![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
Dot.: dieta garściowa kto chętny??? (cel: parę kilo w dół)
ja takze od dzis zaczełam diete garsciowa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
![]()
polecam wszystkim ta diete jezeli sie przestrzega zasad,regularnie cwiczy mozna schudnac
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
Witam
Chcę tu zająć stanowisko w temacie diety garściowej. Moje zdanie oparte jest na autopsji. Uważam, że dieta garściowa jest jak najbardziej w porządku. Mnie udało się pozbyć 12 kg w ciągu 4 m-cy. Nie stosowałam żadnych drakońskich ograniczeń. Po prostu jadłam wszystko ( no oczywiście poza słodyczami i białym pieczywem) przestrzegając ilości i pory karmienia. Oczywiście zdarzały mi się małe grzeszki; jakas lampka wina czy piwko, czasem lody bądź kawałek ciasta. Ale dieta generalnie swietna. Co do wysiłku fizycznego to tylko regularne 45-60 minutowe marsze. Efekt i tak przeszedł moje oczekiwania. Dlatego wszystkim z czystym sercem mogę polecić ten styl odżywiania. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
Wytłumaczcie mi o co dokładnie chodzi w tej diecie ze ta garsta np.kaszy to mozna tylko jedna przez cały dzień a porcja białak to tez tylko jedna przez cały dzień tylko warzywa i owoce można 5 razy dziennie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
up up
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
Właśnie od tygodnia stosuję dietkę garściową i schudłam już 2 kg ,myślę że to strzał w dziesiątkę gdyż składniki diety nie są drogie ,odżywiam się zdrowo i jem prawie to co moja rodzina więc nie muszę szykować osobno sobie jedzenia.Wcześniej stosowałam dietę Dukana i schudłam 12 kg ale po porodzie 3 kg mi wróciły,mam nadzieję że teraz uda mi się jeszcze z 10 kg zrzucić ważę 78,5 kg mój cel to chociaż 68-69 kg.Na Dukanie potrawy z dodatkiem białka były dość kosztowne a tu warzywka trochę brązowego ryżu i kurczak i przy mnie rodzina zdrowiej się odżywia ,Może ktoś się przyłączy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:56.