Co tu zrobić... - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-08-05, 20:26   #31
Sniezynka21
Zakorzenienie

Dot.: Co tu zrobić...

Cytat:
Napisane przez mnbvcxzlkjhgfdsapoiuytrew Pokaż wiadomość
chce tego ostatniego zabujałam się ))

wiem czego chcę chcę byc fair i będe tylko co powiedziec pozostałym..

nikt nie mówi że on się musi dowiedziec prawdy, pogladów z epoki kamienia łupanego tez nie ma...myslę żeby to zniósł Poza tym jestem wierna, nei wyobrazam sobie że mogłabym zdradzić, może zbyt skromna nie jestem - znam swoją wartość ale chyba mu ten mój brak skromności nie przeszkadza) Za bardzo mi na nim zalezy by go robić w bambuko

motyle motyle motyle ))))

Jakbys sie zabujala to nie sypialabys z innym !!
Sniezynka21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-05, 20:31   #32
mnbvcxzlkjhgfdsapoiuytrew
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Sniezynka21 Pokaż wiadomość
Jakbys sie zabujala to nie sypialabys z innym !!
no i od kiedy spotykam sie z K to nei sypiam z nikim

2 sprawy dzisiaj zakonczylam koncze teraz 3 a wkrotce M.

ale ja zadnemu z nich nic nie obiecywalam traktowalam ich jak kolegow, takie luzne gadki szmatki jakis flircik...ehhh

musze to pokonczyc i zająć sie K.
mnbvcxzlkjhgfdsapoiuytrew jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-05, 20:34   #33
Sniezynka21
Zakorzenienie

Zeby ten, w ktorym sie zakochalas nie potraktowal Cie tak, jak Ty Twoich adoratorow
Sniezynka21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-05, 20:58   #34
BAN stały

w porzadku jest, zalezy mi na nim. mam wielka nadzieje ze sie uda
Stary 2008-08-05, 21:03   #35
pink69
Zakorzenienie

Cytat:
taa chciałabys usłyszec cos takiego ??? Ja nie:|
Wybacz ale padłam.
szczyt szczytów.Zachowujesz się na maksa bezczelnie,wykorzystujesz osoby,które mają uczucia a martwisz się co chcieliby słyszeć ?

pink69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-05, 21:36   #36
euforia112
Raczkowanie

O ja dziewczyno, ale ty próżna jesteś. Pewnie ładna z Ciebie dziewczyna, masz powodzenie i dlatego koniecznie musisz być w centrum uwagi. Ciebie nie interesuje co oni pomyślą, czy sprawisz im przykrość, co by chcieli usłyszeć itd, najbardziej boli CIe to, że przestaną się za Tobą uganiać stada facetów i nie będziesz już mogła brylować i szopek zalotami i potem wymówkami odstawiać. Stąd całe Twoje wątpliwości. Zacznij się dowartościowywać na innym gruncie
euforia112 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-05, 21:39   #37
BAN stały

nie o to chodzi juz mi sie to znudzilo...namieszalam nawazylam piwa to teraz musze je wypić...kazda lubi jak sie faceci za nia uganiają, to takie ludzkie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-05, 21:48   #38
Dualstar
Wtajemniczenie

Wiesz co brak mi słów po prostu, moja kuzynka robiła tak samo i naprawdę straciła w moich oczach i innych została obgadywana, ma złą opinię w szerokich kręgach znajomych, przez to że miała na boku wielu kolesi straciła bardzo wiele i chłopaka którego bardzo kochała i tych pobocznych ale co gorsza nadal jest taka no powiem brzydko ale dla mnie taka osoba to latawiec - oczywiście nie znam cię i nie mogę cię ocenić ale stwierdzam tak tylko z twojego opisu. Pomimo tego co robi moja kuzynka nie zostawię jej bo to w końcu rodzina a jej życie to jej życie i wszelkie konsekwencje będzie musiała ponieść sama a ja mogę ją tylko wspierać w trudnych chwilach.

Ja bym na twoim miejscu ( u mnie oczywiście nigdy się to nie zdarzyło i nie zdarzy ) postawiła na szczerość i powiedziała innym co jest grane, sądząc to na pewno ci nie wybaczą że tak się z nimi bawiłaś, ale przynajmniej będziesz w porządku z samą sobą i z nimi.

Pamiętaj czasami Miłość nie wystarcza - aby to umacniać trzeba również być szczerym, mieć zaufanie z obu stron i przede wszystkim być wiernym = bez tego nie ma się nic i oczywiście musisz wiedzieć na pewno co czujesz do tej drugiej osoby, jeżeli nic to nie baw się nim, bo to też istota ludzka i też ma uczucia.

Życzę Ci aby wszystko poszło po twojej myśli i bądź szczęsliwa, ale nie kosztem innych
Dualstar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-05, 21:56   #39
BAN stały

ej ale ja sie nimi nie bawilam to takie luzne znajomosci nic nikomu nie obiecywalam, czasem naprawde nie mam co zrobic i wyskoczylam z ktoryms z kolesi na kawke jakies takie flirciki byly ale z przymruzeniem oka, znajac facetow podejrzewam mogli odebrac to jako zachete...jakos szczegolnie adorowana nie jestem spotkanie z ktoryms z nich raz na 2 tyg...

trzeba sie ustatkowac 16lat nie mam)))

wiedzialam ze zostane zlinczowana ale ptorzebuje tego
bo inaczej do mnie nei dotrze:P
Stary 2008-08-05, 22:00   #40
euforia112
Raczkowanie

Cytat:
nie o to chodzi juz mi sie to znudzilo...namieszalam nawazylam piwa to teraz musze je wypić...kazda lubi jak sie faceci za nia uganiają, to takie ludzkie
No tak wiadomo, że każda kobieta lubi podobać się mężczyznom. Ja też... często widzę to w ich oczach, gestach, słowach i to mi starcza, żebym czuła się atrakcyjna, dowartościowana. Nie muszę się z każdym z nich spotykać, robić nadziei, trzepotać rzęsami i lizać na każdym rogu, żebym wieczorem mogła sobie powiedzieć przed snem jeju jaka to jestem zaj....tylu facetów kręcę.
euforia112 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-06, 08:13   #41
Magdalena Dobrowolska
Rozeznanie

Cytat:
Ja swojemu przyjacielowi narobiłam niechcąco ( a może chcąco ) nadziei, czóje się z tym beznadziejnie do dziś...

Było tak milo, kiedy mnie adorował, uwielbiał itp. Zadne obietnice nie padały ale w powietrzu coś wisiało.... To wystarczyło.... Ale teraz wiem, że źle zrobiłam, bo bardzo go zraniłam
Nie postępuj tak, jak ja to zrobiłam, nigdy nie chciałabym, żeby ktoś tak ze mną zrobił

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-09, 01:41   #42
gipsy:)
Raczkowanie

Ostatnio mam wrarzenie ze kobiety aż nadto sie wyzwoliły, sa otwarde na nowe znajomosci, przygodny sex, nie mysla obsesyjnie o stałym zwiazku. czasami wydaje mi sie ze kobietyy sa bardziej "meskie " od samych meżczyzn.
Teraz my kobiety flirtujemy , zostawiamy facetów na lodzie , obracami kilku na raz, a oni czekaja płacza po kontach i wzduchaja do zdjecia...;]
Wiem nie mozna uogolniac, ale z mojej ostatniej obserwacji swiata wyłania sie obraz zakochanego Wertera i zimnej bicz ;] I powiem wam ze jesli chodzi o kobiety to ten obraz mi sie podoba, wole byc zimna bicz niz "cnotka niewydymka "co sie boi swiata.Trzeba korzstac poki jestesmy młode.
Tylko jesli chodzi o facetow to natłok romantyzmu mnie zwyczajnie irytuje;/
Potrzebuje prawdziwego męzczyzny co straci dla mnie głoweTyle ze to raczej nierealne wiec czekam az ja sie zakocham i przestane byc ta przysłowiowa zimna bicz;]

Trzeba korzystac z zycia, w mom watku jedna z Wizazanek napisała fajne słowa:"warto czekac na prawdziwa miłość, ale po drodze warto cwiczyc" ;D;D;D;D
Takze ja nie potepiam autorki wątku, i zycze duuzo szczescia w nowym zwiazku.
gipsy:) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-09, 13:39   #43
BAN stały

gipsy heheh fajny post dzieki wielkie

w każdym razie wczoraj spotkalam sie z gosciem od super sexu poplakalam sie jak mu mowilam ze to koniec, on tez mial troche zalamany glos kurka o co chodzi (( tak mi smutno bylo((

ale sily mi dodaje mysl ze jest K i sytuacja rozkreca sie fajnie - naj utro mamy zaplanowane zakopane )
Stary 2008-08-11, 08:12   #44
Magdalena Dobrowolska
Rozeznanie

Cytat:
gipsy heheh fajny post dzieki wielkie

w każdym razie wczoraj spotkalam sie z gosciem od super sexu poplakalam sie jak mu mowilam ze to koniec, on tez mial troche zalamany glos kurka o co chodzi (( tak mi smutno bylo((

ale sily mi dodaje mysl ze jest K i sytuacja rozkreca sie fajnie - naj utro mamy zaplanowane zakopane )
Super Już skończyłaś definitywnie z tym od seksu? A jak Zakopane?
Pozdrówki
Stary 2008-08-11, 18:59   #45
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Magdalena Dobrowolska Pokaż wiadomość
Super Już skończyłaś definitywnie z tym od seksu? A jak Zakopane?
Pozdrówki
zakopane nie wypalilo ale za to poslzismy obejrzec Krakow z Kopca Kosciuszki bylo superowo, a pozniej romantyczne ogladanie ksiezyca ))

mam nadzieje ze jutro sie z nim spotkam
Stary 2008-08-11, 19:03   #46
smv
Zakorzenienie

mam koleznake ktore kreci z kilkoma naraz-teraz nikt do niej nie ma szacunku.

wybierz jednego albo zadnego i bedzie po sprawie.
Stary 2008-08-12, 15:59   #47
Magdalena Dobrowolska
Rozeznanie

Cytat:
zakopane nie wypalilo ale za to poslzismy obejrzec Krakow z Kopca Kosciuszki bylo superowo, a pozniej romantyczne ogladanie ksiezyca ))

mam nadzieje ze jutro sie z nim spotkam
Eeeeeee, to gitesowo Szczęścia życzę! Jak rozegrasz to uczciwie, są szanse na duże szczęście

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości