|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mój TŻ jest poważnie chory
Byłam u TŻ w szpitalu, pożartowaliśmy, pogadaliśmy, na razie trzyma się dzielnie
![]() Mój miał wadę serca dawno wykrytą, podczas jakiś rutynowych badań w szkole średniej. Lekarza coś zaniepokoiło i wysłał TŻ o kardiologa. Od tego czasu TŻ tylko jeździł na badania i... to wszystko. Nic się nie działo, co by mogło jego albo mnie niepokoić. A w tym roku kardiolo kazał zrobić mu dodatkowe badanie i powiedział, że nie ma na co czekać. Nadszedł czas na naprawę serducha. Jedno mnie pociesza: że przy całym niebezpieczeństwie tej wady serca, TŻ nie cierpi. Dziękuję za dobre słowa dziewczyny. Kochane jesteście Dobrej nocy
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!
Operacja udała się, lekarze mówią, ze wszystko w porządku i wystarczyła plastyka zastawek (bo była też opcja wstawienia sztucznych, ale to w ostateczności, gdyby nie udało się uratować naturalnych). Wczoraj widziałam TŻ tylko z daleka - nie wpuścili mnie na salę pooperacyjną. Dziś chyba bede mogła się z nim zobaczyć Tak się cieszę. że wszystko dobrze idzie . Wam też życzę zdrowia i uśmiechu
|
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
cieszę się bardzo!!!
![]() ulga pewnie niewyobrażalna uściskaj TŻta i trzymajcie się, teraz to już tylko lepiej będzie!
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
Nie bój się
![]() Bo strach przed cierpieniem jest gorszy niż samo cierpienie. żyj tak aby każdy dzień był wspaniały I pokazuj swojemu TŻ że jesteś. i jak go bardzo kochasz. Teraz medycyna rośnie w górę i napraweno będzie dobrze
|
|
#35 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny
![]() coś zamarło na wątku! co tam u was i waszych TŻtów?? mam nadzieję, że wszystko ok ![]() bo u nas o dziwo lepiej... wyniki coraz lepsze, w tym tygodniu kolejne badania i kontrola u lekarza.. zobaczymy najdziwniejsze jest to, że tż od 2,3miesiecy chodzi na akupunkture - wiecie, nie zaszkodzi, a moze pomoc - i nie wiem czy tam poprawa tak sie zbiegla w czasie akurat z tym, czyto rzeczywiscie pomaga! w kazdym razie jest coraz lepiej, gosci od aku powiedzial mu ostatnio ze rozpoczal sie proces wychodzenia z choroby |
|
|
|
|
#36 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też kiedyś wypowiadziełam się na tym wątku... Super, że u Twojego TŻ lepiej. Cieszę się tym bardzije, że mojego też dawno nie łapały te okropne bóle. Treaz czeka go wizyta kontrolna u kardiologia, a później u neurologa, bo nadal nie wiadomo od czego on ma/miał te straszne bóle zresztą ważne, że nie cierpi. Był kilka razy u pewnego bioenergoterapeuty i po ostatniej wizycie na parwdę się poprawiło; nie wiem czy on faktycznie uwolnił mojego TŻ z tych złych energii, czy to może nasza podświadomość działa tak, że wierzymy w moc tego Pana i dlatego TŻ czuje się dobrze...Kiedyś dopadały mnie złe myśli, ale teraz wierzę, że wszystko będzie dobrze. Musi być, bo przeciez mamy plany na przyszłość - chcemy rozpocząć budowę domu =) Mam nadzieję, ze to nasze marzenie uda nam się zrealizować i będziemy żyć sobie długo i szczęśliwie... Życzę Wam wszystkiego najlepszego; sobie zresztą też =) Powodzenia =) Trzymajcie się ciepło =)
|
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
u nas na razie dobrze
![]() tylko czasem boli go serducho jak sie za bardzo zmeczy,ale bez zadnych powaznych problemow ![]() w czerwcu chce znow isc na zabieg,ale troche sie boje,bo po nim zawsze w ciezkim stanie do szpitala trafia ![]() ale nie ma sie co martwic na zapas, wazne,ze dobrze jest teraz ![]() a co u Was i Waszych TŻów
|
|
|
#38 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wierzę w to, że w końcu znajdzie się lekarz który dotrze do sedna problemu i sobie z nim poradzi... nie może być tak, że nie wiadomo co komuś dolega ja też nie wiem czy wierzyć w tą akupunkturę czy to bajki jakieś ale do tego faceta chodzi wielu moich znajomych, moi rodzice - oczywiście nie cały czas, ale swego czasu, jak było trzeba to chadzali, on jeszcze jest masażystą i nastawia kręgosłup, "czyta" chorobę z tęczówki...itp... tata mówił mi o jednym gościu, który przyprowadził "niedowiarka" kolegę swojego... facet powiedział, że zaraz mu udowodni że to naprawdę działa, jeśli ten się zgodzi oczywiście, wbił mu igłę i podobno faceta sparaliżowało z jednej strony słyszałam też wersję, że po wbiciu igły niedowiarek popuścił mocz, ale to coś brutalne mi się wydaje ![]() Natalee - jak dobrze że u was też dobrze! a Twoje zdrowie jak?
|
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#40 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
do Pana od Igieł chodziła pani co też nie mogła zajść w ciąże, próbowali z mężem wielokrotnie, jakieś badania itp, i nic. po 2 miesiącach chodzenia 5x w tyg na kłucie jest w ciąży z TROJACZKAMI wiem jak to brzmi ale gwarantuje ze to fakt, tż słyszał to od tej babki ![]() ja myślę, że takie coś, tego typu medycyna (pan od igieł jest lekarzem, to nie gościu z ulicy, tylko wykształcony doktor) może pomóc, i nieraz warto się na coś takiego zdecydować RÓWNOLEGŁE z "tradycyjnym" leczeniem....
|
|
|
|
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
To ja napisze cos z troche innej strony - moj TZ, choicaz sporo starszy ode mnie, jest okazem zdrowia. ja mialam od dizecka szmery w sercu, wade zastawki, doszla arytmia i niestety od niedawna jestem kandydatka do przeszczepu plucoserca. Mam w TZcie pelne oparcie i cale szczecie, inaczej byloby mi bardzo ciezko. Nie wiem, czy to komukolwiek pomoze, my nauczylismy sie zartowac z mojej choroby i jakos od razu sie lepiej zrobilo. NO i na szczescie mam teraz fantastycznego lekarza i dzieki temu znacznei wygodniej mi sie zyje - np. znow moge latac samolotem! Pozdrawiam wszystkich w watku!
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I tylko pogratulować TŻtaWspierajcie swoich ukochanych dziewczyny. Rozumiem to, że się martwicie. Mi serducho mocno wali, gdy mój TŻ ma jakieś drobne problemy, a co dopiero gdyby zaczęło się dziać (tfu tfu!) coś poważnego . Dużo wytrwałości i zdrowia!
|
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ostatnio mam jakies bole ,ale to nie o tego chyba![]() a co do diagnozy, chyba mozemy zalozyc klub dziewczyn chlopakow bez diagnozy ![]() moj niby ma to z sercem,ale zaden lekarz nie umie wytlumaczyc co do konca sie dzieje:P musimy dac rade i ich wpierać,bo to jest najwazniejsze
|
|
|
|
#44 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:17.

. 

I tylko pogratulować TŻta