|
|
#31 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: W co się ubrać na ślub i wesele, część 2
Moim zdaniem do świadkowania już lepsza ta różowa, kratka zbyt mało odświętna.
|
|
#32 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: W CO SIĘ UBRAĆ NA ŚLUB I WESELE????????
Kobietki, szukam sukienki na wesele, najlepiej krótkiej, z niezbyt dużym dekoltem, jestem bardzo drobna i mam problem ze znalezieniem ładnej sukienki. Możecie polecić coś ładnego, dostępnego w sklepach?
|
|
#33 |
|
Konto usunięte
|
wiem, ta różowa jest na świadkową, ta w kratke na rpzebranie a wcześniej na to mniej ważne wesele
tylko co do tej różowej na óre by sie zakryć? i dodatki mogą być czarne?
|
|
|
|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
Mi tak średnio sie widzą czarne dodatki, bo ta sukienka jest taka lekka, zwiewna. Raczej jasne.
Audacieux dostępnego w sklepach, to znaczy? Nie mam pojęcia, co jest u Ciebie w sklepach, chodzi Ci o coś z sieciówek?
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, a do kościoła trzeba miec koniecznie zakryte ramiona?? chyba nie, prawda??
|
|
|
|
|
#36 |
|
Rozeznanie
|
Jeżeli jesteś katoliczką i/lub szanujesz obyczaje kościoła oraz uczucia innych ludzi, to KATEGORYCZNIE trzeba mieć zakryte ramiona. Niektórzy nie zakrywają, przychodzą w mini - kwestia kultury i obycia.
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
Jestem tu nowa i prosiłabym was o rady, bo super czyta sie wasze odpowiedzi, które trafiają w gust . chcę sobie kupić czerwona sukienkę na wesele tzn. mam juz upatrzona do tego czerwone butki i złote kolczyki, bransoletki. Tylko jest problem jak ma sie ubrac mój facet, zupełnie nie mam pojęcia. Koszula i krawat jak dobrać :/ prosze pomóżcie
|
|
|
|
|
#38 |
|
Rozeznanie
|
Biała koszula i czerwony krawat? ;p
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
Nie no to to odpada :0 ja za czasów komunistycznych, albo jeszcze biało-czerwony krawat :P
|
|
|
|
|
#40 |
|
Rozeznanie
|
Trochę ironizowałam, bo nie rozumiem za bardzo o co pytasz
![]() Tak ogólnie, co mógłby ubrać, czy chodzi Ci jakie kolor, by się nie gryzły?
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
Chodzi o kolory koszuli i krawata tak by pasowało do czerwonej sukienki
|
|
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
ja ide na wesele za tydzien (16) i dopiero od niedawna jestem spokojna bo kupilam sukienke... a zreszta same ocencie
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
calkiem fajna zwiewna-lekka,ale ja wybralabym dodati w nnym kolorze,na pewno nie w czarnym,okropnie oficjalnie i wydaje mi sie,ze taki zestaw nieco postarza, aTy raczej jestes mloda...
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Rozeznanie
|
ainog ale co twój facet będzie specjalnie kupował koszulę? Biała, beżowa, kremowa, wszelkie pastele może prócz różu będą ok, krawat może być w kolorze koszuli, ale intensywniejszy odcień na przykład.
Ładna, szkoda, że biała, ale te dodatki ją trochę ratują
|
|
#46 |
|
Raczkowanie
|
nio będzie kupował, bo jak on to powiedział "tez chce mieć nowe ciuchy na tym weselu i dobrze wyglądać i tak chcieliśmy się dobrać kolorystycznie
to jeśli mówisz ze pastele będą ok to fajnie coś wybierzemy .A co do sukienki myilussion to ładna tylk biala na wesele jak dal mnie odpada i kolor zarezerwowany tylko dla mlodej
|
|
|
|
|
#47 |
|
Rozeznanie
|
Myślę, że fajnie będzie, jeżeli jego koszula będzie stanowiła takie tło dla Twojej kiecki, najlepiej weź ją ze sobą na zakupy i po prostu przykładajcie do koszul
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
tak tez chyba będzie trzeba zrobić
dzięki wielkie za pomoc
|
|
|
|
|
#49 |
|
Raczkowanie
|
Czarna_Ines tak, bolerko jest oddzielnie kupione
i znalazlam ja przez przypadek w takim sklepiku 'Roxana' w Wodzislawiu Slaskim ![]() ariva dodatkow w innym kolorze przenigdy bym nie wybrala ze wzgledu na ten czarny paseczek na sukience i moim zdaniem nie jest strasznie oficjalnie i w zadnym wypadku nie postarza, jest po prostu tak jak na okazje przystalo, poza tym nie wyobrazam sobie isc na wesele w zieleni czy zolci czy ogolnie w pstrokatych kolorach ktore sa modne tego sezonu... a bolerko zaloze tylko do kosciolaElie, ainog sukienka jest jasno kremowa/bezowa, moze wyglada jak biel tylko dlatego, ze nie ma porownania
