|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#31 | |
|
czyli Endżi
|
Dot.: Perfumy vintage
Cytat:
Mojej ukochanej OI wyczekiwałam jak na szpilkach a kiedy ją w końcu dostałam chyba przez godzinę obracałam flakonik w dłoniach... ![]() Niech się dobrze nosi
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy vintage
Cytat:
![]() Teraz żaąłuję , warto byo zostawić jako ciekawostkę , chociazby dla ładnego flakonika. Nie mniej nie radzę jednak kupować zapachów Givenchy w ciemno , bo potrafia zrobić nie lada psikusa na skórze ![]() Są trzy wersje L`Interdit, klasyczna z 1957, wznowienie z 2003 i z serii Les Parfums Mythiques. Różńią się nieco miedzy sobą składem. W pierwotnej jest np. yalang yalang , nie ma w następnych , w pierwotnej nie było aldehydów, w tej z 2003 za to była śłiwka i tuberoza. Ciekawa byłabym porównac wszystkie trzy jednoczesnie
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2008-10-11 o 14:04 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:16.

To naprawde wspaniale uczucie trzymac w reku wymarzone perfumy na ktore sie tak dluugo czekalo. W pracy wszystkim jeczalam, ze ja MUSZE miec te perfumy wiec kolezanka, dobra dusza, po prostu nie miala wyjscia jak tylko kupic to cudo.