![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: ODSTAJĄCE USZY-Wielki Kłopot?
Ja tez mam strasznie odstajace uszy.... Mam kompleks od dawna,zawsze kazdy sie z nich nabijal....Samo slowo "uszy" przyprawia mnie o mdlosci,a to wlasnie przez to co przechodzilam w dziecinstwie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
- nawet krótsze (po szyję) włosy, ale uszesane tak na puszysto (pianki i odżywki zwiększające objętość
![]() - jak związane to tak żeby 'złapać' te uszy żeby bardziej przylegały - albo związane nawet w wysoki kucyki a na granicy czoła i włosów i na uszach jakas apaszka (wiele dziewczyn tak teraz chodzi więc nikt nie zorietuje sie ze to po to zeby uszy zakryc ![]() - dwa krótkie warkoczyki (przy kręconych włosach wyglądają słodko ![]() ![]() - nigdy prostej grzywki na całe czoło - albo ukośna albo włosy pocieniowane przy twarzy i nie ulizane - wtedy wszystko bardziej odstaje i mniej widać te uszy - na zime każdych beretów/kaszkietów/czapek z daszkiem itd - tylko jakaś ladna czapka zachodząca na uszy -jeśli jednak dalej je widac, to napewno zrezygnować z wszystkiego co przyciągnie do nich uwagę (kolczyków, kolorowych spinek zaraz obok itp) w podstawówce się ze mnie śmiali (dlatego do dzis mam manie na tym pukcie i caly czas pilnuje zeby mi wlosow nie zwialo albo zeby nie oklaply), ale tak mniej więcej w gimnazjum zaczęłam kombinować z uczesaniem, kosmetykami stylizującymi i w końcu pozbyłam się tego problemu (a raczej go dość skutecznie ukryłam ![]() ostatnio koleżanka z klasy była strasznie zaskoczona jak mnie zobaczyła po basenie bo mówi że nigdy nie zauważyła że mam takie uszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
Skoro jesteśmy przy tym temacie. W sobotę mam weselę- problem oczywiście fryzura i odstające uszy. Jakie uczesania proponujecie, może jakieś fotki?
Szukałam w necie, ale brak ładnych :/.
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Tak,ja zawsze krece.Wszelkie upiecia odpadaja.ALbo loczki,albo sprezynki,albo fale cienkie i geste
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Ja też mam lekko odstające uszy, w prawdzie każdy twierdzi że tak nie jest, ale ja wiem swoje
![]() ![]() ![]() W ostateczności zostaje operacja albo chodzenie w opaskach, ale potem uszy bolą od opaki hehe ![]()
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
Czesc dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
BAN stały
|
Nie przejmuj się...Skoro mówisz, że takie słowa Ci nie pomogą to nie wiem co mam napisać:Uwierz z czasem to minie, dla mnie to już żaden problem chodze w rozpuszczonych i już i tak w ogóle nie obchodiz mnie już jak wyglądam.Są powazniejsze rzeczy, ludzie za wygląd nie będą Cie oceniać, tylko za prace charakter i za cała You!....natomiast, gdy cuchniesz ludzie cie odtrącają...Nie zycze nikomu by był w takiej sytuacji(i to przez całe zycie
![]() Edytowane przez agnieszka015 Czas edycji: 2009-06-13 o 09:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Przyczajenie
|
Hey mam 15 lat i bardzo wielki problem z moimi uszami a raczej jednym uchem które mi odstaję . 5 dni temu miałęm ładne i fajne uszy ale gdy sie przebudziłem zobaczyłem ze jedno niestety odstaje ;( co mam teraz zrobić (operacja plastyczna nie wchodzi w grę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
wiesz... nie chcę cię urazić,ale myślę,że wyolbrzymiasz... ![]() W ciągu kilku dni ci się ucho skrzywiło? Może miałeś już takie wcześniej,ale dopiero teraz zauważyłeś ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#40 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#41 |
Przyczajenie
|
ja też mam odstające uszy . w mojej rodzinie wszyscy mają takie duże, odstające uszy, w dodatku do szpica. i porobili sobie operacje. mam 16 lat i w sumie mam to w du..e. mój kuzyn po tej operacji miał duże komplikacje. zapłacił ok 4000 i uszy zaczeły mu ropiec musiał miec poprawkę, bardzo cierpiał. ja jakoś sobie radzę, chodzę w rozpuszczonych włosach robię warkocza na bok, który przysłania ucho, ubieram opaski materiałowe, normalnie czeszę koka, ale włosy nakładam na uszy i wyglądam normalnie. nikt się ze mnie nie śmieje bo mama mocny charakter i nie zwracam uwagi na zaczepki.
Według mnie operacji plastyczne to głupota. Każdy jest inny i ma w sobie piękno. Robią je ludzie którzy mają coś nie tak, nie akceptują siebie i mają z sobą problem. Lepsza nią operacja bedzie chyba wizyta u innego specjalisy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Przyczajenie
|
miałam kompleks od podstawówki. bałam się operacji, tego bólu i komplikacji a także kwota jest olbrzymia. szczęśliwie znalazłam w internecie otostick. od jakiegoś miesiąca tego używam i bez problemów spinam włosy. wyglądam rewelacyjnie i w głowie puścił stres
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
Ja mialam zabieg w wieku 16 lat. Najgorszy moment to wbicie zastrzyku za ucho. Bylo czuc jak wbijanie igly w twarda skorupke jajke :P a potem juz nic nie czulam. Nie mialam zadnego bolu w trakcie i po. Moja siostra miala bole wlasnie po, niewiem od czego to zalezy.
Jak teraz sobie o tym pomysle, to nie moge uwierzyc, ze taka odwazna (albo zdesperowana) bylam :P Od ponad roku sie zabieram, zeby wyciac sobie pieprzyk a to wydaje sie mniej przerazajace ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Przyczajenie
|
dokładnie tak. Nigdy nie wiadomo co się wydarzy i jakie będą konsekwencje. operacja to jednak ryzyko a to co udało mi się z tymi korektorami estetycznymi to cud
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:57.