![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Co zrobić z niepotrzebnymi ubraniami?
ja nie polecam PCK - czytałam ,gdzieś ,że oni te ciuchy selekcjonują w ten sposób - że lepsze biorą dla siebie i do ciucholandów, a pozostałe dla najbiedniejszych...
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
a polecam targowisko
![]()
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
no i ja mam teraz ten problem, mam 2 torby ciuchow, w ktorych nie chodze. Sa w dobrym stanie, wiekszosc to firmówki.
Na allegro nie pojdzie, bo to juz nie ten styl, nie ta moda. Chcialam dac do kontenera, myslalam, ze to PCK a tu pisze, ze to firma prywatna i idzie do sklepow. Tak nie chce. Chcialabym, je oddac komus, komu bedzie to potrzebne. A nie znam takiej rodziny, ksiadz powiedzial, ze sie tym nie zajmuja. I tak mi juz 2 miesiace leżą. Za niedlugo czeka mnie przeprowadzka i nie chce ich ciagac za soba. Moze ktos wie, gdzie by tu oddac na terenie Krakowa? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Edytowane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 Czas edycji: 2017-12-08 o 20:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tu jest dobry artykuł o tym http://www.nanowosmieci.pl/pojemniki-na-odziez-uzywana/ Edytowane przez natalia_t Czas edycji: 2017-12-07 o 11:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
BAN stały
|
Niepotrzebne ubrania można oddać w ciekawej akcji Pomaganie przez ubranie. Zamawiasz kuriera i on od Ciebie odbiera paczkę z ubraniami. Dzięki temu możesz wesprzeć wybraną fundację. To dobry sposób na pozbycie się nieużywanych ale dobrych jeszcze rzeczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:46.