![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Basiulkowe początki biżuteryjne :)
Dostawa bransoletek
![]() 1. Letnie wspomnienie Koral biały korzeń, koraliki szklane, elementy posrebrzane; 2. Cynamonowa babeczka Koral biały korzeń, koral pomarańczowy korzeń, elementy posrebrzane; 3. Cynamonowa babeczka Zbliżenie 4. Słodkie pragnienie (bransoletka, do kompletu kolczyki w poprzednim poście) Koral biały kulki, koraliki szklane, elementy posrebrzane; |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Wkrótce prace w srebrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Druga bransoletka najładniejsza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Druga bransoletka, ale zapięcie jest trochę przytłaczające delikatność korala ..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Właśnie też mi to chodziło po głowie, ale uznałam to zapięcie za wyjątkowo śliczne i pasujące do tych kolorów , dlatego jest właśnie ono
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Jadę teraz nad morze, więc możliwe że najnowsze prace, całe ze srebra, swarków i minerałów doczekają się sesji nad brzegiem morza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
Hm...mi najbardziej do gustu przypadły te kolczyki: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1214085002 i ta bransoletka. http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1216382849
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
A jednak się udało coś wstawić
![]() Edit: 1. Słodka Namiętność *koral filipiński, lawa wulkaniczna czarna, elementy posrebrzane; 2. Morska Bryza *lampwork, koraliki szklane, linka jubilerska, elementy posrebrzane; 3. Indiański Taniec *lawa wulkaniczna czarna, koral naturalny pomarańczowy, koraliki drewniane, linka jubilerska, elementy posrebrzane; 4. Lukrowany Bławatek *koral filipiński, masa perłowa, elementy posrebrzane, bigle srebrne; (wiem, wiem, to już było :P ale podoba mi się ten wzór i się sprzedaje, tym razem w wersji ze srebrnymi biglami) 5. Słodka Namiętność *koral filipiński, lawa wulkaniczna czarna, elementy posrebrzane, bigle srebrne; 6. Burza Piaskowa *jaspis cappucino, muszla szlifowana, w całości ze srebra; Edytowane przez Basiulek Czas edycji: 2008-08-09 o 16:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
I jeszcze
![]() Edit: 1. Dziecięce Marzenie *koral naturalny biały, różowy i pomarańczowy, linka jubilerska, elementy posrebrzane; 2. Rozkoszne Truskawki *lampwork, kryształki Swarovskiego, w całości ze srebra (jedynie malusieńkie kuleczki jako przekładki posrebrzane, jednak zmienię je na srebrne) ; 3. Dziecięce Marzenie *koral naturalny biały, różowy i pomarańczowy, linka jubilerska, elementy posrebrzane, bigle srebrne 4. Letni Poranek *koraliki szklane , linka jubilerska, elementy posrebrzane; 5. Klejnoty Greckiej Bogini *opal, kryształki Swarovskiego, elementy posrebrzane, bigle srebrne; 6. Pustelnik * szkło weneckie, kryształki Swarovskiego, w całości ze srebra; Edytowane przez Basiulek Czas edycji: 2008-08-09 o 16:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
I jeszcze tylko inne zaprezentowanie kompletu Dziecięce Marzenie, powiedzcie, jak się lepiej prezentuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Dlaczego tak sądzisz Dark? Kupiłam go jako opal i wg mnie tak właśnie wygląda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
to zdecydowanie nie jest opal, tylko szklane coś zwane opalitem i z opalem mające niewiele wspólnego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Ja tam dopiero zaczynam ,,biżuteryjkować", dlatego Wam ufam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
polecam przejrzeć ten wątek:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...jmy+kamieniach tam temat prawdziwych opali był poruszany co najmniej raz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Basiu drewniane koraliki kompletnie mnie nie interesują, ale jak masz inne to chętnie bym się wymieniła
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
sześć - chociaż nie do końca do mnie przemawiają
![]() osiem - słodkie ![]() dwanaście - za piękne szkła ![]() a generalnie - za drucik - duży plus, ale radziłabym trochę urozmaicić prace. Zamiast jednego ogniwka - kilka, tu taki dodatek, tu taki, bo jak widzę w iluś pracach te same oliwki, to to nie wypada korzystnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Aisah
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Wtajemniczenie
|
przejrzałam twój wątek od początku i powiem szczerze- totalnie nie trafiasz w mój gust. ale wiadomo-kazdy ma własny i jego się trzyma.
spodobała mi się jedna praca (http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1214084902). no i odnoścnie niej mam pytanko: skąd masz te kwiatki? i drugie pytanie: odnośnie kolejnej pracy (http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1214084794) skąd masz te zielone lampworki? ![]() edit: czy w tej drugiej zalinkowanej pracy koralik ci nie ucieka? bo wygląda tak, jakby od dołu nic nie mial...
It's amazing with the blink of an eye you finally see the light It's amazing when the moment arrives that you know you'll be alright It's amazing and I'm sayin' a prayer for the desperate hearts tonight |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za opinię
![]() ![]() Druga praca już została dawno rozwalona (uznałam ją za marnotrawstwo ładniuchnych koralików ![]() ![]() Kwiatki i lampworki, o które pytałaś kupiłam w kuźni koralików w Warszawie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Ojojoj, muszę odkopać wreszcie swój wątek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
I jeszcze komplet:
*rodochrozyt, kryształki Swarovskiego, w całości ze srebra ( bransoletka również); |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Jak dawno, to się krytyki trochę należy
![]() Fajne, ale: 1 i 2 - nie pasują mi tu koraliki białe z niebieskimi paseczkami. Gdyby inny koralik, to kolce byłyby superowskie ![]() W 3 górna przekładka jest za duża - dać coś mniejszego.. 4 -ok, chociaż do tego rodz. linki są specjalne sztyfty i bardziej by pasowały... 5 - podobają mi się ![]() ![]() 6 i 7 - kolczyki fajne, ale bransoletka taka trochę uboga wyszła.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Co do kolczyków z motylkami - mi też on niezbyt pasuje, ale z dwoma koralikami wydawały mi się za puste, natomiast nie miałam zupełnie czym innym go zastąpić. No więc został
![]() 3- jak znajdę mniejszego ślimaczka zmienię w trymiga ![]() 4 - o jakich sztyftach mówisz? Chętnie wypróbuję ![]() 5- dziękuję ![]() Bransoletka z rodochrozytem miała wyglądać troszkę inaczej, ale wyszło jak wyszło, wersja z posrebrzanymi elementami babci bardzo przypadła do gustu i to się liczy ![]() Cieszę się, że ktoś się tak rozpisał nareszcie nt moich wyrobów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
Komplet ostatni super.
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
1-nie lubię tego howlitu :/ i ta drobnica na górze - o nie..
2-jw. 3-te mi się wydają przesadzone. Za dużo bali. A w szczególności nakładki za duże na kulki. 4-o, a te bardzo ładne ![]() 5-chciałabym je zobaczyć w pozycji wiszącej... 6,7-bransoletka bardziej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Rozpisałam się, bo widzę, że czytasz i słuchasz co piszemy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
wariacja - dziękuję
![]() aisah - w pierwszych to jest turkus ![]() ![]() naila - dzięki za link do sztyftów- ostatnio właśnie u tego sprzedawcy zamawiałam srebro, więc może i tym razem tak zrobię, domawiając właśnie te rurki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
najładniejsze swarkowe kwiatuszki i komplet rodochrozytowy, choć bardzo delikatny., to ma w sobie coś
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:22.