![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Re: "To już jest koniec..."
Spoko, lejka! Wrzuć na luz! Nie jesteś sama-mi tyż jest ciężko
![]() Miałam w klasie połowę mojej klasy z podstawówki-tą lepsiejszą połowę + zlepek kilku osób z innych szkół. Ta klasa była (dla mnie zawsze będzie) najlepsza... Z kilkoma wyjątkami oczywiście, ale co tam... A na dodatek do "naszego" białogardzkiego LO idzie ze mną tylko 7 osób. I to do innych klas. ![]() ![]() W sobotę, a właściwie z soboty na niedzielę zrobiliśmy sobie pożegnalne ognisko (sie działo! ![]() ![]() Na szczęście mieszkam w niewielkim mieście, więc prawdopodobieństwo spotkania qmpla na ulicy jest bardzo duże. Ale są plusy odejścia z gimnazjum: mieliśmy taką wychowawczynię, że... ![]() Co za babsztyl! Normalnie za jakie grzechy?! Wygląd w skrócie: odwieczne "placki" z pudru na polikach, niebieskie paznokcie (często), farbowana blondyna z odrostami długości 30 cm na tłustych, najwyraźniej nie mytych od kilku tygodni włosach. Z wyglądu latek 55, w rzeczywistości 31. Aż się płakać chce. Dzisiaj po raz pierwszy przez te trzy lata napisała coś mądrego- na dyplomie absolwena w tym miejscu gdzie się wszyscy podpisują, znalazłam jej dedykację : "Dla przyszłego premiera" ![]() ![]() No cóż-są wakacje-trza się cieszyć... ![]() No dobra. Sentyment do "starej" klasy nie minie ![]() Ale trzeba żyć dalej. p.s. ![]() ![]() ![]() Pozdr! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | ||
Nutka nie gryzie!
|
Wiesz Lejuś ,naprawdę sie nie martw. teraz dopiero zaczyna sie przygoda! szkola średnia to jest to!Aż łza się w oku zakręciła
![]() Zobaczysz teraz zdobędziesz przyjaźnie na całe zycie, a i przezyjesz przygody o których będziesz opowiadać wnukom ![]() Kozystaj z wakacji ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
No.
![]() ![]() Dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
w sumie to ci zazdroszcze.. ja moja klase z podstawowki wspominam raczej niezbyt dobrze - zakonczenie tych 8 lat bylo prawdziwym wybawieniem. natomiast klasa z liceum - jedna wielka porazka - 30 dzieczyn 3 chlopakow i cala masa plotek i paskudna atmosfera- czekalam tylko do matury i pozniej do rozdania swiadectw zeby miec to z glowy. zal mi tylko bylo calej reszty znajomych - ze szkoly ale nie z mojej klasy.. i tez sie obawiam, ze strace z nimi kontakt - ale "lajf yz brutal" i tego sie nie przeskoczy, niestety...
swoja droga - teraz to sie dopiero zaczna wspaniale znajomosci, przyjaznie.... uszka do gory, bedzie dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Ja większość porażającą też chciałam pożegnać.
![]() Ale już mi znacznie lepiej. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.