|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tableciary plotkary V
|
|
|
|
#32 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Kinia alez ciekawa jestem relacji, jakie bede twoje wrazenie po przymiarce juz TWOJEJ wlasnej suknii
![]() Aaaaa co tam u Arusia slychac?? Daje pospac mamusi??Asiu aaa jak znajomii znosza przeprowadzke?? Dobrze, ze z M juz lepiej, zawsze to spokoniejsi jestescie ![]() Dragonko milego dnia ![]()
|||||||||||||||||||||
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, na szczęście nie cały czas, teraz przyjaciółka uczy go zasypiać w łóżeczku i on dlatego płacze
|
|
|
|
|
#34 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj maz wrocil pozno z delegacji, ja bylam mega zmeczona, maly marudzil, ale ze zasnal wieczorem jak juz bylismy w lozku, to nawet maz mnie przytulil i stwierdzil, ze jest szczesliwy z takiej rodzinki jaka ma. Ostatnio tak malo czasu mamy dla siebie, ja zmeczona opieka nad malym, on praca...ale wierze, ze sie to wszystko unormuje ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc kochane a mnie dzis nawiedzila @ troszke za wczesnie ale tz juz po mnie widzial ze przyjdzie bo podobno strasznie nieznosna dla niego wiec na moja fasolke bede musiala jeszcze poczekac
Kiniu juz nie moge doczekac sie zdjec z przymiarki Misiu milej pracy Asiu dobrze ze z mezem juz lepiej Madziu wszystko sie ulozy i bedziecie mieli wiecej czasu dla siebie,Szkoda ze mamcia Twoja juz w niedziele wyjezdza Marcelka a Tobie jak dzien w pracy mija?Brat juz sie pojawil i znowu ma wymagania ?
|
#36 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aniu nie wiem jak młody na koloniach wziął komórke ale jak dzwoniłam raz jak dojechał to wtedy ze mna rozmawiał ze jest fajnie i takie tam, a jak od wczoraj do niego dzownie to tak jakby nie odbierął komórki , dałam sobie spokuj jak bedzie chciał porozmawiac i sie steskni to da mi znac lub sam zadzwoni wkoncu jest na koloniach i tez trzeba mu dac odpoczac ![]() Cytat:
Madziu to z Edziem byś do Polski leciała? a on paszportu nie potrzebuje? |
||
|
|
|
#37 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Kachulko, kochana juz mnie wolal, bo mu jego wejscie doi xp zniknelo
Nawet tego ie potrafi zrobic ![]() Nikitko, dokladnie, synus zateskni i zadzwoni Madziu wszystko przed Wami i oby bylo tylko lepiej z kazdym dniem Bylam w aptece i zostawilam tam rowno 70zl Juz sie wiecej nigdzie nie wybiertam bo zbankrutuje ![]() Mam te kapsulki do tego tran i wspomagacza odchudzania Musialam kupic, bo mama mi wczoraj powiedziala, ze gruba jestem... Porazka...
|||||||||||||||||||||
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Nikitko tak jak mowisz synus zateskni i sam zadzwoni
Kochana a powedz co tam u Emilki i Agatki?wiesz moze?
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, na pewno ślicznie na nim wyjdzie
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny milego dnia ja powoli zmykam do pracy
|
|
#42 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Kachulko milego
|||||||||||||||||||||
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Kachulko spokojnej pracki
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny a co tu taka cisza dziś
?ja za kilka minutek już zmykam z pracy, jeszcze biegnę na pocztę służbowo, a później na przymiarkę , mam nadzieję, że wszystko będzie ok i nie stracę tam nerwów![]() buziolki |
|
|
|
#45 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U Emi jako tako, uczy się teraz do egzaminu na prawko bo juz w sobote zdaje testy i praktyke mały zdrowy, Pio siedzi w domu bo nie doszedł po szpitalu do siebie, Emilka pracuje na poczcie i jakos to sie toczy.Agatka szuka mieszkania do wynajęcia , chcą wreszcie sie wyprowadzic od tesciów i sami pomieszkac narazie ofert brak bo Agatka chce w swoim mieście mieszkac najlepiej blisko swojej mamy była ostatnio w gościach u swoijego tatusia z małą więc moze nowe foteczki beda ![]() Cytat:
Madziu to szybko paszport wydają tydzien , w Polsce to do miesiąca się czeka ![]() Cytat:
Karolinko pomyslnej przymiarki i oby dieta nie była potrzebna żeby sie w suknie zmieścić ![]() ja już w domku uff , kupiłam książki młodemu prawie wszystkie ma , jedynie jednych ćwiczeń do matmy brak ale trzeba poczekać bo w księgarniach mówią że sie skonczyły i czekają na do druk
|
|||
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Kinius czekam z niecierpliwoscia na zdjecia
Miłego wieczoru dziewczynki |
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#48 |
|
Rozeznanie
|
kachula27 to następnym razem musi ta fosolinka już być oo
![]() A po mnie to jakoś nie da się poznać czy będę miała @ czy nie ![]() Nikitko dobrze już tylko ćwiczeń brak a reszte już masz Ja też już nie moge się doczekać tych zdjęć z przymiarku sukni ![]()
"Aniu, ja wierze że jeśli ktoś teraz długo jest sam, to przyjdzie taki czas że w końcu pozna osobę wartą naszego uczucia i te szczęście przyjdzie do nas ze zdwojoną siłą" - Hmm no to teraz trzeba czekać .. tylko jak długo ??
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje Nikitko, ze pytasz
jakis ten dzien nijaki, w pracy nijako, w domku upieklismy i zjedlismy pizze i teraz mam wyrzuty sumienia, ze uległam takiej bombie kalorycznej Zaraz trzeba isć spać i kolejny dzien odhaczony ![]() a jutro czeka mnie dlugi dzień w pracy
|
|
|
|
#50 |
|
Rozeznanie
|
kasiasiar aj nic nie będzie na pewno
![]() ![]() A jeśli chodzi o prace to mam nadzieje że szybko minie i nawet nie zauważysz jak już będziesz w domku
"Aniu, ja wierze że jeśli ktoś teraz długo jest sam, to przyjdzie taki czas że w końcu pozna osobę wartą naszego uczucia i te szczęście przyjdzie do nas ze zdwojoną siłą" - Hmm no to teraz trzeba czekać .. tylko jak długo ??
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki Aniu : cmok:
U mnie dzisiaj pada a u Was? |
|
|
|
#52 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu nie przejmuj sie tak, czasem mozna sobie pozwolic na takie jedzonko jeden dwa dni diety i sie wyruwna![]() a moze jutro czas ci szybko zleci w pracy i nie bedzie tak źle ja jutro po pracy musze sie spakowac ![]() Cytat:
Aniu moze aż tak nie reagujesz na przybycie @ ![]() ja ciesze sie że nie musze juz latac za książkami i mam z głowy a te ćwiczenia to nawet we wrześniu można dokupić Kasiu u mnie jest tak nijak pochmurno, ale chyba padać nie będzie ![]() jutro ma byc ciepło 28 stopni ![]() Czekam juz na M bo ok 21 moze będzie ![]() mama do mnie dzwoniła , grzyby mutanty znaleźli dostałam mmsa
|
||
|
|
|
#53 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc kobietki
kasiasiar jak tez dzisiaj mialam pizze ![]() Nikitko pewnie jak synek sie steskni to sam zadzwoni Marcelinko to poszalalas w aptece ![]() kachulo oby szybko ci zlecial dzien w pracy Aniu a tobie jak dzionek mija? wlasnie posprzatalam caly domek i normalnie padam ![]() no ale musialam troche ogarnac bo pojutrze rano beda juz rodzice
|
|
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajnie ze już nie długo rodziców bedziesz miała przy sobie a dzień jakoś jutro zleci ![]() ja sie nagadałam z kolerzanką i ze szwagierką jutro bede sie pakowac na mazurki
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Misiu to się chyba zmówilysmy z pizza
mam nadzieje, ze spedzisz z rodzinka cudne chwile ![]() A jak rodzice zareagowali na wiadomośc o slubie? Bo moi to jakos tak jakbym im oznajmiła, ze na zakupy wychodze i zaraz wróce ![]() Nikitko pewnie czas w pracy zleci szybko bo pracy duzo, mamy az 3 osoby na urlopie ![]() A o ktorej w piatek wyjeżdżasz? |
|
|
|
#56 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to niezbyt miło jak rodzice tak reagują na wiadomość o ślubie ![]() a ja jadę pociągiem o 17 z minutami i ok 21 będę na mazurkach
|
|
|
|
|
#57 |
|
Rozeznanie
|
kasiasiaru mnie rano tak do 10 padało i było brzydko a potem się jakoś rozpogodziło słonko świeciło i niebo niebieściutkie było ale pod wieczór znów się zachmurzyło ale narazie bez deszczu
jutro ponoć ma być ciepło no ale zobaczymy ![]() Misiu a dobrze mija zrobiłam obiadek, troche posprzątałam i posiedziałam na komputerku czytając na wizażu teksty facetów i normalnie siedze i sie zalewam ciągle
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Nikitko oni to przyjeli raczej jako cos oczywistego, czego od dawna sie spodziewali i chyba dlatego taka reakcja
![]() Fajnie mas ztez bym sobie gdzies pojechala ... Mam nadzieje, ze odpoczniesz sobie troche od domku, pracy, Warszawy ... |
|
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż wkońcu się zdecydowali i mimo iż było to oczywiste to wszyscy się cieszyli![]() ja też sie ciesze że wyjeżdzam , a druga szwagierka pytała sie czy autkiem przyjade ale ja takiego stresa bym miała że wole jechac pociągiem
|
|
|
|
|
#60 |
|
Wtajemniczenie
|
kasiasiar moi rodzice jeszcze nic nie wiedza,dowiedza sie jak zaproszenie dostana
![]() mysle ze twoi rodzice tak zareagowali,bo jestescie ze soba juz dlugo i to bylo oczywiste ze wezmiecie slub Nikitko to troszke sobie odpoczniesz na Mazurach mam nadzieje ze pogoda dopisze przez caly pobyt rodzinki,bo mam zamiar duzo im pokazac
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:01.

oczywiście

, na szczęście nie cały czas, teraz przyjaciółka uczy go zasypiać w łóżeczku i on dlatego płacze

Nawet tego ie potrafi zrobic 
Juz sie wiecej nigdzie nie wybiertam