WIZAŻANKI - należy Wam się OPR. !!! - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2003-05-24, 22:04   #31
merigold
Raczkowanie

Re: MOMIENTO!

czyli siła wyższa...? [img]icons/icon12.gif[/img]
to ja już nic nie wiem, zniechęconam odrobineczkę, może nic nie trzeba poprawiać oprócz dolewki oleju do mej główki? hmm
merigold jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-05-24, 22:09   #32
merigold
Raczkowanie

jesss, BabciaW. jest głosem mego wnętrza ;D niezniechęcalnym jak widzę!! I chwała Jej za to i podziw - ja zmiażdżonam może eurowizją?? hihi [img]icons/icon12.gif[/img]
Stary 2003-05-24, 22:10   #33
admin
Gość

BabciaWeatherwax napisał(a):
> A czemu nie może być systemu z KW? Tzn. zgłaszający wpisuje nicka+maila??? Hę? [img]icons/icon12.gif[/img] [img]icons/icon10.gif[/img] Dla licznych blondynek i blondynek mentalnych to chyba byłoby ułatwienie? [img]icons/icon10.gif[/img]

REPLAY: Bez listy też można, ale katalog utraci kilka ciekawostek, które będą na pewno wszystkim nagle potrzebne, jak tylko poradnik się rozrośnie.

> To jak się rozrośnie, to wstawisz... W KW Ci nie przeszkadza dostawianie nowych kategorii, ni? [img]icons/icon12.gif[/img] [img]icons/icon10.gif[/img]

KW i Poradnik to nieco inny soft. Tam nie przeszkadza, a tu jest od początku rejestrowanie zgłaszających. Usunięcie tego systemu w tym momencie roztentegowało by cały poradnik w trymiga.

Poza tym z faktu systemowego rejestrowania zgłoszeń wynika jedno - w poradniku możesz zobaczyć wszystkie zgłoszenia danej osoby - natomiast w KW jest dość ciężko i trzeba kombinować, ludziska wybierali sobie identyczne nicki... itd, itp.

Ale masz rację, np. przed chwilą usunąłem jeden wpis do poradnika, bo ktoś wypełniając formularz dla Zgłaszającej nazwał się "trójkowa zupa warzywowa" - dla mnie dowód taki, że aby zrozumieć, trzeba przeczytać co tam napisane... ten. Tzn. co ten przenudas Zło nawypisywał...

I po japońsku
[img]icons/icon35.gif[/img]
Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-05-24, 22:11   #34
merigold
Raczkowanie

uu, hihihihi [img]icons/icon10.gif[/img] [img]icons/icon10.gif[/img]
[to do tej zupy]
Stary 2003-05-24, 22:14   #35
admin
Gość

kto pyta, dłużej żyje... [img]icons/icon7.gif[/img]
trzeba było zapytać, jak nie wiedziałaś... [img]icons/icon7.gif[/img]
Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-05-24, 22:28   #36
BabciaWeatherwax
Zakorzenienie

Rozumiem, ze softu nie bardzo można ruszyć [img]icons/icon12.gif[/img]

Ale może można zrobić tak, zeby po kliknięciu nowej porady pojawiała się UWAGA napisana taaaaakimi bukwami z taaaaaaaaaaakimi zebami [img]icons/icon12.gif[/img]:

Jeśli nie zarejestrowałaś/eś (ukłon w stronę Tygryska [img]icons/icon12.gif[/img] ) się jako zgłaszająca/y porady, zrób to wysyłając zgloszenie (tu link), a potem tym drobnym o nowych kategoriach. Z pewnością oszczędziłoby to wielu stresów chętnym do zgłaszania przepisów, bo dowiadywałyby się o konieczności rejestracji przed wyborem kategorii... [img]icons/icon12.gif[/img] [img]icons/icon10.gif[/img]

A co do nudziarstwa: ZłoMiśku, Ty jeszcze wierzysz, ze ktoś czyta te malutkie literki z instrukcjami na głównej stronie poradnika? A jak myślisz, czemu pisałam o intuicyjnej obsłudze? [img]icons/icon12.gif[/img] [img]icons/icon10.gif[/img]

Naprawdę nie chcemy Ci specjalnie dowalić roboty, jeno z Twoją pommocą usiłujemy reaktywować poradnik w grannicach rozsądku i możliwości softu [img]icons/icon12.gif[/img] [img]icons/icon10.gif[/img]

A dla Meri i Małej Kasi buziaki za odwagę [img]icons/icon12.gif[/img] On nie jest straszny i bać się go nie trzeba, jak drzwiami wyrzuci trzeba oknem włazić [img]icons/icon12.gif[/img] [img]icons/icon28.gif[/img]

[img]icons/1cmok.gif[/img]

Jędrek ma...

Forum techniczne dla katalogu kosmetyków
BabciaWeatherwax jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-05-24, 22:47   #37
systematica
Wtajemniczenie

Re: WIZAŻANKI - należy Wam się OPR. !!! Niby ciemu ? :-)

Ale ładny dzień był dzisiaj, prawda Wizażanie ??? [img]icons/icon7.gif[/img]

Słoneczko, trawka, i ogólnie wolność [img]icons/icon12.gif[/img] Zrobiłam sobie (i nie tylko sobie [img]icons/icon7.gif[/img] ) Agencjowe szaszłyczki wege [img]icons/icon7.gif[/img] ... niebiańssskie, mmm [img]icons/icon7.gif[/img]

No i zerkam na stronki, no i nie wierzę własnym oczyskom - Ti nasz puszysty tak się już zadomowił na wizażu, że marudzi jakby miał PMS [img]icons/icon10.gif[/img] [img]icons/1glaszcze.gif[/img] Ti [img]icons/icon7.gif[/img]

Ponad 200 przepisów to jest mało ?? To jest 1/5 poważnej książki kucharskiej! Ja myślałam, że przez rok tyle nie uzbieramy !! I to JAKIE przepisy ! Hity same, żadnej sztampy [img]icons/icon7.gif[/img]
Boziu uchowaj przed masowymi zgłoszeniami czego popadnie [img]icons/icon23.gif[/img]

Ale klapsa przyjmuję, Ti, niech Ci będzie [img]icons/icon12.gif[/img]
Jutro cosik dorzucę [img]icons/1cmok.gif[/img]

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2003-05-25, 06:40   #38
Tygrys
Maskotka Wizaz.pl

Re: WIZAŻANKI - należy Wam się OPR. !!!

merigold napisał(a):
> OKI, no więc jaaa [nadal nieśmiało] bym się zastanawiała (!) nad zasadnością istenienia podkategorii takich jak:
> Przepisy sprzed lat - dziś już zapomniane,
Ale TĄ kategorię ja dopiero co wyprosiłem !!!
Bo mam tam conieco do zaprezentowania !!!
Ti ... i chciałbym aby była

Ti. SAtaropolskoKuchenny
Stary 2003-05-25, 09:24   #39
trojka
Zakorzenienie

Re: WIZAŻANKI - należy Wam się OPR. !!! Niby ciemu ? :-)

Ale ja gupia jestem, zaczełam wczera wpisywać przepis i najsampierw wypisywałam profil zgłaszającej i tam do OPIS wrzuciłam przepis - nie rozumiem tego, o co chodzi [img]icons/icon22.gif[/img]
To na mus trza uprościć bo ja głupieję [img]icons/icon41.gif[/img]

Nie dotykajcie ich telefonów!
Nie czytajcie komunikatorów, maili.
Nie szukajcie na siłę problemów!
Słodka niewiedza i szacunek to spokój w związku.
trojka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-05-25, 09:33   #40
trojka
Zakorzenienie

Zło kurkde balans nie śmiej się (Z tej zupy) bo ja myślałam, że to profil do zgłoszenia przepisu - kurde dla mnie tam zadużo czytania więc nie czytam lecz szybko wrzucam co mam bo mi licznik bije a TP zarabia - tych opisów jest za dużo i po co.

Podpisała sie Zupa Trójkowa

Nie dotykajcie ich telefonów!
Nie czytajcie komunikatorów, maili.
Nie szukajcie na siłę problemów!
Słodka niewiedza i szacunek to spokój w związku.
trojka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-05-25, 15:10   #41
lejka
Zakorzenienie

Re: WIZAŻANKI - należy Wam się OPR. !!!/Tiger, komukomukomu!!!

Obiecaaałeś pogrzeeebać za przepisem dla mnie, a tu patrzę - MÓZDŻEK... Mało nie zemdlałam. [img]icons/icon10.gif[/img] Myślisz, że ktoś się odważy??? [img]icons/icon10.gif[/img]
lejka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-05-25, 15:13   #42
BabciaWeatherwax
Zakorzenienie

Re: WIZAŻANKI - należy Wam się OPR. !!!/Tiger, komukomukomu!!!

lejka napisał(a):
> Obiecaaałeś pogrzeeebać za przepisem dla mnie, a tu patrzę - MÓZDŻEK... Mało nie zemdlałam. [img]icons/icon10.gif[/img] Myślisz, że ktoś się odważy??? [img]icons/icon10.gif[/img]

Zgadzam sie z Lejkiem. W moim, w końcu pełnomięsnym, domu ten numer nie przejdzie [img]icons/icon12.gif[/img] [img]icons/icon10.gif[/img] Chyba, ze własną sztuką kulinarną mnie przekonasz [img]icons/icon12.gif[/img] [img]icons/icon10.gif[/img]

[img]icons/1cmok.gif[/img]

Jędrek ma...

Forum techniczne dla katalogu kosmetyków
BabciaWeatherwax jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-05-25, 15:37   #43
Agentka
Wtajemniczenie

Re: WIZAŻANKI - należy Wam się OPR. !!!/ a mi nie :))

hyhy [img]icons/icon10.gif[/img] Panie Hostessa [img]icons/icon12.gif[/img] ja sie nie czuje upowazniona do zebrania OPR, bo Ola dbac o poradnik [img]icons/icon10.gif[/img] o! [img]icons/icon7.gif[/img]

[img]icons/icon29.gif[/img]
Stary 2003-05-25, 15:44   #44
systematica
Wtajemniczenie

[img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/icon7.gif[/img]
Ta jessst [img]icons/icon10.gif[/img]
Naszą odpowiedzią na móżdżek i chlebuś za smalczykiem będzie:
WIĘCEJ SAŁATEK !!

bojowa magusia [img]icons/icon12.gif[/img]
Stary 2003-05-25, 15:56   #45
Agentka
Wtajemniczenie

maga napisał(a):
> [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/icon7.gif[/img]
> Ta jessst [img]icons/icon10.gif[/img]
> Naszą odpowiedzią na móżdżek i chlebuś za smalczykiem będzie:
> WIĘCEJ SAŁATEK !!

hyhyhy [img]icons/icon10.gif[/img] [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img] magus [img]icons/icon7.gif[/img]a wszystko w trosce o zdrowie meskie [img]icons/icon10.gif[/img] wtedy bedziemy pewne, ze jedyne co opadnie to cholesterol [img]icons/icon10.gif[/img] i dzieki bogu [img]icons/icon7.gif[/img] ja nie wiem, jak oni moga wciagac to krwiste, blehhh.. fujjj...leee.. [img]icons/icon7.gif[/img]

[img]icons/icon29.gif[/img]
>
> bojowa magusia [img]icons/icon12.gif[/img]
Stary 2003-05-25, 16:01   #46
Nutka
Nutka nie gryzie!

Re: WIZAŻANKI - należy Wam się OPR. OLU!!!!!!! :))

A swoja drogą Olu masz fajnego chlopa- gotuje!!!! piecze chlebki!! Gdzie takie skarby dają Kochana??? Gdzie????!!!

_________________________ _________________________ _
_________________________ _________________________ _

WYSZUKIWARKA nie gryzie

Nutka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-05-25, 16:09   #47
Agentka
Wtajemniczenie

Re: WIZAŻANKI - należy Wam się OPR. OLU!!!!!!! :))

Nutka napisał(a):
> A swoja drogą Olu masz fajnego chlopa- gotuje!!!! piecze chlebki!! Gdzie takie skarby dają Kochana??? Gdzie????!!!

Nutus [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img] [img]icons/icon29.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img] gdzies ty była ??? czemu cie tak mało jest ?? [img]icons/icon9.gif[/img] choc mnie ostatnio tyz nie wiele wiecej [img]icons/icon12.gif[/img] a wiesz co zapytam Ti skad sie toto przybłąkało, bo nie pamietam [img]icons/icon10.gif[/img]

Swoja drogą robią wrazenie te jego przepisy nie ? [img]icons/icon7.gif[/img] Muuucha siada z wrazenia, zanim nie zdechnie [img]icons/icon12.gif[/img]

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości