lancome Aroma Source?
![]()
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
toya, to jeszcze raz ja
![]() jesli dorzucilabys miniaturke Lancome O de Lancome to ja jestem chetna na wymianke. jaka jest data waznosci maseczki arden? Edytowane przez mirra77 Czas edycji: 2008-06-15 o 22:56 Powód: literowka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za
Loreal True Match- Podk³ad w naturalnych odcieniach, rozprowadzaj±cy siê bez smug, idealnie dopasowuj±cy siê do koloru skóry. Nie daje efektu maski przy jednoczesnym ¶wietnym kryciu. Kolor: beige dore. U¿yty kilka razy (30ml) Bourjois, Matt Lovely- Matuj±co-kryj±cy podk³ad we fluidzie. Zawiera czynniki reguluj±ce wydzielanie sebum. Wygodna aplikacja. Pudrowa, jedwabista konsystencja. Nie zatyka porów. Bezt³uszczowy. Kolor jasny. Trudno powiedziec ile zosta³o, oko³o 1/3
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
powtarzam: interesuje mnie Calvin Klein - Eternity Moment i Avon Blue Rush cooling moisture gel
pisa³a¶, ¿e u mnie podobaj± Ci siê antyperspiranty i b³yszczyk do oczu, dobierzesz cos jeszcze ode mnie?? bo ja jestem bardzo chêtna na wymianê !!1
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 770
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
Clarins, Par Amour Toujours- Zapach z rodziny owocowo-kwiatowych, ¶wie¿y, radosny, kwiatowo- ró¿any, podobny do Baby Doll. Miniaturka 4,5ml
mini podoba mi sie bardzo tylko nie wiem co mialabym dobrac jeszcze... a ktory podoba ci sie bardziej cindy czy naomi? bo za dwa trudno bedzie mi cos wyszukac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
mirra, ok poczekam do jutra
habibi, hmm, musialabym pozyczcy aparat. red butterfly- duzo rzeczy mi sie podoba: Hugo Boss Hugo Boss woman pojemno¶æ 40 ml ubytek widaæ na foto ok 5 m Givenchy My givenchy EDT pojemno¶æ 50 ml zosta³o ok 30-35m Tubka ¿elu bia³ej per³y u¿yta bodaj ok 2-3 razy Issey Miyake L'eau de issey EDT pojemno¶æ 50ml zosta³o ok 30-35 ml sharlotek, street spirit- jeszcze spojrze ivanna- cindy ![]() nymphetamine- Moschino I Love Love 100 ml psikniety kilka razy ubytek ok. 1% gora2% z opakowaniem Tommy Hilfiger Tommy Girl 100 ml raz psikniete z opakowaniem Zele pod prysznic/ plyny do kapieli Yves Rocher 50ml zapachy: ming shu nieuzywany, zapach bzu nieuzywany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
toya, przeoczylas moj wpis z 23.12
![]() jesli dorzucilabys miniaturke Lancome O de Lancome to ja jestem chetna na wymianke. jaka jest data waznosci maseczki arden? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomys³y na prezent
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
izabela za zapach wolaabym zapach:-(
mirra- musze sprawdzic nie jestem w domku ![]() butterfly- sam rozpylacz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
pisa³am Ci ju¿ - mam ¶wie¿y, fajniutki zapach Adidas Friuty Rhythm
pasuje? ![]()
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomys³y na prezent
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
Nivea Sun Touch
cos u mnie?
![]() |
#51 |
Wtajemniczenie
|
"Twoje-Lancome, Ô de Lancome- ¦wie¿e cytrusowe perfumy raczej dla m³odych osób. Od¶wie¿aj±cy w letnie dni. Miniaturka 7,5ml
Coty, Pret a Porter- ¶wie¿y, cytrusowy. zapach delikatny, na lato. ok 80 z 100ml Za moje-woda elvie spray nablyszczaj±cy Mogê jeszcze dodaæ próbke Gucci Accent i Hene de (nie wiem jak siê pisze, bo niewyra¼nie na próbce) Sephory" ![]() Napisz prosze adres na PW.
![]() |
#52 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
sharlottek- to jednak nic:-(
izabela- jednak zreezygnuje zabula- ale pret a portera jest az 80ml, mysle ze i tak by cie sie oplacalo? ivanna- to jak ostatecznie widzisz wymiankê? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
Toya, chyba mnie przeoczy³a¶
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
ja tez sie przypominam...
![]() ode mnie zel CK Eternity Moment + korektor art deco za maseczke arden + miniaturka o de lancome. jestes chetna? czekam tylko na date waznosci maseczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Wtajemniczenie
|
To moja wersja na wymiane Ci odpowiada czy nie? Bo nie zrozumia³am
![]()
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
a nie chcia³abys sie wymieniæ za gel ch³odz±cy z Avonu? ja bym odda³a Tobie antyperspiranty
odpisz bo antyperspirantami sa zainteresowane inne wiza¿anki
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
zabula- priv
taiwa- dziêkuje izabela- odpisalam u Ciebie mirra- maska nie ma daty wazn:-( ale jest ok, stosowa³am j± i nic siê nie dzia³o, dosta³am j± od przyjació³ki. jest ok, nieprzeterminowana. mi ta wymiana raczej odpwiada. to jak? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
co¶ u mnie
![]()
![]() |
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
Hej, interesuj± mnie:
Mac cieñ zielony kolor opalizuj±cy- sprout frost, niewielkie zuzycie Joko Sahara puder s³oneczny- roz¶wietlaj±cy puder do twarzy i cia³a Goldwell Inner Effect- Anti-Dandruff – szampon przeciw³upie¿owy, który od¿ywia od wewn±trz w³osy wysuszone, zmêczone lub trudno uk³adaj±ce siê oraz wyg³adza ich strukturê zewnêtrzn±. 30ml
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.