|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
Pokaż wyniki sondy: Jak ci się podoba ten wątek: | |||
1 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 14,29% |
2 |
0 | 0% |
3 |
2 | 28,57% |
4 |
1 | 14,29% |
5 |
1 | 14,29% |
6 |
2 | 28,57% |
Głosujący: 7. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#31 |
Rozeznanie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Próbki kosmetyków i pełne produkty! - DUŻY WYBÓR :)
Podoba mi się sporo próbek
![]() ![]()
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Coś u mnie za: La Roche Posay Rosaliac - Żel micelarny oczyszczający 200 ml Zapraszam do mojego wątku ![]()
![]() |
#35 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
No no co ja tu widze, same fajne rzeczy
![]() Oczywiscie chcetnie wymienie wszystko co napisalas w moim watku czyli Bioderma Sebium AI 5 ml SVR Lysanel Active 5ml Bioderma Sebium AKN zostało ok 12 ml z 30 ml otwarty 3 mc temu Iwostin Purritin Krem na Noc 3x3ml jesli jestes zainteresowana to mogę zamias probki lysanelu dac Ci pelnowymairowe opakowanie -z 40 ml zostalo tak ok 10-12 ml otwarty 3 mce temu i probke avene clean ac lagodny krem żel oczyszczający 10 ml wa zamian bym baardzo chciała * La Roche Posay Hydrapharse żel pod oczy 15 ml * LIPO PEEL 7 ml - mikrodermabrazja wygładzająca skórę * Exfoliation Doux Aromatique 4 ml * Reve de Miel - peelingujący żel pod prysznic 7 ml * Reve de Miel - krem do rąk i paznokci 4 ml * Masque Frais Hydratant maseczka nawilżająco - odświeżająca 4 ml * Tonific exfoliation 7 ml Co Ty na to? ![]()
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
cos za La Roche Posay Rosaliac - Żel micelarny oczyszczający 200 ml
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
La Roche Posay Rosaliac - Żel micelarny oczyszczający 200 ml
Coś u mnie? ![]()
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
La Roche Posay Rosaliac - Żel micelarny oczyszczający 200 ml
coś za to ???
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
Pasuje mi.
Ile ml olejku chcesz? Moze znajdziesz cos jeszcze wtedy przygarnełabym dove? chcialabym jak najwiecej rzeczy wymienic przy okazji jednej wysylki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Hmmm, pytałaś u mnie o wodę termalna Vichy, hmm, odpowiedziałam jak chciałaś na Twiom wątku. Niestety wobec braku Twojej odpowiedzi uznaj sprawę za nieaktualną, już nie jestem zainteresowana
![]() |
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
Ok odleje 30ml
wiec bedzie: 28 Iwostin Purritin Tonik oczyszczający 10ml (5x2ml) 29 Iwostin Purritin Żel do mycia buzi 18ml (6x3ml) 30 Iwostin Purritin Krem na noc 51ml (17x3ml) 7 Olej z nasion winogron - odlewka 30ml 5 Nivea pianka do włosów 50ml Daimond Gloss La roche-posay: * Mela-D krem rozjaśniający przebarwienia 2 ml Dax Cosmetics: * Cashmere secret baza wygładzająca 3D Silicone micro-net 1,5 ml Joanna: * Naturia odświeżający żel pod prysznic z mango i papają 20 ml - 2 szt * Naturia odświeżający żel pod prysznic z wiśnią i porzeczką 20 ml - 2 szt Ziaja: * Kokosowa terapia skóry i zmysłów - mleczko do ciała 7 ml * Krem oliwkowy lekka formuła 2 ml * SopotSun mleczko po opalaniu z wapniem 7 ml Ziołolek: * Linoderm Omega balsam do skóry suchej oraz nadwrażliwej i skłonnej do alergii 5 ml - 2 szt * Linoderm Omega krem do skóry suchej i nadwrażliwej, skłonnej do alergii 2 ml * Krem rokitnikowy odżywczo-regenerujący do cery suchej i normalnej 2 ml - 12 szt * Linoderm plus z pantenolem - krem kosmetyczny dla dorosłych, dzieci i niemowląt od pierwszych dni życia 2 ml - 10 szt * Aquastop - pielęgnacja i ochrona dla niemowląt, dzieci i dorosłych 3 ml - 5 szt * Linomag krem dla dzieci i niemowląt A+E 2 ml - 6 szt * Ziołożel - opóźniający odrastanie włosów po depilacji i goleniu 5 ml - 2szt Przechodzimy na pw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz cos u mnie za krem Roc 15 ml?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
A ja a ja?
![]()
![]() |
#48 |
leśny stwór
|
podoba mi sie u Ciebie:
La Roche Posay - mleczko do demakijażu 15 ml * ROC Retin - Ox - intensywny krem przeciwzmarszczkowy na noc 15 ml Retinol 2010 inteligentny krem pod oczy i powieki 2 ml - 2 szt * Specialite kosmetyczny "mikrozastrzyk" do wypełniania zmarszczek i bruzd 2 ml Extra Lift krem redukujący zmarszczki na noc do cery dojrzałej 4 szt * Źródło urody krem nawilżający na noc - cera sucha i odwodniona 1,5 ml - 5 szt Oligo 25 krem nawilżający do skóry pozbawionej blasku 1,5 ml Creme Fraiche - krem do suchej/bardzo suchej skóry 2 ml * Nuxuriance - Serum Concentre Redensifiant Anti- Age - Serum przeciwzmarszczkowe 2 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
dokładka
![]()
![]() |
#52 |
Rozeznanie
|
witaj w Twoim wątku zainteresowały mnie poniższe przedmioty:
Creme Fraiche - krem do suchej/bardzo suchej skóry 2 ml Avene: * Diacneal 5 ml * Cleanance K 5 ml * Clean AC 5 ml Vichy: * Normaderm krem na noc - chronoaktywny krem zwalczający niedoskonałości skóry 5 ml - 2 szt * Normaderm tonik oczyszczający i zwężający pory 30 ml * Normaderm krem nawilżający zwalczający niedoskonałości skóry 1,5 ml La roche-posay: * Nutritic odżywczy krem regenerujący 2 ml podliczyłam mniej więcej mililitry,by nie wyjść na pazerną ![]() a tak na marginesie-czy oferowana przez Ciebie mascara to produkt pełnowymiarowy czy próbka? pozdrawiam serdecznie ![]()
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Nivea double effect - dezodorant wspomagający dokładniejsze golenie
* Diacneal 5 ml * Cleanance K 5 ml * Clean AC 5 ml Normaderm tonik oczyszczający i zwężający pory 30 ml Vichy Purete Thermale - złuszczający krem do twarzy 2 * 5 ml Toleriane - mleczko do demakijażu 15 ml * Gold women bronzer - bronzer do opalania dla kobiet intensywnie nawilżający. C- thru woda toaletowa Pearl Garden 1.2 ml - 3 szt MOZE COS U MNIE?
![]() |
#54 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() * YRIA l'eau de toilette w zamian za moje 2? napisz proszę jaka kategoria zapachowa Cię interesuje ![]()
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj ![]() Coś u mnie?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mne za :
* Tonific fermete 7 ml * Tonific nutrition 7 ml * Serum Merviellance - serum na zmarszczki mimiczne 2 ml * Emulsion Etincelante delikatna pielęgnacja rozświetlająca 2 m * Toleriane - mleczko do demakijażu 15 ml * kremowy żel do mycia 7 ml Poza wątkiem może być jeszcze troche hydrolatu oczarowego
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:57.