![]() |
#31 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Olimpiada w Pekinie 2008
Cytat:
niekoniecznie.. amerykanki wydaja sie byc starsze dzieki makijazowi i fryzurom, zanim wyjda z domu wygladaja tak samo dorosle jak polki (mowie to z perspektywy osoby ktora we wczesnej mlodosci mieszkala w wielu krajach, m.in usa) wiele gimnastyczek jest opozniona w dojrzewaniu, dostaja okres kiedy maja po 16, 17 lat, sa zwykle znacznie nizsze niz rowiesniczki ktore nie uprawiaja sportow. ale amerykanka 1.5m i 43 kilo to troche coz innego niz chinka 1.38 i 29kg i niby sa w tym samym wieku... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Słyszeliście o oszustwach podczas imprezy otwarcia??
Brawo polscy siatkarze!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Brawo, brawo!
![]() Gdy przypomnę sobie Świderskiego z Ligi Swiatowej, śmiem twierdzić, że chłopak chyba odmłodniał ![]() A tak btw - czemu wątek o siatkarzach stoi zapomniany? ![]() ![]() mircia- Słyszałam o tej dziewczynce, która śpiewała i fajerwerkach, których nie było ![]()
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Brawo siatkarze!
![]()
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Chłopcy grali super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Tak dokładnie o tym mówię.
Na największe brawa zasługują Świderski, Ignaczak i Kadziewicz. Z dobrej strony pokazał się dzisiaj polski blok ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Wg mnie Kadziewicz, Ignaczak i Wlazły [był najlepiej punktującym zawodnikiem w naszej drużynie]
![]()
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I myślę, że Zagumny też zasługuje na pochwały ![]() ![]() Kadziewicz chyba był najbardziej walecznym z naszych, mam na myśli ten skok na stolik ![]() Jejku, jak ja sie cieszę z tej wygranej ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Ale musiał być zgrabny
![]() Też ucieszyłam się z wygranej, ale najbardziej z wygranej 1 seta, którego przegrana już wisiała na włosku ![]() Zagumny wystawiał znakomicie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
o kurcze dwa wątki o Igrzyskach
![]() ![]() a słyszałyście : gooool ! ![]() nie wiem czy on się tak śmiał czy naprawdę się pomylił byłam za bardzo zdenerwowana by sobie przypomnieć ![]() i moim faworytem są dobre fluidy dla Mariusza ![]() teraz kawałek mojego komenciaka z innego wątku, nie wiem czy zrobić go z cytatu tak jakby to wkleję o tak o ![]() co do Michela Phelpsa. dużo razy się zastanawiałam czy ma jakiś super hiper niewykrywalny doping czy po prostu jest istnym fenomenem. kiedyś czytałam pokrótce jakiś artykuł i było tam napisane, że raz w życiu opuścił trening, że trenuje codziennie nawet w święta. ale najbardziej uderzyło mnie zdanie, że miał tak ostre treningi wytrzymałościowe, że aż po nich wymiotował. w takiej sytuacji życzę mu wygrywania wszystkich zawodów, aż do końca kariery. i jeszcze jedna sprawa. dziś był finał z Otylią. w tym przypadku nikt mnie nie przekona, że jakieś dwie Chinki, które nie wiadomo skąd się wzięły nagle biją rekord o kilka sekund. i to jeszcze we dwie ! mam nadzieję, że jeszcze odniosą medale w zębach. nigdy nie przepadałam za narodami azjatyckimi, ale Chińczycy przodują bezsprzecznie. jak można było ukryć tak pięknie śpiewającą dziewczynkę tylko dlatego, że jest brzydka !! nie potrafię tego zrozumieć. tak bardzo mi szkoda tej dziewczynki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja nie mogę pominąć Zagumnego, który tak czy inaczej ma funkcję, która wymaga myślenia i dobrego refleksu. Musi być bardzo sprytny, bo gdyby nie jego dobre wystawienia to nie byłoby punktów Wlazłego, Kadzia i innych.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
