![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: czarno na ślub?
na tym zdjeciu szczególnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
haha nawet jest szpakowaty w tym samym miejscu... ten garnitur bardzo mi sie podoba u Erosa... tylko ten krawat troche tu bruździ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
Nie zauważyłam tamtego postu, bo w czasie jak go dodałaś pisałam swój, teraz widzę.
Jeżeli przypomina Ramazzotti'ego, to nie jest to jakaś nietypowa uroda. Nie jestem pewna, czy będzie się dobrze czuł w różu. Myślę, że powinniście w sklepie spróbować kilku odcieni koszul. jeżeli Ci się dobrze kojarzy to różowej też, ale ja bym postawiła na stonowany żółty, lekko rozbielony - chodzi mi mniej więcej o taki odcień koszuli, jak zdjęcie które załączam. Do tego może być też coś z zieleni, czy pistacji lub niebieskiego.
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Napisałam ze nietypowa bo ma niebieskie oczy a wyglada jak Włoch.... a te kolory, które proponujesz sa bardzo ładne - myślałam wczesniej o błekicie... no zobaczymy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Czrny garnitur i czarna koszula+krawat to kiepski pomysl na slub... Pomysl z czerwona koszula i krawatem tez mi sie nie podoba - to troche staromodne, takie lata 90'. Mysle ze lepszym pomyslem jest jasna koszula (biala lub ecru i krawat w kolorze Twoich dodatkow, czyli jaki chcesz) albo to polaczenie z szaroscia, tylko ze koszula musialaby byc jasniejsza od krawatu (koszula jasnoszara a krawat grafitowy)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
znalazłam jeszcze inne ciekawe zestawieniea i już całkiem sie pogubiłam.... za duży wybór.... w sumie to wszystkie mi sie podobają....cóz zobaczymy co powie na to mój TZ ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
Elie- bardzo nieprzyjemnie się czyta, to co piszesz i jak się przyczepiasz.
elizo : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1219737254 mój faworyt, całość rozświetlona i ożywiona kolorem i wzorem krawata.
![]() |
![]() |
#39 |
Rozeznanie
|
madame paranoja - wybacz, ale nie zamierzam komentować i wdawać się z Tobą w dyskusję, jeżeli na to liczyłaś
![]() Eliza** warto poczekac jak on sie będzie zapatrywał na daną koszulę, bo sie okaże, że Ty sobie np. już tak wyobrazisz go w jakimś kolorze, a się okaże, że on za nic tego nie ubierze, oni czasem potrafią być bardziej wybredni niż my. Wszystkie propozycje, które teraz wkleiłas są ładne, eleganckie i dobrze dobrane kolorystycznie. Tylko ta laska z tyłu mnie zastanawia ![]()
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
madame paranoja: w szczególnści zwróciłam uwage na propozycję, którą wskazałaś, tyle że mój TZ ma garnitur w prążki i w dodatku jeszcze satynowy - a tu jak widzę koszula w paski , krawat też w prążki... chyba troszkę tego za dużo ... ale wygląda świetnie....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Zastanawiam się też nad błękitem - 3 propozycja od góry..... i chyba ten róż i błękit będą tu brane pod uwagę.... musze wreszcie cos wybrac.. i wgre wchodza tylko 2 kolory bo w przeciwnym razie nie wyobrażam sobie tych zakupów - oboje jestesmy strasznie niezdecydowani
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:47.