Piękny biust - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-10-20, 07:08   #31
Klaterina
Zadomowienie

Dot.: Piękny biust

Poziomkaaa22123
a 8 razy masz na myśli tylko 8 pompek dziennie ?
Klaterina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-20, 11:50   #32
topka
Raczkowanie

Midi dzieki serdeczne.jestem 5 miesiecy po porodzie i widze,ze biust wyglada lepiej ale nie jest to wyglad zadowalajacywydaje mi sie,ze duza role w jego"oszpeceniu" odegral niewlasciwie dobrany stanik w ciazy, a wlasciwie wcale nie dobrany(tak tylko zeby piersi sie w miseczce sie zmiescily).wstyd sie przyznac ale nie mialam nawet pojecia o rozmiarach.myslalam,ze czym wiekszy obwod to i miseczka bedzie wiekszai takim sposobem nosilam 38dd.piersi nie byly w ogole podtrzymane za co teraz pluje sobie w brode
obecnie nosze 30ff bo tak wychodzi z obliczen ale caly czas mi piersi lekko "wychodza"ze stanika.tak jakby byl przyciasny.nie wiem czy to kwestia tego,ze miseczka jest jednak za mala czy moze w ogole stanik zle dobrany i przesuwa sie jak chodze.bo od razu po zalozeniu wszystko jest siwtnie-piersi w miseczkach a dopiero po godzinie czy pozniej zaczynaja wystawac
a i czy wystarczy jak bede NNKT czerpala z oliwki z oliwek,pestek slonecznika i sporadycznie orzechy?
topka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-20, 18:34   #33
Klaterina
Zadomowienie

Stanik to kolejny mój punkt programu, muszę w końcu gdzieś dorwać taki porządny. Póki co ściskam piłeczkę jak mam tylko chwilkę i przypomnę sobie o ćwiczeniach na biust.
Stary 2008-10-20, 18:48   #34
Midi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez topka Pokaż wiadomość
Midi dzieki serdeczne.jestem 5 miesiecy po porodzie i widze,ze biust wyglada lepiej ale nie jest to wyglad zadowalajacywydaje mi sie,ze duza role w jego"oszpeceniu" odegral niewlasciwie dobrany stanik w ciazy, a wlasciwie wcale nie dobrany(tak tylko zeby piersi sie w miseczce sie zmiescily).wstyd sie przyznac ale nie mialam nawet pojecia o rozmiarach.myslalam,ze czym wiekszy obwod to i miseczka bedzie wiekszai takim sposobem nosilam 38dd.piersi nie byly w ogole podtrzymane za co teraz pluje sobie w brode
obecnie nosze 30ff bo tak wychodzi z obliczen ale caly czas mi piersi lekko "wychodza"ze stanika.tak jakby byl przyciasny.nie wiem czy to kwestia tego,ze miseczka jest jednak za mala czy moze w ogole stanik zle dobrany i przesuwa sie jak chodze.bo od razu po zalozeniu wszystko jest siwtnie-piersi w miseczkach a dopiero po godzinie czy pozniej zaczynaja wystawac
a i czy wystarczy jak bede NNKT czerpala z oliwki z oliwek,pestek slonecznika i sporadycznie orzechy?
A jakie masz wymiary dokładnie? zmierz obwód pod biustem na wdechu i bardzo ściśle, a obwód biustu luźno, bez ugniatania / ściskania miarką piersi. Na tych stronach typu stanikomania.pl, balkonetka.pl itd. są linki do tabel rozmiarów. Chociaż oczywiście to tylko wytyczne, i tak treba sobie dobrać odpowiedni model, bo różnie leżą. Zobacz też, czy fiszbiny są wycelowane w środek pach.

Oliwa i orzechy to świetnie źródło tłuszczów można jeszcze dodać inne oleje roślinne i ryby morskie. Ważne, żeby jakie zdrowe tłuszcze były w każdym posiłku (odpuścić sobie można w potreningowych i kolacjach, ale to jak ktoś jest na redukcji).
Stary 2008-10-21, 06:59   #35
Klaterina
Zadomowienie

kurcze, stwierdzam, że lepiej i tak jest mi przymierzyć stanik, niż kupić na necie. Wylewają mi się potem boki piersi, brzydko to wygląda i wole je najpierw upchać w miseczce i zobaczyć jak to wygląda przed lustrem.
Stary 2008-11-12, 21:22   #36
zxc000
Raczkowanie

Też muszę coś z tym moim biustem zrobić, bo najpierw mi ładnie zmalał przez odchudzanie, a jak przestałam to oczywiście urósł. Już z nim nie mogę ;( Mam depresję i chcę go uciąć :|
Stary 2008-11-16, 10:00   #37
wkroplideszczu
Rozeznanie

GG do wkroplideszczu Send a message via Skype™ to wkroplideszczu

Dziewczyny, przestancie sie uzalac nad soba i nad tym jaki macie brzydki biust tylko hopajcie do linkow ktore podala velika:

Na swoim doswiadczeniu moge was zapewnic ze jesli tylko wlozycie troche wysilku w to zeby znalezc dobrze dobrany stanik to piersi wam sie odwdziecza pieknym wygladem! Dobry stanik dziala cuda.

Ja mialam obwisle i zupelnie nie jedrne piersi. Ponadto jak sciagnelam stanik to rozchodzily sie na boki tworzac na mostku wieeeelka rownine.
Nosilam wtedy rozmiar 80D i niecierpialam swojego biustu.

Trafilam na wspomniana wyzej Stanikomanie, potem na Lobby Biusciastych. Kupilam sobie stanik w rozmiarze 65FF i zaczelam dostrzegac poprawe. Na poczatku mialam wymiary 72/93. Z czasem piersi robily sie pelniejsze jedrniejsze, wczesniej byly upchane pod pachy, teraz mogly wyjsc swobodnie do miseczki co zaowocowalo zmiana wymiarow na 68/97 i przesiadka na rozmiar 60GG. I naprawde nie mam ogromnego biustu Teraz po roku noszenia dobrych stanikow jest piekny, jedrny, uniesiony, rozstepy sie splycily i bardzo go lubie.

Dlatego watro wlozyc troche wysilku i poszukac DOBREGO stanika dla siebie.
I powie wam to kazda dziewczyna ktora dobry stanik juz ma.

69 -> 68 -> 67 -> 66 -> 65 -> 64 -> 63 -> 62 -> 61 -> 60 -> 59 -> 58
wkroplideszczu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-16, 18:02   #38
zxc000
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wkroplideszczu Pokaż wiadomość

Trafilam na wspomniana wyzej Stanikomanie, potem na Lobby Biusciastych. Kupilam sobie stanik w rozmiarze 65FF i zaczelam dostrzegac poprawe. Na poczatku mialam wymiary 72/93. Z czasem piersi robily sie pelniejsze jedrniejsze, wczesniej byly upchane pod pachy, teraz mogly wyjsc swobodnie do miseczki co zaowocowalo zmiana wymiarow na 68/97 i przesiadka na rozmiar 60GG. I naprawde nie mam ogromnego biustu Teraz po roku noszenia dobrych stanikow jest piekny, jedrny, uniesiony, rozstepy sie splycily i bardzo go lubie.
Urosły Ci :| Ja tak nie chcę
Stary 2008-11-16, 18:48   #39
wkroplideszczu
Rozeznanie

GG do wkroplideszczu Send a message via Skype™ to wkroplideszczu

Wiesz ja caly czas myslalam ze moj biust jest beznadziejny, brzydki i za duzy, tak, tak wlasnie, myslalam ze jest za duzy. Ale wierz mi, kiedy przesiadziesz sie na dobre staniki to zmienisz zupelnie spojrzenie, zupelnie zmienisz stosunek do siebie. Nie bedziesz myslec w kategoriach jestem dziwna bo nie pasuje na mnie stanik, tylko ten stanik jest dziwny bo na mnie nie pasuje I zaczniesz lubic swoje cialo, to bardzo dobra droga do samoakceptacji I wtedy nie bedziesz uwazala ze twoj biust bedzie za duzy bo bedzie ci sie podobal wierz mi

69 -> 68 -> 67 -> 66 -> 65 -> 64 -> 63 -> 62 -> 61 -> 60 -> 59 -> 58
wkroplideszczu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-16, 18:50   #40
zxc000
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wkroplideszczu Pokaż wiadomość
Wiesz ja caly czas myslalam ze moj biust jest beznadziejny, brzydki i za duzy, tak, tak wlasnie, myslalam ze jest za duzy. Ale wierz mi, kiedy przesiadziesz sie na dobre staniki to zmienisz zupelnie spojrzenie, zupelnie zmienisz stosunek do siebie. Nie bedziesz myslec w kategoriach jestem dziwna bo nie pasuje na mnie stanik, tylko ten stanik jest dziwny bo na mnie nie pasuje I zaczniesz lubic swoje cialo, to bardzo dobra droga do samoakceptacji I wtedy nie bedziesz uwazala ze twoj biust bedzie za duzy bo bedzie ci sie podobal wierz mi
To jest całkiem prawdopodobne ;]
Stary 2009-06-24, 16:32   #41
Cocoamore
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez izmonek Pokaż wiadomość
polecam ćwiczenia ujedrniające bo jak się odchudzasz to też z piersi
uważaj by nie obwisały
wg mnie najlpiej dziłą terning tbc
z hantlami od razu buit łądniej pełenij wyglada
A na czym polega ten trening tbc?

https://www.siepomaga.pl/tomekcieciorko
https://www.siepomaga.pl/ratunekdlaadasia
http://rycerzeiksiezniczki.pl/kids/szymon/?lang=pl
Cocoamore jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości