![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy mam prawo sie wkurzac??
![]() W sumie ja nie potrafie powiedziec czy masz prawo sie wkurzac. W zasadzie to sa Twoje emocje, ktorych my nie przezywamy. Ale kazdy ma prawo do przezywania, wiec z punktu widzenia takiej filozofii masz prawo sie wkurzac. Z opisu teoretycznie wyglada na to, ze nie masz powodow. Ale gdy teoria jest inna niz praktyka, lepiej uwazniej przyjrzec sie faktom. Bo slowa sa tylko slowami, a nic sie nie dzieje bez przyczyny. Tak wiec przyczyna Twojej irytacji byc moze lezy zupelnie gdzie indziej niz ja wskazujesz i to zapewne powoduje az taki rezonans miedzy zdarzeniami a Twoja reakcja. Byc moze spojrzenie na te same fakty z innej perspektywy spowodowalo by, ze dostrzeglibysmy ta klode, ktora z opisu jak na razie wyglada na okruszek zaledwie. A moze ogolnie dzieje sie cos niedobrego w Twoim zyciu (nauka, praca, problemy rodzinne, finansowe) i to jest prawdziwym meritum. W kazdym razie ja bym nie lekcewazyla emocji i nie dala sobie wmawiac, ze biora sie z powietrza. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
a ja to odbieram tak że się nie zrozumieliście, dla mnie 10 dni to w zaokrągleniu tydzień i pewnie on w tym sensie powiedział, a Ty w tym czasie naliczyłaś dokładnie 7dni i gdy ze szczegółów wyszło że to 10 dni to zrobiłaś mu awanturę że miało być 7, no to on udał że powie że jedzie dzień później ale tak naprawdę z góry wiedział że tego nie zrobi bo już miał takie plany. Pozatym o co tu się sprzeczać, będą tam same chłopy, a Ty sama nie chciałaś jechać...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
Przesadzasz. Chłopak po prostu zaokrąglił i powiedział tydzień nie 10 dni. To tylko 3 dni różnicy a ty robisz wielkie HALO. Gdybyś miała zaplanowane coś z nim zaraz po wyjezdzie to rozumiam ale tak to..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
sirgunia - szacunek
bardzo ładnie przyjęłaś nasze złośliwosci ![]() powiem Ci jak choleryczka choleryczce - warto odpuscic przez swoj charakterek spapralam wartosciowy zwiazek nauczona doswiadczeniem obecnie sila zmuszam sie do bardziej przemyslanych reakcji - ciezko idzie, ale nie krzywdze mojego meza |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
juz awantura zazegnana
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
BAN stały
|
o kłamstwa zawsze, ale z 2 str jak tak przykręcacie sobie śrubę, że musicie się nawzajem później okombinowywać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.