|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: [rec]
Obejrzałam film wczoraj, super
|
|
#32 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No przecież wiem, że nie wampiry - napisałam, że JAK WAMPIRY Milion takich filmów oglądałam podobnych, nic nowego. Ludzie ścigają się i zarażają - nie ważne jak - czy poprzez ugryzienie czy poprzez wysysanie krwi czy poprzez oplucie.To była ta dziewczynka!!! No przecież on wszystko nagrywał!!! Opętana dziewczynka, opętana dziewczynka niby nie żyje, ale zostaje jednak wypisana ze szpitala - on ją porawł - nienormalny - zamknął na strychu, miała już wiele, wiele lat [co zresztą było po niej widać:P], ale się okazało, że ta wścieklizna przeniosła sie przez drzwi w powietrzu i zaraził się pies ![]() Może namotałam ;p |
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczynką była ta wychudzona kobieta co zabiła operatora i reporterkę ale zanim ona sie ukazała to operator wystawił kamerę na poddasze i kręcił i tam był jakiś chłopczyk.... |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
A, to ok, zwracam honor
![]() Hm ... Szczerze? Ja akurat wtedy odwróciłam wzrok, bo wiedziałam na 100%, że tam na końcu coś wyskoczy, bo zawsze wyskakuję, a ja takich nagłych momentów się boję - więc nie widziałam go i cały czas myślałam, że to właśnie ta kobieta była
|
|
|
|
|
#35 |
|
Konto usunięte
|
widze ze film na pozytywne opinie. cieszy mnie to bo jestem nim zainteresowana- obejrze na dniach ,bo zarowno Sierociniec jak i Labirynt Fauna przypadły mi do gustu
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
rowniez sie zbieram do obejrzenia..
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
oglądałam trzy razy w ciągu dwóch dni - film jest przegenialny, za pierwszym razem w kinie zdarzyło mi się podskoczyć z wrażenia w fotelu. naprawdę wart polecenia.
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Film był śmieszniejszy niż straszniejszy. A na sali wszyscy zwijali się ze śmiechu. ![]() Trochę irytuje mnie fakt, że teraz robią mnóstwo horrorów z zombi w roli głównej. Niech wymyślą coś nowego. |
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie miałabym odwagi oglądać poraz kolejny,ta "dziewczynka" nękała mnie jeszcze kilka nocy po obejrzeniu,tymbardziej że w nocy zostawałam sama bo TŻ miał nocną zmianę.
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja nie wiem o co tyle hałasu z tym filmem, w ogóle się nie bałam praktycznie. oglądałam naprawdę dużo horrorów w życiu, wysoko i nisko budżetowych i muszę niestety powiedzieć że REC jest strasznie przereklamowany. inna sprawa że mnie nie przerażają zombie ani inne takie, bardziej boję sie duchów w horrorach.
|
|
#41 |
|
Rozeznanie
|
Nie zachwycił mni eten film. Przereklamowany niestety. Nie jest wcale straszny. Raczej nie polecam.
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
najlepsza jest kobieta, która wbiła się w fotel z wrażenia, pod koniec reklamówki
|
|
|
#43 |
|
Konto usunięte
|
beznadziejny jest ten film. w ogole nie straszny, wszyscy sie gryza...
jedyne co mnie zaskoczylo to te cialo jak on kamere wlaczyl tam na tym strychu, co na dach chcieli wejsc. nie polecam |
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
eeee tam,nie znacie sie
|
|
|
|
|
#45 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja, choć strachliwa, nie bałam się na tym filmie wcale. Aż mnie to zezłościło
![]() Jednak wolę sierocińcowe klimaty |
|
|
|
|
#47 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja, choć strachliwa, nie bałam się na tym filmie wcale. Aż mnie to zezłościło
![]() Jednak wolę sierocińcowe klimaty |
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Konto usunięte
|
sierociniec 100 razy lepszy!
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;8704565]sierociniec 100 razy lepszy![/quote]
To też kwestia gustu. Mi się podobały oba filmy, ale w Sierocińcu trochę za dużo fantasy (duchy, duchy...) było, jak na mój gust ![]() Jednak wolę bardziej realistyczne filmy |
|
|
|
|
#51 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak tylko obejrzę to zdam relację,ciekawe co mnie bardziej wystraszy,Rec czy sierociniec?Swoją drogą na starość robię sie strachliwa
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam przedwczoraj w kinie na tym
Zdarzylo sie podskoczyć na fotelu, ale po chwili zaczynałam sie smiać, zwłaszcza słysząc wrzaski jakiejś pani siedzącej z tyłu :PW sumie nie żałuję, że poszłam, troche straszny był , ale koszmarow nie mam ![]() a, i koniec mi sie podobał ![]() Tylko biedny Pablo, najnormalniejszy tam był, a nie było go widać :P
|
|
#56 |
|
BAN stały
|
hej mam pytanko ;D
chciała bym bardzo pójść na ten film ale mam tylko 14 lat czy wpuszczą mnie?? prosze o odpowiedź piszcie na moje gg 4154353 odpiszcie )
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie wpuścili, a 18 nie mam (bo to jest sugerowany wiek), z tym, że byłam z mamą
Ale wydaje mi sie, że wpuszczą i tak...
|
|
#58 |
|
BAN stały
|
aha
mi sie wdaje że musi osoba dorosła kupić "dziecku" bilet ;/ a ja nie chce iśc do kina z mamą albo tatą! a ten film jest warty oglądnięcia?? |
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Czemu nie chcesz z rodzicami? :P
Ja poszłam z mamą, i fajnie było. Razem sie śmiałyśmy momentami ![]() Wg mnie jest warty, ale kazdemu sie co innego podoba.
|
|
#60 |
|
Raczkowanie
|
Moim zdaniem film jest straszny i naprawdę można się przy nim pobać. Momentami bywa też nieco śmieszny - to fakt - ale poza tym bywają momenty naprawdę przerażające.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:57.

Milion takich filmów oglądałam podobnych, nic nowego. Ludzie ścigają się i zarażają - nie ważne jak - czy poprzez ugryzienie czy poprzez wysysanie krwi czy poprzez oplucie.

Film był śmieszniejszy niż straszniejszy. A na sali wszyscy zwijali się ze śmiechu. 

:P