mój związek sie rozpada - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-06-18, 12:43   #31
Butterfly1986
Raczkowanie

Dot.: mój związek sie rozpada

Cytat:
Napisane przez Sherminka Pokaż wiadomość
Ja nie wytrzymałabym z facetem, który by kłamał. Nie chodzi o to czy te kłamstwa dotyczą nieistotnych spraw czy tych ważnych. Sam fakt, że ciągle kłamie jest dla mnie dyskwalifikujący. Jak chcesz z nim stworzyć udany związek? Przecież nie da mu się zaufać.
Popieram w 100%. Zauważyłam wśród znajomych dziwną przypadłość. Kobiety w związkach godzą się na wady TŻ, akceptują ich kłamastwa i zamiatają problemy pod dywan. Siedzą cichutko i tygodniami zastanawiaja się, jak poruszyc dany temat. Wszystko po to by nie doporowadzać do kłótni w związku, by partner się nie denerwował a tym bardziej nas przez to nie zostawił. To smutne Nie wiem...może ja jestem zbyt wymagająca, ale nie wyobrażam sobie takiego życia...kłótnia nie jest niczym złym Dlaczego niektórzy z nas tak bardzo się jej boją?!
Butterfly1986 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-18, 12:55   #32
Sherminka
Zadomowienie

Jakbym wiedziała, że facet kręci i jednocześnie nic bym z tym nie robiła to bym oszalała. Po miesiącu miałabym już takie schizy, że nie wiedziałabym co jest prawdą a co kłamstwem

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Butterfly1986 Pokaż wiadomość
Popieram w 100%. Zauważyłam wśród znajomych dziwną przypadłość. Kobiety w związkach godzą się na wady TŻ, akceptują ich kłamastwa i zamiatają problemy pod dywan. Siedzą cichutko i tygodniami zastanawiaja się, jak poruszyc dany temat. Wszystko po to by nie doporowadzać do kłótni w związku, by partner się nie denerwował a tym bardziej nas przez to nie zostawił. To smutne Nie wiem...może ja jestem zbyt wymagająca, ale nie wyobrażam sobie takiego życia...kłótnia nie jest niczym złym Dlaczego niektórzy z nas tak bardzo się jej boją?!
Też mnie zastanawia czemu niektóre kobiety pozwalają sobie wejść na głowę. Poza tym nie każda rozmowa musi zakończyć się kłótnią...
Sherminka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-18, 13:02   #33
Butterfly1986
Raczkowanie

Hehe...ja nie lubię niejasności...myslę, że dnia bym nie wytrzymała Masz rację...albo ja bym wyladowała w Wariatkowie albo mój TŻ...tak bym mu umiliła życie swoją drogą, jak można w bliskim związku dzielić się wszystkim i zastanawiać się, czy aby moja druga połówka mnie nie oszukuje...musiało by mi głos odebrać...choć znając siebie napisałabym to na kartce
Butterfly1986 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-22, 11:28   #34
cuuukiereczek77
Przyczajenie

GG do cuuukiereczek77

No racja.. Zaczęłam bardziej uważać "obserwować" go. Chyba to przyuważył, bo zaczął się bardziej starać.
Jedno mi nie daje spokoju. Jego rozmowy na fb z jakimiś dziewczynami. Nie czytałam ich więc nie wiem co w nich pisze, aczkolwiek fakt iż pisze z niemałą liczbą dziewczyn.. Niezbyt mi się podoba.
A, i jeszcze jedno. Rozmowa z jego byłą jest jakby.. urwana (jedyna rozmowa jaką trochę przejrzałam (wiadomy powód - jest jego "byłą" miłością + on ma (lub miał jak twierdził) do niej wielki sentyment)..
cuuukiereczek77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-22, 11:48   #35
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez cuuukiereczek77 Pokaż wiadomość
No racja.. Zaczęłam bardziej uważać "obserwować" go. Chyba to przyuważył, bo zaczął się bardziej starać.
Jedno mi nie daje spokoju. Jego rozmowy na fb z jakimiś dziewczynami. Nie czytałam ich więc nie wiem co w nich pisze, aczkolwiek fakt iż pisze z niemałą liczbą dziewczyn.. Niezbyt mi się podoba.
A, i jeszcze jedno. Rozmowa z jego byłą jest jakby.. urwana (jedyna rozmowa jaką trochę przejrzałam (wiadomy powód - jest jego "byłą" miłością + on ma (lub miał jak twierdził) do niej wielki sentyment)..
Bez zaufania nie ma szczęścia w związku. I nie ma się co łudzić, że ufasz zaczniesz, bo nie zaczniesz. Sama nie wiem, czy bym ufała panu, którego jedną z większych rozrywek w życiu jest siedzenie na fb i gadanie z jakimiś przypadkowymi lub nie kobietami. Tylko odpowiedz sobie na pytanie: w takim razie w imię czego chcesz żyć w niepewności, unieszczęśliwiając się na dłuższą metę?
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-12, 18:12   #36
judyta27
Przyczajenie

a

Edytowane przez judyta27
Czas edycji: 2014-08-12 o 21:06
judyta27 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-12, 18:50   #37
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez judyta27 Pokaż wiadomość
Jestem z chłopakiem od 8 miesięcy, za jakiś czas przyjdzie nasz syn na świat. Bardzo go kocham. Niestety nie możemy się dogadać, prawie codziennie się kłócimy. Wiemy o sobie bardzo duzo i staramy sie mowic zawsze prawde. On chce zeby bylo wszystko tak jak on chce, ale mi to nie odpowiada. Nie moge miec znajomych, bo jemu moi znajomi nie pasuja. Oby dwoje jesteśmy uparci i nerwowi. Cokolwiek nie zrobię to i tak jest źle. Pomóżcie co mam robić bo nie chce sie z nim rozstawac
Szkoda, ze nie uzywaliscie prezerwatyw, bo nie wroze wam 'zyli dlugo i szczesliwie'
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości