|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: buty lacoste
buty lacosta i to nie tylko takie standardowe dostaniecie w sklepie schaffashoes
Polecam. od klapek po kozaki maja lacosta
|
|
#32 |
|
Rozeznanie
|
Odświeżam wątek, przydadzą się aktualne opinie
|
|
#33 |
|
Rozeznanie
|
Posiadam 2 pary już ok 2 lata i są to moje najwygodniejsze buty bo "biegania po mieście". Mój M też ma jedną parę i sporo je uzytkuje i dalszym ciągu "jak nowe". Polecam
|
|
|
|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
buty z lacosty opłaca się kupować są na prawdę świetnej jakości
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Buty z tej firmy są warte swojej ceny, mam dwie pary, w tym jedną już prawie trzeci rok i można powiedzieć, że są w idealnym stanie
|
|
#36 |
|
Rozeznanie
|
Odp: buty lacoste
Z tego wzgledu ze opinie o butach byly dobre, moj Tz kupil dwie pary i po pierwszym wyjsciu musimy jedne z nich reklamowac, problem taki, ze fabrycznie sa zle uszyte, rozmiar w porządku a pieta jest jakby wysunięta do tylu i nie wypełniona, dlatego zagniata sie przy chodzeniu, nie wiem jak to rozpatrza ale to ewidentna wina butow, szkoda.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#37 |
|
Rozeznanie
|
Zostawiam tylko wiadomość, że dopiero drugie pismo - odwołanie od decyzji (nie uwzględnienia reklamacji) zakończyło się pozytywnym skutkiem, wymiana obuwia na nowe (inny model) - to informacja dla zrezygnowanych reklamacjami w Sizeer i z tego co zauwazyłam u innych, to w modelach lacoste widać zagniatanie zapiętki... tylko moj Tż nie zostawil tego tak po prostu
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
Rozeznanie
|
A jaki dokładnie model kupił Twój TŻ? Mój mąż kupił (też w sizeer) beżowe tenisówki z bordowymi wstawkami i coś jest nie tak z zapiętkiem w lewym bucie - obciera go do krwi. Próbowaliśmy najróżniejszych sposobów, włącznie z przyklejeniem do buta specjalnego żelowego plastra i niestety, ale już po krótkim chodzeniu wszystko jest przerywane w tym samym miejscu. Nie wiem jakim cudem póki co skarpetki przetrwały.
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
większość chwali sobie tą markę
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: buty lacoste
Cytat:
Na to by pozbyć sie otartych piet, dobrze jest kupic sztyft z compeed,zielone opakowanie. Nawilza na dlugo, zmiekcza skore i u mnie sprawdza sie nawet pod rajstopy, moze pod skarpete również. Mam osobiście skłonności do otarc, mimo ze buty powinny byc najwygodniejsze na swiecie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
strong sexy happy healthy ... in progress ... Edytowane przez creativve Czas edycji: 2013-07-21 o 22:18 |
|
|
|
|
|
#41 |
|
Przyczajenie
|
polecam sklep <ciach> - spory wybór, niskie ceny, mila obsluga
Edytowane przez magda20003 Czas edycji: 2014-01-28 o 08:58 Powód: Nieopłacona reklama |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#42 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie, poszukuje butow lacoste limere 5 albo calliere 4, ale nigdzie w sklepach w PL nie moge juz ich znalezc, czy ktos z Was ma moze namiary na ktorys z tych modeli i moglby mi pomoc w ich kupnie? kupie ewentualnie jakiejs innej marki buty, ale zeby byly bardzo podobne do ktoregos z tych modeli, pozdrawiam!
Edytowane przez sandall Czas edycji: 2014-05-23 o 20:51 |
|
|
|
|
#43 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny pomóżcie proszę, chcę zakupić buty lacoste i patrząc po rozmiarówce jest 37,5 (23,7cm) i 38 (24cm).
Pytanie czy te długości w centymetrach to długość wkładki czy stopy. Nie mam jak przymierzyć, posiadaczki butów tej firmy pomożecie?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.

Patiś