![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Re: Esentia - debeściak/posłuchajcie
Cena to nie wszystko. Merlin ma też najszerszą ofertę (Pod tym względem dorównuje mu chyba tylko kkkk.pl - ale nic tam dotąd nie kupowałam). Dla mnie to bardzo ważne, bo książki, na które poluję są przeważnie trudno dostępne i zawsze jest taniej, niż w prawdziwej księgarni w Szczecinie. Lubię Merlina za to też, że zawsze udzielają dokładnych informacji, gdy się ich o nie prosi (i szybko) i nie zwlekają z przesyłką. I przyzwyczajenie też robi swoje
![]() pa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Re: Esentia - debeściak/posłuchajcie
nie znam się na sklepach internetowych, ale po waszych postach mogę stwierdzić jedno. widać MERLIN jest drogi/droższy, bo LOGISTYKA kosztuje. a w ESENTII mają słabszy dostęp do produktów [stąd opóźnienia]
![]()
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Re: Esentia - debeściak
A czy któraś z Was robiła może zakupy w pedet.pl? Ten sklep, choć jeszcze nie korzystałam z jego oferty, wygląda mi na solidny. Ale jak to jest w rzeczywistości?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
Przeczytaj opisy klientek w "Złotej Perfumeri". Z opisów wynika, że solidny.
pa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
Re: kto zglosi Esentie i Pasaz.tc do Zlotej Perfumerii...
Zgłaszałam esentię 2 razy. Nawet przypomniałam ci o tym na technicznym i kazałeś sobie odesłać zgłoszenia, ale dalej nic. Dałam za wygraną....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Konto usunięte
|
Ja też niebawem zamówię w Esentia, bo nie mogę upolować jednego produktu w zwykłych sklepach(dziewczyny , Flos lek to rozprowadza swoje produkty raczej w aptekach czy raczej w drogeriach?-w każdym razie dystrybucję mają fatalną) a oni mają. Jeśli chodzi o ceny to kosmetyki średniopółkowe i polskie mają niższe ceny niż w sklepach , czasem znacznie. Natomiast jeśli chodzi o perfumy to i wybór nie za duży i ceny wysokie(tu Pedet bije na głowę).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Gość
|
Re: Esentia - można już oceniać
Dzięki Youare, która zgłosiła Esentia.pl do katalogu, możecie już oceniać ten sklep:
--> http://www.wizaz.pl/perfumeria/censu...ails&itemid=36 Miłej zabawy! ![]() |
![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
Re: Esentia - można już oceniać
Łoo no dziewoje to teraz wszystkie lecimy do oceniania esentii no!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Rozeznanie
|
Coralin, a o jaki produkt chodzi? W Warszawie widziałam sporo Flos leku w dwóch aptekach - 21 na placu Bankowym (tam też kiedyś były konsultacje Flos leku) i (ale chyba mniej) w aptece w Wola Parku. Flos lek widziałam też w drogeriach, ale w tych dwóch aptekach jest chyba największy wybór.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Jezdem z Dąbrowy i uwielbiam robić zakupki w moim ukochanym "Klifie" na 3 Maja - perfumki i inne rzeczy można tam kupić taniej niż w innych perfumeriach. Jest tam super obsługa - przemiły pan i pani, którzy niesamowicie obskakują klientów, szczególnie pan
![]() Tam można poprosić o próbki przy jakimś zakupie - może bez kupowania też dadzą. Polecam wam ten sklepik, ja specjalinie jeżdżę tam by kupić nawet najdrobniejszą rzecz. Wolę dać zarobić ludziom, którzy są mili i sympatyczni niż jakimś wypacykowanym, wyniosłym panienkom ![]()
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
No, ja też mam taka upatrzoną panią...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Niom i dzis mija 5ty dzien i nic , nie mialam pare dni netu wiec nie pisalam , ale nadal czekam na paczke i jak ino dojdzie to napisze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Rozeznanie
|
No taaak.
Ja właśnie dziś rano doczekałam się w esentii statusu zamówienia "wysłane". PO 16 DNIACH OD ZŁOŻENIA ZAMÓWIENIA!!! ![]() W dodatku zauważyłam, że bez słowa, czy raczej powiadomienia mailowego zmodyfikowali i skrócili moje zamówienie o dwie pozycje (a w potwierdzeniu złożenia zamówienia te pozycje widnieją czarno na białym!!!) - pewnie brakujące w magazynie, ale w zasadzie CO MNIE TO OBCHODZI? ![]() Chyba dość się już naczekałam, by zdążyli uzupełnić braki??? ![]() Wrrrrrrrrrrr!!! ![]() Esentia ![]() Zaczynam się poważnie zastanawiać nad dalszymi zakupami w tym sklepie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Rozeznanie
|
Ja wczoraj złożyłam zamówienie - dam im jeszcze jedną szansę. Ale muszę przyznać, że się trzensę...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
A ja złożyłam zamówienie w poniedziałek i już wczoraj tj. w czwartek przyszła paczka. Jeszcze jej nie odebrałam, ale jeśli wszystko będzie w porządku z kosmetykami(zamawiałam ponad 10 rzeczy), to muszę powiedzieć, że tempo ekspresowe.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
q zdziwieniu a soory przy okazji ze tak pozno pisze , poniewaz nie mialam netu na wakacjach
![]() ![]() ![]() pozdrawiam i caluskuje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Właśnie wygrałam w konkursie Esentii nowy numer "Twojego Stylu" - mała rzecz a cieszy.
![]() |
#48 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny: w Esenti pojawiły się kosmetyki Avene!
Może i La Roche Posay przybędą...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:15.