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
Czarna_Ines tak, bolerko jest oddzielnie kupione
i znalazlam ja przez przypadek w takim sklepiku 'Roxana' w Wodzislawiu Slaskim ![]() ariva dodatkow w innym kolorze przenigdy bym nie wybrala ze wzgledu na ten czarny paseczek na sukience i moim zdaniem nie jest strasznie oficjalnie i w zadnym wypadku nie postarza, jest po prostu tak jak na okazje przystalo, poza tym nie wyobrazam sobie isc na wesele w zieleni czy zolci czy ogolnie w pstrokatych kolorach ktore sa modne tego sezonu... a bolerko zaloze tylko do kosciolaElie, ainog sukienka jest jasno kremowa/bezowa, moze wyglada jak biel tylko dlatego, ze nie ma porownania i moze jest swiatlo nie takie
|
|
#51 |
|
Raczkowanie
|
hej hej to znowu ja. ciekawa jestem co powiecie na moje kreacje? z niecierpliwością czekam na opinie
|
|
|
|
|
#52 |
|
Rozeznanie
|
auda - zwykle sporo bardzo różnych sukienek można znaleźć w orsay'u
ainog - czerwień jest takim kolorem, że najlepiej wygląda przy czerni, graficie, więc na pewno taki garnitur, a koszula dokładnie tak, jak bodajże elie pisała - pastelowa po prostu oczko - szczerze Ci powiem, że pierwsza sukienka KOMPLETNIE mi nie podchodzi, za to druga jest ładna ![]() sama planuję iść na weselu w brązowych odcieniach, ale to przy okazji Wam sfotografuję, co mam na myśli, bo nie sukienkę
|
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
to moja weselna kiecka. Nie mam zdjecia razem z butami ktore mialam na poczatku. POzniej było mi niewygodnie i zmieniłam na wygodniejsze
Druga fota była zrobiona chyba nad ranem.
|
|
|
|
|
#55 |
|
Rozeznanie
|
Nikuus- jeszcze raz wielkie dzieki za zdjecia! Sukienka naprawde slicznie sie prezentuje
Pewnie tez dzieki modelce Zawiodl mnie jedynie material-co to jest,szyfon?Myslalam, ze bedzie mniej blyszczaca.czarne butki tez ladniutkie i bardzo zgrane. Wlasnie tez cos w tym stylu ede kupowac. oj zamieszanie z tymi weselami Ja ide za 2 tygodnie. Mam juz sukienke do kosciola, kombinuje z ta na sale(przerabiam stara )-zobaczymy co z tego wyjdzie, brakuje mi jeszcze sukienki na poprawiny, butow i dodatkow![]() Jak bede miec wszystko wstawie zdjecia do oceny
|
|
|
|
|
#56 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#57 |
|
Rozeznanie
|
a wiecie, widziałam ostatnio w Krakowie w bershce świetną bluzkę, bardzo pasującą do mojego konceptu weselnego; taką trochę hippie, z kilkoma gumkami w pasie... cudnie wyglądała z rzemykowym paskiem... ale jej nie wzięłam! spieszyłam się, ale teraz żałuję.. a w mojej okolicy bershki nie uświadczysz..
pozostaje mi liczyć na nadmorskie galerie albo na to, że jednak znajdę coś innego, równie fajnego ![]() zapomniałam dopisać - nikuuus, śliczna ta Twoja sukienka, choć teoretycznie nie mó styl.. a jednak uważam - szczerze - że naprawdę urocza
Staram się być szczęśliwa. Jak dotąd, idzie mi naprawdę dobrze! Edytowane przez indygo Czas edycji: 2008-08-15 o 12:22 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#58 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuje ci za komplement Pochwal się później swoimi sukienkami ![]() Indygo dziękuje |
|
|
|
|
|
#59 |
|
Raczkowanie
|
dziewczynki mozecie doradzic? zakupilam taka oto sukienke (nie jest biala, tylko kremowa...z gory przepraszam za jakos fotki) i zastanawiam sie jakie buty beda do neij pasowac najlepiej... mysle ze czarne, ale czy pasuja takie jak tutaj czy lepiej cos innego... bede wdzieczna za wskaazowki
![]() p.s tu z bolerkiem Edytowane przez agula987 Czas edycji: 2008-11-18 o 20:22 |
|
|
|
|
#60 |
|
Rozeznanie
|
czarne buty, czarna torebeczka. Dodatki (bransoletka+kolczyki )tez bym zostawila w czerni.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.

tylko co do tej różowej na óre by sie zakryć? i dodatki mogą być czarne?

.
a bolerko zaloze tylko do kosciola
Ja ide za 2 tygodnie. Mam juz sukienke do kosciola, kombinuje z ta na sale(przerabiam stara
te sukienki to już z allegro