![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co tu zrobić...
Cytat:
Jakbys sie zabujala to nie sypialabys z innym !! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
BAN stały
|
no i od kiedy spotykam sie z K to nei sypiam z nikim
![]() 2 sprawy dzisiaj zakonczylam koncze teraz 3 a wkrotce M. ale ja zadnemu z nich nic nie obiecywalam traktowalam ich jak kolegow, takie luzne gadki szmatki jakis flircik...ehhh musze to pokonczyc i zająć sie K. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Zeby ten, w ktorym sie zakochalas nie potraktowal Cie tak, jak Ty Twoich adoratorow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
BAN stały
|
w porzadku jest, zalezy mi na nim. mam wielka nadzieje ze sie uda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Wybacz ale padłam.
szczyt szczytów.Zachowujesz się na maksa bezczelnie,wykorzystujesz osoby,które mają uczucia a martwisz się co chcieliby słyszeć ? ![]()
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
O ja dziewczyno, ale ty próżna jesteś. Pewnie ładna z Ciebie dziewczyna, masz powodzenie i dlatego koniecznie musisz być w centrum uwagi. Ciebie nie interesuje co oni pomyślą, czy sprawisz im przykrość, co by chcieli usłyszeć itd, najbardziej boli CIe to, że przestaną się za Tobą uganiać stada facetów i nie będziesz już mogła brylować i szopek zalotami i potem wymówkami odstawiać. Stąd całe Twoje wątpliwości. Zacznij się dowartościowywać na innym gruncie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
BAN stały
|
nie o to chodzi juz mi sie to znudzilo...namieszalam nawazylam piwa to teraz musze je wypić...kazda lubi jak sie faceci za nia uganiają, to takie ludzkie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Wtajemniczenie
|
Wiesz co brak mi słów po prostu, moja kuzynka robiła tak samo i naprawdę straciła w moich oczach i innych została obgadywana, ma złą opinię w szerokich kręgach znajomych, przez to że miała na boku wielu kolesi straciła bardzo wiele i chłopaka którego bardzo kochała i tych pobocznych ale co gorsza nadal jest taka no powiem brzydko ale dla mnie taka osoba to latawiec - oczywiście nie znam cię i nie mogę cię ocenić ale stwierdzam tak tylko z twojego opisu. Pomimo tego co robi moja kuzynka nie zostawię jej bo to w końcu rodzina a jej życie to jej życie i wszelkie konsekwencje będzie musiała ponieść sama a ja mogę ją tylko wspierać w trudnych chwilach.
Ja bym na twoim miejscu ( u mnie oczywiście nigdy się to nie zdarzyło i nie zdarzy ) postawiła na szczerość i powiedziała innym co jest grane, sądząc to na pewno ci nie wybaczą że tak się z nimi bawiłaś, ale przynajmniej będziesz w porządku z samą sobą i z nimi. Pamiętaj czasami Miłość nie wystarcza - aby to umacniać trzeba również być szczerym, mieć zaufanie z obu stron i przede wszystkim być wiernym = bez tego nie ma się nic i oczywiście musisz wiedzieć na pewno co czujesz do tej drugiej osoby, jeżeli nic to nie baw się nim, bo to też istota ludzka i też ma uczucia. Życzę Ci aby wszystko poszło po twojej myśli i bądź szczęsliwa, ale nie kosztem innych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
BAN stały
|
ej ale ja sie nimi nie bawilam to takie luzne znajomosci nic nikomu nie obiecywalam, czasem naprawde nie mam co zrobic i wyskoczylam z ktoryms z kolesi na kawke jakies takie flirciki byly ale z przymruzeniem oka, znajac facetow podejrzewam mogli odebrac to jako zachete...jakos szczegolnie adorowana nie jestem spotkanie z ktoryms z nich raz na 2 tyg...
trzeba sie ustatkowac 16lat nie mam ![]() wiedzialam ze zostane zlinczowana ale ptorzebuje tego ![]() bo inaczej do mnie nei dotrze:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
No tak wiadomo, że każda kobieta lubi podobać się mężczyznom. Ja też... często widzę to w ich oczach, gestach, słowach i to mi starcza, żebym czuła się atrakcyjna, dowartościowana. Nie muszę się z każdym z nich spotykać, robić nadziei, trzepotać rzęsami i lizać na każdym rogu, żebym wieczorem mogła sobie powiedzieć przed snem jeju jaka to jestem zaj....tylu facetów kręcę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Było tak milo, kiedy mnie adorował, uwielbiał itp. Zadne obietnice nie padały ale w powietrzu coś wisiało.... To wystarczyło.... Ale teraz wiem, że źle zrobiłam, bo bardzo go zraniłam ![]() Nie postępuj tak, jak ja to zrobiłam, nigdy nie chciałabym, żeby ktoś tak ze mną zrobił ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Ostatnio mam wrarzenie ze kobiety aż nadto sie wyzwoliły, sa otwarde na nowe znajomosci, przygodny sex, nie mysla obsesyjnie o stałym zwiazku. czasami wydaje mi sie ze kobietyy sa bardziej "meskie " od samych meżczyzn.
Teraz my kobiety flirtujemy , zostawiamy facetów na lodzie , obracami kilku na raz, a oni czekaja płacza po kontach i wzduchaja do zdjecia...;] Wiem nie mozna uogolniac, ale z mojej ostatniej obserwacji swiata wyłania sie obraz zakochanego Wertera i zimnej bicz ;] I powiem wam ze jesli chodzi o kobiety to ten obraz mi sie podoba, wole byc zimna bicz niz "cnotka niewydymka "co sie boi swiata.Trzeba korzstac poki jestesmy młode. Tylko jesli chodzi o facetow to natłok romantyzmu mnie zwyczajnie irytuje;/ Potrzebuje prawdziwego męzczyzny co straci dla mnie głowe ![]() ![]() ![]() ![]() Trzeba korzystac z zycia, w mom watku jedna z Wizazanek napisała fajne słowa:"warto czekac na prawdziwa miłość, ale po drodze warto cwiczyc" ;D;D;D;D ![]() ![]() ![]() Takze ja nie potepiam autorki wątku, i zycze duuzo szczescia w nowym zwiazku. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
BAN stały
|
gipsy
![]() ![]() w każdym razie wczoraj spotkalam sie z gosciem od super sexu poplakalam sie jak mu mowilam ze to koniec, on tez mial troche zalamany glos kurka o co chodzi ![]() ![]() ale sily mi dodaje mysl ze jest K i sytuacja rozkreca sie fajnie - naj utro mamy zaplanowane zakopane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Pozdrówki
![]() |
![]() |
#45 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
mam koleznake ktore kreci z kilkoma naraz-teraz nikt do niej nie ma szacunku.
wybierz jednego albo zadnego i bedzie po sprawie.
![]() |
#47 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:04.