Co sobie ostatnio kupiłyście?? :-) - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2003-08-24, 18:02   #31
lejka
Zakorzenienie

Re: Co sobie ostatnio kupiłyście?? :-)

PAL!!! JESSSSSSSSSSSTEŚ!!!

lejka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-08-24, 18:13   #32
palomino
Zakorzenienie

lejka napisał(a):
> PAL!!! JESSSSSSSSSSSTEŚ!!!

yessss
nie pytajcie nawet dlaczego nie wrocilam wczoraj tylko dzis
jestem wykonczona - ide
Dobranoc wszystkim

Stary 2003-08-25, 08:36   #33
Helena
Zadomowienie

Ostatnio kupiłam sobie Lakcid.
Helena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-08-25, 15:50   #34
BabciaWeatherwax
Zakorzenienie

palomino napisał(a):
> ps czesc wiedzma juz jesssstem

Cze Gadzin Naresssszcie

Koko, Słoneczko, nie dziwię Ci się, mały kroczek i ju człowiek gania po Szerokiej, a tam sklep z ciuchami co krok

Jędrek ma...

Forum techniczne dla katalogu kosmetyków
BabciaWeatherwax jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-08-27, 15:39   #35
201608040942
Konto usunięte

ania ja cie troche rozczaruje mieszkam w niemczech i niemcy nazekaj na unie nie ma sie z czego cieszyc wszystko podrozalo kiedys kosztowalo np 12 DM jak weszlo euro to powinno kosztowac okolo 6€ niestety taki Preis byl tylko miesiac potem wszystko podrozalo i teraz 12DM jest 12€ a ceny podobne do polskich jak to czlowiek przeliczy wiec je4sli wyplaty nie bwda takie wysokie jak tutaj napewno nie bedzie taniej
ANKA napisał(a):
> taaaa, tylko czekać jak wejdziemy do Unii, mam nadzieje że ceny się trochę zmniejszą, szczególnie tych markowych ubrań i kosmetyków
> Czy ktoś zna się na tym i może coś o takiej ewentualnej obniżce powiedzieć, bo mi już ślinka cieknie i musze się wycierać
201608040942 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-08-27, 15:42   #36
201608040942
Konto usunięte

tak tak martyna to sie mniej wiecej tak nazywa i mozna wiele rzeczy taniej kupic nawet i o 60% taniej ja w zeszlym roku kupilam spodnie za 9,99€ a normalnie kosztowaly 30€ szkoda tylko ze niemki nie maja takiego gustu jak polki bo ja jakos nie umiem sobie znalezsc rzeczy takich jak mi sie podobaja owszem sa ale tylko w tych drogich butikach w ktorych nie ma co liczyc na przecene zwlaszcza na taka duza przecene
Martyna napisał(a):
> O O O! Ja też byłam w Niemczech! Do 27.08. Ach te Unijne sklepy... Kupiłam coś ponad 20 ciuszków, wszystko po przecenach . Np. bluze z kapturem (kocham bluzy z kapturem ! ) levis'a z 65 na 10 euro! Szerokie spodnie (moja miłość! a tam kryzys! prawie żadbych! )x2: jedne za 2.95, a drugie za 9,90. Uwielbiam te ich sommer-schluss-verkauf...czy jakoś tak...w Polsce za chiny bym nie kupiła tyle za tyle . A tak w ogóle ostatnio (dzisiaj ) kupiłam puderek sypki Vipery.
>
Stary 2003-08-27, 15:50   #37
ANKA20
Wtajemniczenie

GG do ANKA20

na razie euro nie musimy się martwić, bo zanim Polska będzie spełniać warunki to mi kaktus na ręce wyrośnie
Z tego co czytałam to mają podrożeć ubrania bazarkowe, ponieważ jako członek Unii będziemy nakładać na ich import większe cła

arte infantil

R jak Remont
ANKA20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2003-08-27, 16:41   #38
oceania
Rozeznanie

GG do oceania

Taaa... 60 %... mało powiedziane ... Jeżdze do ciotuni od kilku latek i mogę śmiało stwierdzić, że tam to dopiero potrafię coś wyszukać. Ale w te wakacje się rozczarowałam... Ledwo znalazłam takie naprawde szerokaśne spodnie Ale np. w zeszłym roku... łoj sie działo... W Jean Pascalu były przeceny na 1,2 i 5 Euro! Choć z roku na rok kupuję więcej i...taniej. Ja po prostu uwielbiam szukać. Uwielbiam to uczucie, kiedy wchodzę do sklepu i od tej ilości aż dostaję oczopląsu ! W ogóle, jeśli coś kupię w Polsce, to to prawie święto jest . Co do kosmetyków...no chyba raczej porównywalne ceny do "ojczystych" -przynajmniej mi nic nie rzuciło się tańszego w łoczka.
Co do gustu Niemek...Tiaaa... Tam jak wyjde na miasto bez makijażu, albo jakoś tak ubrana "po domowemu", to przynajmniej sie nie przejmuję, że wyglądam na tle innych...inaczej .

Moni, a ty z której części Niemiec jesteś?

oceania jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-08-27, 16:46   #39
201608040942
Konto usunięte

Martyna ja z Westfalii (Düsseldorf) a Ty tez w niemczech mieszkasz bo cos o cioci pisalas i sie pogubilam czy wkoncu mieszkasz tu czy w Pl aha jak chcesz tanio kupic i nie ma przecen to wejdz kiedys do sklepu KIK tam kupilam sobie bluski na lato za 2,99€ i to nie buble porzadn bawelna
Stary 2003-08-27, 16:53   #40
oceania
Rozeznanie

GG do oceania

Nie, nie - ja mieszkam w Polsce, a ciotkę mam w Niemczech (Krempe-okolice Hamburga)
Taa...znam Kika. Ale w tym roku jakoś im się asortyment pogorszył . Ale w innych sklepach też dużo i tanio kupuję: np. spodenki za 2,95 w adler, albo za tyleż samo w NewYorker koszulę z długim rękawem.
A podobno od przyszłego roku ma już nie byc "ogólnego" SSV, tylko kto jak chce...Ale pocieszam sie myślą, że (tak na logikę) i tak przeceny będą w jednym czasie, bo to taka pora...wyprzedażowa...
Stary 2003-08-27, 16:59   #41
201608040942
Konto usunięte

tu przeceny sa ciagle sezon sie konczy to sa przeceny ale moj ulubiony sklep H&M albo C&A chodze tez to KARSTAD mam nawet pleibek karte hihihi ale NewYorker to nawet nie znama ADLER to drogi ja w PL az dziw ze cos takiego taniego tam znalazlas

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2003-08-27, 17:05   #42
oceania
Rozeznanie

GG do oceania

No...też sie zdziwiłam... Kiedyś mieli troszke wiekszy dział z młodzieżówką, a teraz...uee tam... Akurat był wieszak z przecenionymi spodniami, i akurat tylko jedne były jakieś takie lepsiejsze
Stary 2003-08-27, 18:58   #43
trojka
Zakorzenienie

Wow, przedprzedwczoraj to się nieźle okupiłam w NewYorker dwie świetne bawełniane koszule każda po 9złz krótkim rękawkiem i 3 bawełniane koszule z długim rękawkiem po 19 zł każda przecenione z 78zł, super podkoszulek za 9zł a drugi za 20. Skórzany pasek w "Reporteże".
Ale chyba w przyszłym roku wybiorę się na zakupki przecenowe do Niemiec. A kiedy najlepiej wybrać się do Niemiec po przeceny zimowe? Kuszą mnie buty z "Salamandra".

Nie dotykajcie ich telefonów!
Nie czytajcie komunikatorów, maili.
Nie szukajcie na siłę problemów!
Słodka niewiedza i szacunek to spokój w związku.
trojka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-08-27, 19:23   #44
oceania
Rozeznanie

GG do oceania

O ile dobrze pamietam, to zimowa wyprzedaż zaczynała sie tak jakoś w okolicach 20.01, i trwała do przełomu-poczatku lutego. Ale teraz nie wiem jak będzie, bo już nie ma narzuconego terminu wyprzedaży dla wszystkich sklepów. Chociaż-jak już wcześniej pisałam, to i tak dla nich najlepszy moment, więc...może wiekszość i tak pozostanie przy tych terminach...
Stary 2003-08-27, 19:50   #45
cathy22C
Raczkowanie

Ja sobie ostatnio też trochę kupiłam :
klapeczki ciemnoróżowe, spodnie 7/8 ciemnoróżowe ,białą torebkę w Pimkie- już chciałabym ubrać moje klapeczki i spodenki ale patrząc przez okno to mi się ryczeć chce, gdzie ta piękna sierpniowa pogoda a może u Was jest ciepło???
Kupiłam sobie też kilka kosmetyków : eyeliner Privi (polecam), błyszczyk Inglota (taki sobie) ,konturówkę, 2 lakiery do paznokci,cekinki i bullion do paznokci oraz paski do francuskiego(kiepskie na dodatek)a i zapomniałabym podkład matujący Clarinsa i to tyle ...

cathy22C jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2003-08-27, 20:08   #46
Czkasia
Raczkowanie

Ja już wprawdzie wypowiadałam się w tym wątku, ale właśnie w ciągu ostatnich kilku dni kupiłam sobie na ALLEGRO następujące głupotki:
- torebeczkę w kolorze smakowitej śliweczki - śliczna jest i urocza, taka jesienna, miodzisław nio!

- zestaw kosmetyków oczywiście (żel brązujący Fendi, tusz do rzęs Estee Lauder, puder opalizująco-rozświetlający E. Arden z drobinkami jedwabiu i złota, cień Artdeco, 2 pomadki Yardleya i Revlona i błyszczyk do ust Bobbi Brown + woda perfumowana Zepter-Heaven)
- podkład La Roche Posay Unifiance w kolorze Natural Beige wprawdzie tylko 10 ml, niedużo, ale nigdy go nie używałam, więc sobie wypróbuję

- koszulkę czarną bawełnianą

- a i jeszcze płatki oczyszczajace nosek z zaskórników Nivea - dzieki Cathy23C, bo to ona mnie poinformowała, że są na Allegro i wyobraźcie sobie, że kupiłam 2 opakowania, czyli 12 plasterków za 10,00 zł, kiedy na www.buy.pl 1 op. kosztuje 11,00 zł

O i tyle, a jutro się wybieram po butki jesienne, mam na oku BUT-S, mam nadzieję, że będzie jeszcze ten model
Czkasia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-08-27, 22:00   #47
cathy22C
Raczkowanie

Witaj Dalida !Cieszę się ,że mogłam Ci pomóc (co do plasterków ,oczywiście)!
A możesz powiedzieć jak sprawuje się podkład La Roche Posay, bo jeśli kupiłas go na Allegro to ja też go obserwowałam ale niestety nie udało mi się kupić, czy kolorek jest z tych jaśniejszych czy raczej dla opalonej cery no i jak prezentuje się na buźce?
cathy22C jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-08-27, 22:22   #48
Czkasia
Raczkowanie

Cathy, wylicytowałam go dopiero wczoraj,więc myślę, że po niedzieli zdam Ci relację z jego przydatności Nie mam go jeszcze realnie w posiadaniu i też jestem bardzo ciekawa kolorku na żywo
Sorki, że na razie nie mogę ci odpowiedzieć, ale obiecuję,że napiszę
Czkasia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-15, 12:55   #49
fajna laseczka
Raczkowanie

GG do fajna laseczka
Dot.: Co sobie ostatnio kupiłyście?? :-)

Ja również mam ciotkę w Niemczech,dokładnie w Hamburgu i mam stamt ąd sporo ciuchów ale to z centrów handlowych,nie mają tam za dużo fajnych rzeczy ale czasami się trafi(szczególnie w domu towarowym,np.Karstadt)zna cie może jakieś nazwy sklepów fajnych tam?
fajna laseczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-20, 22:24   #50
ziezie
Przyczajenie

Ostatnio znalazłam tani sklep internetowy, gdzie dają dodatkowe rabaty na kosmetyki i różne dodatki.
Oto link /ciach/
Polecam!

Edytowane przez rambo
Czas edycji: 2008-09-22 o 18:52
ziezie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-21, 10:24   #51
lotta6
Zakorzenienie

Fioletowe spodnie w camaieu.
lotta6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-21, 11:17   #52
drcron
Zakorzenienie

Dot.: Re: Co sobie ostatnio kupiłyście?? :-)

ostatnio napadlam na sklepy ja wyglodniale zwierze i sie obkupilam chyba na cala jesien
zaraz :
plaszczyk
spodnie
4 bluzki i 2 swetry
vero moda:
2pary spodni i zakiety do tego
3 koszule
gata:
4 pary rajtuz czarnych krytych
leinsy szare naciagane na piete sztuk 2

a dotego odwiedzialm Saturna gzie byla promocja wiec skorzystalam i kupilam :
playstation3 + 2 gry
szczotke suszarko rewenta
vichy :
oligo blyszczyk do ust
aera teint podklad matujacy
loreal:
mascara do rzes
a dodatkowo cienie do powiek i roz do policzkow tylko nie pamietam firmy

butki :
emu sztuk 2
braz i czarne
kozaczki saszki rylko carne

jeszcze palnuje kupic jedne kozaczki do spodniczki i kilka spodniczeka z zakietami do pracy

drcron jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości