|
|
#31 | ||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Monika(monai)&Marcin 16VIII2008
Cytat:
Cytat:
dziękuję Cytat:
![]() ![]() Izuś dziękuję nie wyobrażasz sobie jak miło przeczytać taką wypowiedź... potwierdzam - Marcin jest fajny... a zdjęcia to przede wszystkim zasługa przesympatycznych super fotografów, każdemu takich życzę ![]() Cytat:
dziękuję |
||||
|
|
|
|
#32 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie no Monai ja naprawdę twardo stąpam po ziemi ale Wasze zdjęcia mnie uniosły
![]() Co prawda to prawda- dobry fotograf wychwyci cudowne momenty ale sami z siebie dajecie dużo więcej Zdjecia są niebanalne, Wy na nich wyluzowani- pozujecie jak zawodowi modele. Powiem inaczej...nie pozujecie Po prostu jesteście sobą Wciąż oszołomiona izazusia
|
|
#33 |
|
Przyczajenie
|
Boże jakie piękne zdjęcia...
![]() Zatkało mnie.... Ja mam wesele 27.06.2009 roku...i mam nadzieję że będzie w nas tyle miłości ile w waszych oczach.WIELKIE GRATULACJE
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Super wyszły ![]() A co do waszej sesji i oczywiście Was na nich to jestem pod wrażeniem ![]() ciekawe pomysly mieliście i jesteście na tych zdjęciach bardzo naturalni i tacy zakochani wogóle nie wiedac tego spięcia o którym pisałas.Ja też nie lubię pozować do zdjęć ... najlepiej wychodze na zdjęciach któe ktoś mi robi jak nie widze W niedzielę robiliśmy sobie taką wstępną sesję - narzeczeńską i powiem Ci że ja to jestem starszny sztywniak i cięzko mi sie było wyluzować ... aż nie chce mi się wierzyć, że Ty też masz z tym problem.Pięknościowe zdjęcia - bardzo rzeczywiste i będziecie mieli świetną pamiątke
|
|
|
|
|
|
#35 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
otoczenie patrzy z uśmiechem i wszyscy tylko komentują "pięknie", "gratulacje" my w trakcie 6 godzin pleneru mieliśmy czas się wyluzować sesję mieliśmy w poniedziałek po ślubie, więc byliśmy jeszcze na takiej pozytywnej fali emocji, i uniesienia tamtego dnia. A potej sesji nie wyobrażaliśmy sobie że wynikną z tej całej bieganiny takie fajne zdjęcia ja jestem nieśmiała, ale przy Marcinie jestem śmielsza chyba... to taki facet, że z nim wszystko przychodzi łatwiej ;D
|
|||
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
Zgadzam się z poprzedniczkami. Zdjęcia są naprawde cudowne!!!! I Wyszliscie na wszystkich prześlicznie
Duzo szczęścia Wam życze.
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Przepiękne zdjęcia, od razu przypomina mi się mój ślub ech.
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Monai, Ty wiesz, że mi się podobasz
Przepiękne zdjęcia, pełne uczucia i humoru. Gratuluję! |
|
|
|
|
#39 |
|
Wtajemniczenie
|
Monai
![]() cudacznie przecudacznie ![]() wiele szczęścia na Wspólnej Drodze Życia Kochana
|
|
|
|
|
#40 |
|
Rozeznanie
|
elektra1985, m.a.r.t.a, asiuk, LilStar
dziękuję Wam
|
|
|
|
|
#41 |
|
Wtajemniczenie
|
monai - prześlicznie wyglądaliście! Zdjęcia świetne, uśmiechy na waszych buziach jeszcze ładniejsze!
Gratuluję, i życzę masy takich uśmiechów na zawsze
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
Jak miło ogladac tak piekne zdjecia, na ktorych dwoje ludzi promienieje szczesciem. A to z balonikami -cudo...
Zycze Wam abyscie byli tak szczesliwi przez reszte Waszego wspolnego zycia. |
|
|
|
|
#43 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wytrwałości, cierpliwości i duuużo radości mimo wszystko życzę |
||
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Dopiero moglam na spokojnie pozachwycac sie Wami..... Nieszablonowosc, to mnie ujelo.... Naturalnosc uchwycona w 100 % wielkie uklony w Wasza strone nie kazdy jest fotogeniczny, a Wy cudnie wychodzicie na zdjeciach..... Odkrywajcie w sobie to piekno kazdego dnia, dzieki uczuciu ktoremu sie dazycie Wasze zycie nie bedzie szare.....
Wiele pieknych dni Monai ... Tobie i Marcinowi
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje młodej parze.
Piękna para i piękne zdjęcia. Miałaś śliczną sukienkę a Twój cały image pasuje do Twojej nieszablonowej urody. Kolor włosów zachwycający ![]() Świetne miejsca na zdjęciach plenerowych
|
|
|
|
|
#46 |
|
Rozeznanie
|
daget, kodeina Dziękuję Wam serdecznie
|
|
|
|
|
#47 |
|
Wtajemniczenie
|
Genialne zdjęcia z balonami i bańkami
Przecudownie razem wyglądacie
|
|
|
|
|
#48 |
|
Rozeznanie
|
dziękujemy
|
|
|
|
|
#49 |
|
BAN stały
|
Piękne zdjęcia, emanuje z nich wiele miłości i szczęścia
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
śliczne, piękne, cudowne.....
i mogłabym tak wymieniać w nieskończoność |
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
zdjecia po prostu boskie, w szczegolnosci te 3
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1220042505 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1220042505 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1220042721 Fotograf pierwsza klasa, w ogole wygladalas bardzo subtelnie i delikatnie ( masz bardzo fajny kolor wlosow)
|
|
#52 |
|
Zadomowienie
|
monai prześliczne fotki, pasujecie do siebie wsaniale...
Wszystkie sa przecudne...te koło fontanny urocze... Piękno, miłóść i taki spokój widnieje na tych fociach...pięknie na siebie patrzycie. piękny widok!!! Włoski masz świetne....
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczne zdjęcia
mam nadzieję,że nadal jesteście tak samo szczęśliwi jak w dniu ślubu no i ślub udzielony przez ks. Pawlukiewicza czyli ślub miałaś u św Anny też bym chciała by on nam ślubu udzielał,ale ja nie z Wawy;//
|
|
#54 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie będę orginalna jeśli powiem że zdjęcia są oszałamiające
Przede wszystim urzekło mnie to że nie ma na nich żadnej sztuczności, sztywności czy pozowania. Wyglądacie tak niesamowicie naturalnie że aż się uśmiecham do monitora jak Was widzę ![]() Zdjęcia z balonikami - najpiękniejsze |
|
|
|
|
#55 |
|
Rozeznanie
|
ślicznie dziękuję za wasze wszystkie komentarze, zwłaszcza, że takie miłe
![]() jak na razie poziom szczęścia ze zdjęć się utrzymuje - a może nawet rośnie jest jeszcze lepiej niż się spodziewałamDygotko - też nie jestem z Warszawy, nie było problemu ze ślubem w św. Annie, niesamowite miejsca i księża wyjątkowi. Polecam - zwłaszcza jeżeli jesteś studentką - jesteś parafianką tego kościoła i tym bardziej nie ma problemu ze ślubem w tym kościele a jeżeli wybierzesz sobie godzinę ślubu - na mszy popołudniowej (godz 14)- to wielkie prawdopodobieństwo, że będzie ją celebrował właśnie ks. Pawlukiewicz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.

dziękuję 
a zdjęcia to przede wszystkim zasługa przesympatycznych super fotografów, każdemu takich życzę 

dziękuję Wam

hand-made: urodzinowo na 40tkę