ja tego nie chciałam.. - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-08-26, 23:40   #31
Agula 88
Zakorzenienie

Dot.: ja tego nie chciałam..

Dałam- poprawiam się ze nie było zamieszania
Agula 88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-26, 23:44   #32
pink69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agula 88 Pokaż wiadomość
Dałam- poprawiam się ze nie było zamieszania
opcja edytuj.

Co do tematu-oczywiście powiedzieć rodzicom.nie ma innego wyjścia.
Liczę,że uwierzą i ten człowiek nie wejdzie do waszego domu.

pink69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-27, 00:11   #33
liisica
Raczkowanie

tu nie chodzi tylko o sam pocałunek,który nie był NIEWINNYM POCAŁUNKIEM. On zaczoł ją dotykać, to nie normalna sytuacja , boje sie mysleć co by było gdybyś została sama z nim w domu.Nie ryzykuj ! powiedz o tym mamie, tacie,bratu, komukolwiek zaufanemu .

wpadłam na taki pomysł, jeśli wstydzisz sie o tym rozmawiać, strasznie cie to krepuje to może pokaż Swojej mamie to co napisałaś tutaj,na forum co? może wtedy będzie ci łatwiej ? musisz cos z tym zrobić

EDIt : w poście o aparacie ortodentycznym pisałaś że już nie raz sie całowałaś a tu piszesz że to był twój pierwszy pocałunek , dziwne

zabawnie
tak oddychać przez różową słomkę ... cudownie tak

Edytowane przez liisica
Czas edycji: 2008-08-27 o 00:37
liisica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-27, 00:15   #34
201701160947
Konto usunięte

Jak widac facet jest nieobliczalny i skoro posunął się do tego, to następnym razem może posunąć się jeszcze dalej...
Dlatego też nie ma na co czekać, tylko trzeba powiedzieć jak najszybciej rodzicom. Wytłumacz im to tak, jak nam wytłumaczyłaś, powinni zrozumieć i załatwić z tym draniem sprawę jak trzeba.
Po tym incydencie powinien był mieć od razu zakaz wstępu do Waszego domu, ale przecież nie jest za późno.
Zaufaj rodzicom i powiedz im o tym-lżej Ci będzie na sercu i będziesz się czuła bezpieczniej.
201701160947 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-27, 12:14   #35
nicRu
maszyna, nie człowiek

Cytat:
Napisane przez liisica Pokaż wiadomość

EDIt : w poście o aparacie ortodentycznym pisałaś że już nie raz sie całowałaś a tu piszesz że to był twój pierwszy pocałunek , dziwne
Dziewczynie chodzi chyba o to, że się całowała jako "cmokała", a ten koleś (stary cap -.-') no.. pocałował ją "po francusku".
Poza tym pisze, że było to "ostatnio", czyli mogłoby i zdarzyć się m/w miesiąc temu...
Stary 2008-08-27, 18:21   #36
gothic_lencia
Zadomowienie

Autorko wątku - i jak postąpiłas ,zrobiłas już cos ? powiedziałas rodzicom?
Stary 2008-08-27, 18:47   #37
Kiniolek91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ashlee_ Pokaż wiadomość
koniecznie powiedz rodzicom. lepiej zebys zrobila to ty, niz zeby dowiedzieli sie np. od tego faceta, w niekoniecznie prawdziwej wersji wydarzen. bardzo ci wspolczuje ze to cie spotkalo
Właśnie... Powiedz o tym rodzicom... Bo nie wiadomo co ten człowiek zrobi, gdy faktycznie będziesz sama w domu, a on akurat u Was będzie... Albo naopowiada Twoim rodzicom o tej sytuacji, ale w wersji korzystnej dla siebie.
Nie bój się reakcji rodziców, bo to nie Twoja wina. A trzeba z tym coś szybko zrobić, bo to jest praktycznie już pedofilia, to jest karane... Nie można dopuscić do tego żeby ten człowiek zrobił Ci jeszcze jakąś krzywdę, tym razem może się posunąc dalej a nie tylko do pocałunku... Chociaż dla Ciebie to był aż pocąłunek, pierwszy w zyciu... Powiedz koniecznie rodzicom... Nie bój się!

"Trudno jest złapać wiatr,
brać na żarty ten szalony świat.
Trudno jest, przecież wiem,
wierzyć w bajki, jeszcze w życie wplatać je..."

"To, czego tylko chcę - ja z Tobą w chłodnym deszczu"
Kiniolek91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-13, 12:02   #38
panna_ciekawska
Przyczajenie

EDIt : w poście o aparacie ortodentycznym pisałaś że już nie raz sie całowałaś a tu piszesz że to był twój pierwszy pocałunek , dziwne[/quote]

napisałam ten wątek bo kolezanka mnie prosiła... miała taki problem i nie wiedziała gdzie szukać pomocy..a że nie ma konta na wizaz.pl to poprosiła mnie zebym ze swojego napisała...

a co do tej sprawy to..... powiedziałam rodzicom (przed chwila dosłownie)..
pierwszy dowiedział sie brat..po chwili tata a na koncu mama.. jedyne czego moge być pewna to to że ten facet nigdy juz nie wejdzie do mojego domu..i że zostanie zwolniony z pracy.. najgorsze jest to ze....chyba mama zdradzała mojego tate z tym kolesiem.. niestety..nie wiem czy dzis moje zycie całkiem sie nie odmieni..i czy nie zamieni sie w piekło.teraz załuje ze powiedziałam o tym pocałunku.. mogłam przemilczec... i powiedziec rodzicom dopiero wtedy gdy znów by chciałby mnie pocałowac...wtedy do kolejnego pocałunku na pewno by nie doszło bo bym sie jakos wyrwała... i imoze atmosfera w domu byłaby normalna..a nie taka sztywna i stresujaca (przynajmniej ja sie teraz tak czuje-sztywno i stersująco....)
panna_ciekawska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-13, 13:51   #39
kiniaczeq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez panna_ciekawska Pokaż wiadomość

a co do tej sprawy to..... powiedziałam rodzicom (przed chwila dosłownie)..
pierwszy dowiedział sie brat..po chwili tata a na koncu mama.. jedyne czego moge być pewna to to że ten facet nigdy juz nie wejdzie do mojego domu..i że zostanie zwolniony z pracy.. najgorsze jest to ze....chyba mama zdradzała mojego tate z tym kolesiem.. niestety..nie wiem czy dzis moje zycie całkiem sie nie odmieni..i czy nie zamieni sie w piekło.teraz załuje ze powiedziałam o tym pocałunku.. mogłam przemilczec... i powiedziec rodzicom dopiero wtedy gdy znów by chciałby mnie pocałowac...wtedy do kolejnego pocałunku na pewno by nie doszło bo bym sie jakos wyrwała... i imoze atmosfera w domu byłaby normalna..a nie taka sztywna i stresujaca (przynajmniej ja sie teraz tak czuje-sztywno i stersująco....)

Życie w kłamstwie to nic dobrego, nie ma że przemilczeć. Mama zdradziła to teraz odpokutuje. Właśnie teraz zacznie się twoje życie na właściwym torze, na prawdzie.
Trzeba płacić za to, co się zrobiło, nie ważne jak słono, to jest pewnego rodzaju "karma"
Stary 2008-09-13, 14:01   #40
diamentowa
Zakorzenienie

Nie no przeraziło mnie pisanie, że on mógł myśleć, że 14letnie DZIECKO(!!!) miało ochotę na francuskie pocałunki z dorosłym facetem. Gdyby miała 18, 19 lat może jakimś cudem mógłby niewłaściwie odebrać jakieś sygnały ale i tak nie miał prawa do niczego bez jej zgody. A tak?! To jest poprostu szokujące, a to że obecnie 14latki uprawiają już seks to zwykła patologia, dla mnie to najnormalniejsze dzieci, które kiedyś byłyby jescze w podstawówce.
diamentowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości