![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Piękny biust
Poziomkaaa22123
a 8 razy masz na myśli tylko 8 pompek dziennie ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Midi dzieki serdeczne.jestem 5 miesiecy po porodzie i widze,ze biust wyglada lepiej ale nie jest to wyglad zadowalajacy
![]() ![]() ![]() obecnie nosze 30ff bo tak wychodzi z obliczen ale caly czas mi piersi lekko "wychodza"ze stanika.tak jakby byl przyciasny.nie wiem czy to kwestia tego,ze miseczka jest jednak za mala czy moze w ogole stanik zle dobrany i przesuwa sie jak chodze.bo od razu po zalozeniu wszystko jest siwtnie-piersi w miseczkach a dopiero po godzinie czy pozniej zaczynaja wystawac ![]() a i czy wystarczy jak bede NNKT czerpala z oliwki z oliwek,pestek slonecznika i sporadycznie orzechy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
Stanik to kolejny mój punkt programu, muszę w końcu gdzieś dorwać taki porządny. Póki co ściskam piłeczkę jak mam tylko chwilkę i przypomnę sobie o ćwiczeniach na biust.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oliwa i orzechy to świetnie źródło tłuszczów ![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
kurcze, stwierdzam, że lepiej i tak jest mi przymierzyć stanik, niż kupić na necie. Wylewają mi się potem boki piersi, brzydko to wygląda i wole je najpierw upchać w miseczce i zobaczyć jak to wygląda przed lustrem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Też muszę coś z tym moim biustem zrobić, bo najpierw mi ładnie zmalał przez odchudzanie, a jak przestałam to oczywiście urósł. Już z nim nie mogę ;( Mam depresję i chcę go uciąć :|
![]() |
#37 | |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, przestancie sie uzalac nad soba i nad tym jaki macie brzydki biust tylko hopajcie do linkow ktore podala velika:
Cytat:
Ja mialam obwisle i zupelnie nie jedrne piersi. Ponadto jak sciagnelam stanik to rozchodzily sie na boki tworzac na mostku wieeeelka rownine. Nosilam wtedy rozmiar 80D i niecierpialam swojego biustu. Trafilam na wspomniana wyzej Stanikomanie, potem na Lobby Biusciastych. Kupilam sobie stanik w rozmiarze 65FF i zaczelam dostrzegac poprawe. Na poczatku mialam wymiary 72/93. Z czasem piersi robily sie pelniejsze jedrniejsze, wczesniej byly upchane pod pachy, teraz mogly wyjsc swobodnie do miseczki co zaowocowalo zmiana wymiarow na 68/97 i przesiadka na rozmiar 60GG. I naprawde nie mam ogromnego biustu ![]() ![]() Dlatego watro wlozyc troche wysilku i poszukac DOBREGO stanika dla siebie. I powie wam to kazda dziewczyna ktora dobry stanik juz ma.
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Rozeznanie
|
Wiesz ja caly czas myslalam ze moj biust jest beznadziejny, brzydki i za duzy, tak, tak wlasnie, myslalam ze jest za duzy. Ale wierz mi, kiedy przesiadziesz sie na dobre staniki to zmienisz zupelnie spojrzenie, zupelnie zmienisz stosunek do siebie. Nie bedziesz myslec w kategoriach jestem dziwna bo nie pasuje na mnie stanik, tylko ten stanik jest dziwny bo na mnie nie pasuje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#40 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#41 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() Każdego stać, żeby wpłacić choćby 1 zł. To w sumie mało, a dla tych dzieci tak dużo! DOBRO WRACA! https://www.siepomaga.pl/tomekcieciorko https://www.siepomaga.pl/ratunekdlaadasia http://rycerzeiksiezniczki.pl/kids/szymon/?lang=pl |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:35.