![]() |
#31 |
BAN stały
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część V ::..
melduję się w nowym domku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() u mnie burza, ale ja tak czy inaczej spędzę wieczór z książką ![]()
![]() |
#33 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Teliczku, ocziwiscie ze jest SB, ale wykluczylam czesc produktow ktore SB dopuszcza (a ja od nich po prostu tylam) no i licze kalorie, wiec mojej diety do konca SB nazwac nie mozna ![]()
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
cześć Skarbki
![]() ja właśnie wróciłam z pracy i ze sklepu. uff, ledwo żyję. seryjnie. ![]() - ale, zaraz idę robić ciasto, hihi ![]() ![]() a tak w ogóle, witam Was w kolejnym wątku i mam nadzieję, że tu osiągne swój cel i będę już tylko gościnnie ![]() no, to ja już lecę. ![]() ![]() ![]() odezwę się wieczorkiem, caaaaałuję! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moim celem jest sie zmiescic w rozmiar 6 tak, zeby mi fałdki nie wystawały nigdzie, bo na razie wygladam w tym rozmiarze jak baleron :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
zazdroszcze tego rozmiaru 34...eh... przy mojej figurze to chyba niemozliwe....
#37 |
Rozeznanie
|
Marzeniotko to ja dzisiaj znów czekam zniecierpliwiona na kolejne relacje, a z jakiej fasolki robisz?
![]() U mnie hmmm... waga poszła w dół, mam nadzieję, że jutro nie pójdzie w górę bo u mnie zdecydowanie źle :P : I Śniadanie: Truskawki, dwie łyżki jogurtu naturalnego, dwa słodziki :P II Śniadanie: Brokuły, płaska łyżka Masdamera do smarowania z Hochlandu ;p Obiad: Mizeria, udko z kurczaka, pieczone, bez skóry. Podwieczorek: Truskawy ![]() Kolacja: Mieszanka smakowa xD Dwa zawijasy z szynki chudej gotowanej w jednym wieśniak i pomidor w drugim sos słodko-kwaśny, a oprócz tego tak ze 150 gram jogurtu naturalnego 0 % wymieszanego ze słodzikami, do jednej części dodałam pół łyżeczki kakao, a do drugiej krople aromatu waniliowego. Do tego dwa migdały xD Ah..... uwielbiam takie jogurciki. No cóż mało dzisiaj South Beach'a w diecie, więc zaraz lecę poćwiczyć ![]()
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale to ciasto surowe, przed wstawieniem jak spróbowałam to pyychota <3 a tak w ogóle, to już jestem ![]() ciasto się piecze i tak pachnie w domciu, ahhh. a mój jadłospis, z dziś: 7.10 sałatka z pomidorem ogórkiem, jajkiem i wieśniakiem 11.30 grahamka z plasterkiem chudej szynki, bez masła oczywiście ![]() 17 wieśniak 18 kalafior z wieśniakiem i teraz już tylko ciasto będzie ![]() (beznadziejny jadłospis, wieeem. ) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
kochana zdaj relacje jak juz sie upiecze i jakie dalas skladniki czy oprocz cerwonej fasoli cos zmodyfikowalas jak ja? ile dalas slodzika? najlepiej wklej zdjecia
![]()
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a jak się upiecze, to wstawie zdjęcia. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#41 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
moje chyba bylo zbyt wodniste i przez to nie uroslo za bardzo
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
znaczy tak mi się wydaje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
ja to tak 45 minut bo bylo wodniste,
#44 |
Raczkowanie
|
Oto mój dzisiejszy jadłospis (II-fazowy):
- garśc museli (ale takich prawdziwych, a nie "fitness" czy coś ![]() - 2 kromki chleba chrupkiego wasa "ze zbozami" z serem zótym light, pomidorem i ogórkiem -jogurt i batonik fintess - rybę z warzywami -kisiel -kromke wasy z serem białym do smarowania i pomidorem, kilka truskawek - chudzielec ze szczypiorkiem ![]()
#45 |
Wtajemniczenie
|
oooo- nowy wątek
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;7999096]Nie kus, nie kus....
![]() haha, mój brat mi zabrał foremkę i powiedział, że nie odda :PP tak mu smakuje ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
No wiedziałam!!! że się spotkam z Wami dziewczynki kochane w V części
![]() ![]() Już się melduję, choć nie jest tak jak miało być.. Miałam z mamą być na I fazie a tu ![]() ![]() ![]() I lody, i pifffko z soczkiem i w ogóle wszystko a fe! I kto mnie kusi? Moja mama oczywiście ![]() Ale w sobotę wracam do siebie i muszę zacząć I fazę od poniedziałku (+intensywne ćwiczenia). Za dużo tych węgli było i wypada oczyścić organizm... ![]() Tak czy inaczej wracam do was grzeczniutko z kocykiem w poniedziałek. A tymczasem wielki buziak ![]()
![]() |
#50 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
ale mam ochotę na to fasolowe ciasto...
![]() ja dziś grzecznie nie licząc bitej śmietany na kawie rano i piwa które właśnie piję ![]() ale czuję że trochę schudłam ![]()
#52 |
Raczkowanie
|
witam ostatnio troche zbladzilam ale to sie zmieni musi przeciez mam cel i musze do niego dążyc uda mi si e teraz na pewno to ten wagowy zastój wyprowadzil mnie z rownowagi bo jem wegle waga stoji jem zgodnie z SB waga stoji juz nie wiem co robic
![]() to cos jak SB II fazy co o tym myslicie
![]() 5.06-12.06-19.06 20.06............... "Nie traćcie głowy! Życie chce was po niej pogłaskać..." Edytowane przez km_kl Czas edycji: 2008-06-25 o 21:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#53 | ||
Zakorzenienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;7999270]I teraz sobie Marzenko przegrzebalas
![]() ![]() no właśnie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale, cóż *(znaczy staram sie cały czas ją stosować)* trudno to z SB połączyć. Tylko, że z tego co wiem, to nie łączy się węgli z białkiem, ale w ciągu dnia, tylko białka z neutralnymi, lub węgle w neutralnymi. ![]() jeżeli już chcesz łączyć, to lepiej mż z sb ![]() ![]() Ps. Domi zapomniałam na śmierć! gratuluje 1 kg ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Rozeznanie
|
km_kl Takze uwazam, ze dieta nielaczenia jest uciazliwa i trzeba ciagle pamietam co z czym wolna a co nie... Choc czasem staram sie tego przestrzegac. Moze jak bede miala wiecej czasu to sie bardziej na niej skupie
![]() ![]() ![]() ![]() Kurcze chyba dzisiaj za malo zjadlam, bo cosik glodna jestem...ale jakos wytrwam do rana ![]() ![]() Tak w ogole to moj TZ tez ma jutro egzamin na prawko na kat. E chyba ![]() ![]() A wlasnie mam pytanko. Czy mozna jesc musli. W sklepie sa takie w niebieskich i pomaranczowych opakowaniach tylko nie pamietam firmy... ??
#55 |
Raczkowanie
|
2 dni nieobecności - i tyle stron do przeczytania na forum! ale macie tempo!
![]()
#56 |
Rozeznanie
|
witam
![]() u mnie jakos leci. Nie jem tylu bułek i jest OK narazie. Na pewno nie schudłam ale za to nie tyje. Wiec sie ciesze. Bo te 5 kg. dodatkowych to istna załamka była ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a mój wczorajszy jedłospis *omlet nadziewany serem suszonymi pomidorami i oliwkami *wiesniak z płatkami migdałów *sałatka grecka *wieelka szklana mleka z mielonym lnem, omlet na słodko *4 plastry szynki+2małosolne dziś na wadze 1kg mniej ale zdaję sobie sprawę ze to woda
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Konto usunięte
|
Moja waga staneła w miejscu od początku 2 fazy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Cześć Plażowiczki!
Nie było mnie 2 dni, a tu już V część wątku ![]() Trzymam się SB, ale staram się włączać więcej węgli, poza owocami 2 razy dziennie, chlebek, a wczoraj nawet po raz pierwszy odkąd jestem na SB zjadłam makaron razowy (2 łyżki) z serkiem wiejskim, jog. naturalnym i odrobinką aromatu waniliowego. Bardzo smaczne ![]() Od kilku dni gotuję rodzince obiadki, bo mama wyjechała, a sobie oczywiście oddzielnie. Codziennie 2-3 godzinki w kuchni, ale ja to nawet lubię ![]() Już po śniadanku - tradycyjnie ostatnio - kromka razowca, twarożek, warzywko - dziś ogórek i pomidor. Dziś wybieram się z koleżanką do kina na "Sex w wielkim mieście" - nie spodziewam się rewelacji, ale nic ciekawego na wakacjach nie grają. @ nadal brak ![]()
#60 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
moze spróbuje mż zobacze jeszcze a moze nielaczenia mam po prostu kociol w głowie i nie wiem co robic ale co jest dziwne wcinam te wegle itd. i nic sie nie dzieje tzn. waga ani w gore ani w dol; kiedys mialam nielaczenia i dobrze sie czulam; ![]() śniadanie kromka razowca, ogórek, pomidor szczypiorek II sniadanie kefir obiad:kurczak z brokulami albo fasolka jeszcze nie wiem podwieczorek jakis owoc kolacja wiesniak z ogórkiem moj ulubiony zestaw
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:51.