"To już jest koniec..." - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2003-06-18, 16:59   #31
oceania
Rozeznanie

GG do oceania
Re: "To już jest koniec..."

Spoko, lejka! Wrzuć na luz! Nie jesteś sama-mi tyż jest ciężko
Miałam w klasie połowę mojej klasy z podstawówki-tą lepsiejszą połowę + zlepek kilku osób z innych szkół. Ta klasa była (dla mnie zawsze będzie) najlepsza... Z kilkoma wyjątkami oczywiście, ale co tam... A na dodatek do "naszego" białogardzkiego LO idzie ze mną tylko 7 osób. I to do innych klas. Nawet mój najlepszy qmpel nie idzie z nami.
W sobotę, a właściwie z soboty na niedzielę zrobiliśmy sobie pożegnalne ognisko (sie działo! )
Na szczęście mieszkam w niewielkim mieście, więc prawdopodobieństwo spotkania qmpla na ulicy jest bardzo duże. Ale są plusy odejścia z gimnazjum: mieliśmy taką wychowawczynię, że...
Co za babsztyl! Normalnie za jakie grzechy?! Wygląd w skrócie: odwieczne "placki" z pudru na polikach, niebieskie paznokcie (często), farbowana blondyna z odrostami długości 30 cm na tłustych, najwyraźniej nie mytych od kilku tygodni włosach. Z wyglądu latek 55, w rzeczywistości 31. Aż się płakać chce. Dzisiaj po raz pierwszy przez te trzy lata napisała coś mądrego- na dyplomie absolwena w tym miejscu gdzie się wszyscy podpisują, znalazłam jej dedykację : "Dla przyszłego premiera" nie mierzę AŻ tak wysoko, ale ok. Uczy angielskiego (od 1 kl miałam 5), i wiedząc doskonale, że idę na językowy, chciała mi postawić 4. Ale się udało ją przekonać. Słowem-jestem zahartowana na różnych innych delikwentów w LO-a "nasze" LO słynie z takich

No cóż-są wakacje-trza się cieszyć...
No dobra. Sentyment do "starej" klasy nie minie
Ale trzeba żyć dalej.

p.s. dzisiaj miałam zakończenie roku! co prawda z testów nie jestem zadowolona-gorzej jak na próbnych (77)-miałam 74 , ale na pocieszkę miałam czerwony pasek-fuksem-4,77 !!! Narobiłam kilka fotek, zresztą i tak będziemy odwiedzali gimnazjum-do tej pory robimy sobie z paczką wycieczki do podstawówki

Pozdr!
oceania jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-06-19, 09:07   #32
Nutka
Nutka nie gryzie!

Wiesz Lejuś ,naprawdę sie nie martw. teraz dopiero zaczyna sie przygoda! szkola średnia to jest to!Aż łza się w oku zakręciła
Zobaczysz teraz zdobędziesz przyjaźnie na całe zycie, a i przezyjesz przygody o których będziesz opowiadać wnukom
Kozystaj z wakacji i łepek do góry!!!!!!!!

_________________________ _________________________ _
_________________________ _________________________ _

WYSZUKIWARKA nie gryzie

Nutka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-06-19, 09:10   #33
lejka
Zakorzenienie

No. Ja to wie, ale kto w chwilach doła może sobie z łatwością uświadomić, że to się kiedyś skończy?

Dzięki
lejka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-06-19, 19:15   #34
dri
Przyczajenie

GG do dri

w sumie to ci zazdroszcze.. ja moja klase z podstawowki wspominam raczej niezbyt dobrze - zakonczenie tych 8 lat bylo prawdziwym wybawieniem. natomiast klasa z liceum - jedna wielka porazka - 30 dzieczyn 3 chlopakow i cala masa plotek i paskudna atmosfera- czekalam tylko do matury i pozniej do rozdania swiadectw zeby miec to z glowy. zal mi tylko bylo calej reszty znajomych - ze szkoly ale nie z mojej klasy.. i tez sie obawiam, ze strace z nimi kontakt - ale "lajf yz brutal" i tego sie nie przeskoczy, niestety...
swoja droga - teraz to sie dopiero zaczna wspaniale znajomosci, przyjaznie.... uszka do gory, bedzie dobrze
dri jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-06-19, 19:18   #35
lejka
Zakorzenienie

Ja większość porażającą też chciałam pożegnać. ale dla tych paru wyjątków gotowa byłabym nawet być tam i być...

Ale już mi znacznie lepiej.
lejka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości