![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
![]()
Hmmm... to dziwne Ja mam odstające włosy zaraz przy czole po prawej stronie.... takie kółeczko odstających włosów- są krótkie i dobija mnie to....
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Dot.: Stojące włosy
Jeśli to są nowe włoski to po prostu super. Ja tam zawsze się cieszę, jak po piciu skrzypu mam całą ławicę takich włosków na głowie. I o dziwo nie odstają one tylko przy przedziałku, tylko w ogóle na czubku głowy. Teraz w zimę zdejmowanie czapki sprawia, że te krótkie włoski elektryzują mi się i jeszcze bardziej odstają.
Jak muszę dobrze wyglądać, to niestety jedynym sposobem jest pianka do włosów. Wyciskam trochę pianki na wąską szczotkę i wyczesuję we włosy. Trzyma cały dzień.
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
"stojące włoski"
Mam taki problem, że kiedy umyję i wysuszę włosy na czubku głowy stoi mi kilka pojedynczych krótkich włosów. A jeszcze wiecej jest ich na drugi dzień po umyciu. Czy jest jakaś odżywka lub coś podobnego co daje się na suche włosy po wyszuszeniu i wyprostowaniu bo jeśli dam jedwab to będą wygladały na tłuste. Wiem, że fryzjerzy zawsze dają coś takiego na końcu, że włosy wygladają bardzo ładnie i są takie wygładzone i błyszczące.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Dot.: "stojące włoski"
a moze to sa babyhair
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:56.