![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Witam wszystkie Wizażanki :)
Norel Dr Wilsz, Acne Immuno-Care, Maska borowinowa 100% dla cery trądzikowej, 1000 ml - 3/4 pozostało, data ważności 01/2010
to mi sie podoba.
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
cos za Norel Dr Wilsz, Acne Immuno-Care, Maska borowinowa 100% dla cery trądzikowej, 1000 ml - 3/4 pozostało, data ważności 01/2010
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienie Avene, Norel, Dr Harnik
Coś za
3 sztuki: Bioderma, creme solaire, tres haute protection, photoderm max SPF50+, intolerant skin, 5 ml - miniaturka, data ważności 10/11 4 sztuki: Bioderma, creme solaire teintee, tres haute protection, photoderm SPF50+, sensitive reactive skin, 5 ml - miniaturka, data ważności 03/11 1 sztuka: Bioderma, fluide solaire, tres haute protection, photoderm mineral SPF50+, allergic skin, 5 ml - miniaturka, data ważności 02/11 1 sztuka: Bioderma, fluide solaire, haute protection, photoderm akn mat SPF50+, combination or oil skin, 5 ml - miniaturka, data ważności 06/11
![]() |
#36 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wymienie Avene, Norel, Dr Harnik
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
Interesują mnie tylko perfumy Fendi, ale nie mogę znaleźć o nich informacji i nawet nie wiem ile są warte. ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- A którą odlewkę byś chciała i ile? ![]() Ja mam tylko takie prowizoryczne buteleczki - np. po aromacie do ciasta ![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Ta buteleczka, którą posiadam ma 8ml - tyle mogłabym odlać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:57.