tak tak ja też
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Angel
![]() Tak, tak, gol był ![]() ![]() Z niepotwierdzonych źródeł doszła mnie informacja, że Phelps ma skrzela ![]() ![]() ![]() A tak na serio - rzeczywiście, też myślałam, że to jakiś bardzo dobry doping. Ale nie będę się wypowiadać, bo na tych sprawach się nei znam ![]()
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
pewnie wiekszosc widziala dzisiejszy wyscig na 200 motylkiem, ja specjalnie wstalam o 4 rano
![]() ![]() ![]() druga sprawa: final judo kubanka-chinka, kubanka juz wygrywala ale chinka (i publicznosc) zaprotestowala bo cos im sie nie spodobalo i odebrali kubance prawidlowo zdobyte punkty! w koncu chinka wygrala....(nawet komentator byl zniesmaczony....) ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() oglądałam właśnie w tvp kawałek 3 i cały ostatni 4 set ![]() ![]() a abstrahując od siatki tutaj jest trochę smutny wywiad z trenerem piłkarzy ręcznych : http://pekin.onet.pl/0,1267680,18072...wiadomosc.html cóż, moim zdaniem mogliby trzymać się z siatkarzami ![]() no ale rzeczywiście, jak tu się mobilizować skoro wszystkim się ciągle coś nie udaje. i to przybrało masakryczne rozmiary. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
w profesjonalnym sporcie przy tego typu dystansach, poprawa czasu o 1 sekunde jest wielkim osiagnieciem... ale 4s? chociaz z drugiej strony takie dane widzialam jedynie w polskich mediach, zadan zagraniczna gazeta nie podjela tego tematu. wielkim bledem polakow jest zwalanie winy za swoje niepowodzenia na czynniki od nich niezalezne (polecam http://2008pekin.blox.pl/2008/08/Top...Notowanie.html), osobiscie znam dziewczynki ktore juz 7 lat temu, jako trzynastolatki trenowaly na olimpiade w pekinie... widac ze polski sport stoi w miejscu podczas gdy swiat idzie do przodu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Przykra trochę ta cała sytuacja
![]() Miejmy nadzieję, że ta cała atmosfera w wiosce wpłynie mobilizująco, a nie przygnębiająco na naszych sportowców - tych, którzy mają jeszcze występy przed sobą ![]() A jak to jest z siatkarkami, mają jeszcze jakieś nikłe szanse na awans?
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
Dla mnie ta olimpiada to jeden wielki .... ehhh .
Dziwne ze chinscy zawodnicy z nikad, wogle nieznani poprawiaja rekordy, itp. Mam nadzieje ze ktos sie tym zajmie i prawda jak najszybciej wyjdzie na jaw. I dziwne ze w sztabie antydopingowym wiekszosc "sedziow" to chinczycy;/ Licze na naszych i zycze powodzenia. Czekam az zacznie sie LA, dla pilkarzy recznych oddaje moj talent wiec musza sie pokazac z jak najlepszej strony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Najciekawsze jest to, że Chińczycy mają już tak dużo medali
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
Dokladnie ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
To wszystko jest tak poustawiane. Wiadomo, że chodzi tylko o kasę i prestiż.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Przecież Chińczycy już 4 lata temu zapowiadali, że będą mieć złoto w każdej konkurencji
![]()
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() EDIT: EURO 2013 sorx |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
W pojedynku polskiego judoki Matyjaszka "cudownie" zniknęło kilka sekund z upływającego czasu. Ciekawe co jeszcze będziemy mogli zobaczyć. Przed chwilą przeczytałam o szwedzkim zapaśniku, który swój brązowy medal porzucił, gdyż, nie zgodził się z decyzją sędziów, którzy pozbawili go szansy na złoty medal. Tu można o tym przeczytać http://pekin.onet.pl/0,1267691,1807448,wiadomosc.html Przykre to wszystko...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:01.